Румъния купува още 3 ПВО системи Пейтриът от САЩ

Това е най-модерната, успешна и ефективна тактическа балистична система в света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто поредната мишена. За жалост - твърде близо до нас.

може да се нарече допълнение към базата, но и доказване на лоялност и подкрепа. По думите на израелски специалист "при война те ще съществуват само до долитане на искандер" - цитат.

Искандера едва ли ще долети до Румъния!По скоро до България защото наште православни руски агенти съзнателно ни държат без армия,разузнаване,контраразузнаване и ефективна съдебна система

Явно сегашните румънци въобще не знаят какво се е случило на тяхната войскова единица при Сталинград ,затова искат пак да се дуят на не когото трябва.

Явно румънците виждат какво се случи на Украина в днешно време и взимат предохранителни мерки!

предпазни мерки, бабе.

Не ви ли е ясно, че пламне ли 3-та световна война земята е загинала.

И си купуват Пейтриът.Доказано ефективна система.А имат и Иджис в Девеселу и се превъоръжават със нови и втора употреба F-16! С подкрепата на НАТО шансовете да отразят успешно руска контраатака и да унищожат атакуващите са напълно реални!

Румънците са патриоти, но идиоти , тъй като забравили Втора Световна, че били навряни в кучешки гъз.

СССР не существует,а Румъния вижда какво прави его наследница (на СССР)Россия с Украина,Грузия,Кавказ и взима предохранителни мерки!

научи ли руски, или български като хората, не тормози четящите.

научете като хората, тролове. аман от вашите овчи и палуграмотни "мисли".

Schilo

Къде е доказана? Йеменските бунтовниците си я предоляват със сглобените от тях ракети, които ползват барут от кибрит.

Или по точно ирански мюсюлмански гвардейци със някаква руска ракетна с-ма миналата година са се опитали да замерят с радари американски военен кораб в Ормузкият пролив и бяха буквално издухани от лицето на Земята за няколко секунди! А руската пропагандна простотия за Доналд Кук в Черно море над който няколко пъти прелетял невъоръжен Су няма да я коментирам !

Schilo

А, Иджис я видяхме на Доналд Дък, пардон, Кук, колко струва. А наскоро, пропусна цели при учение до Хавай.

как руско ПВО в Сирия сваля руски витлов самолет произведен през шейсете и по всяка вералоятност копие на американски ДС от ВСВ

на думата контраатака? грешката ти е вярна - контраатакува се, когато те атакуват. та кои са атакуващите - нато или руснаците? раснаците ако бъдат атакувани ще стоят и ще гледат умно според тебе? нещо съвсем си се объркал. прочети се пак: "С подкрепата на НАТО шансовете да отразят успешно руска контраатака и да унищожат атакуващите са напълно реални!"

коригирам си правописната грешка, горе имам още една - вместо палуграмотни* да се чете полуграмотни или направо неграмотни.

Исках да напиша нещо друго!Румънците и останалите съюзници от NATO ще контраатакуваме евентуална руска атака със ракето и самолети!

Няма такава простотия в света - "тактическа балистична система".

Плащаш сега, получаваш след две години, ако въобще ги получиш. И ставаш една от първите мишени на рашите. Добра сделка за румънците.

След две години ситемите ще бъдат в оперативна готовност!Което означава,че ще могот да отразят руска атака

Schilo

Това, от рекламната брошура ли е?

Купува и за радост на съседите и своя става мишена. При това,че Русия прави всичке ПВО-та на празничен комплект с панделки.

Русия е също една голяааааама мишена!

Точно за това, че е голяма, идиот, тя трудно се улучва. Тъпак. Голяма мишена била виждаш ли.

През ВСВ Румъния изпрати срещу Русия 160 000 войници. Върнаха се само 18 живи. Сега жив влах няма да остане в Румъния

Посмали манго!

хаха самоделки по крадени С300 проекти от русия през 90-те, сащ и техните импотентни напъни във всичко ...

Браво на Румъния! Путито е приклещено по всички граници, може да нахлува само в Беларус.

така казваха Хитлер, Наполеон, шведи, турци и пр. Накрая ядоха рускии хой, който им спука зъмбата

Така казваха,но къде са в развитието си те,а къдие са руснаците

Заглавието прилича на реклама за дамски превръзки.

Купувай, ще ти трябват.

Текстчето под заглавието, че "Това е най-модерната, успешна и ефективна тактическа балистична система в света" просто не отговаря на истината. И тук не става дума за политика, а просто за технически факти, които можете да намерите в интернет.

Правилно се въоръжават.

Въздушната отбрана на Саудитска Арабия със системата Пейтриат прехвана и унищожи всичките седем ракети, изстреляни от Йемен. Според местните медии, в резултат на ударите един човек е бил убит, Отбелязва се, че починалият е гражданин на Египет, къщата на която пада фрагменти от една от ракетите, съобщава Тасс

Щом тръбите, пълни с бездимен барут минават за ракети...

Комплексите Пейтриът по време на войната в залива с Ирак от общо 91 изстреляни ракети Скъд прихващат само 45 от тях.При това разхода за рекети прихващачи е бил 158 броя. Параметрите на тази уж перфекта система са жалки.Височината и далечината на прихващане са 7 на 20 километра от прикриващият обект. При С-400 аналогичният купол за прикриване е 400 километра, а прихващането и изчисляването на траекторията става още на 600 км.от прикриваният обект.

1. Никой не купува оръжие ако не е ефективно. Пейтриът са се доказали в бойни условия по света. Докато ватните цетки са само рекламни надувки, мултики и нищо повече. 2. На ватенките всичко се скапва и разпада. В сирия загубиха до сега само 25 хвърчащи боклука, потопиха си Курск, космическите ракети, плаващите докове и самолети от смехотворният кузнецов... и так далее.

1. То това не се купува да се ползва, а да се плати на келешите зад океана за достъп до пазара им. 2."Ватенките" навряха в задните отвърстия на кучетата запазните келеши и брадатите главорези. Кой е на власт в Сирия?

Раките, много разбирате, за някой, който постоянно губи самолети, а Израел си стреля през великите им пво, като през вестик.

Румъния е мишена 1 на балканите там са разположени американски ракети,но ако избухте конфликт нищо няма да ги спаси.

Или мислиш тези ракети Пейтриът базата в Девеселу,F-ките и силите на НАТО и Шести Американски Флот ще оставят руснаците живи да си развяват байряка?

Ти гледай да няма война, че говедата и един ден няма да изкарат. Армията на Кочината е наемна (контрактна) армия. Съзнателно не се употребява терминът „професионална”, защото професионализма е нещо друго. На служба се наемат поради различни подбуди : финансови проблеми, желание за получаване средства за образование и други. В основата си личния състав на армията е от бедни и неосигурени семейства. Типичното говедо - войник изглежда така : 25 годишен, много са негрите, неестествено голям брой са войниците с очила. Социологическият анализ на този състав е работа на отделен сериозен анализ, но според «Washington Profile»., 62% от говедата в призивна възраст са неспособни за военна служба. Трезво оценявайки състоянието на своите сухопътни сили, командването на Кочината залага на компенсиране на ниското качество на военнослужащите с високотехнологично оръжие и с прилагане на нови принципи за воюване. Един от тях е МАСИРАНАТА ПРОПАГАНДА.

Не става с тъпи безполезни лозунги от соца. Това време, ако не си забелязъл отдавна отмина и твойта ссср фалира. Сега е тотална излагация за старото безполезно съветско оръжие. И за да спрат да лъжат и да правят фалшиви мулфилми ватенките Израел вече заснима как се унищожават уж "съвремените и безалалогови" системи Панцер. Както и се очакваше пълен провал на лъжливите руснаци на парада от гледна точка на нови технологии. Те всичко го докарват от сглобени некадърно мулфилми и рисувани анимации, но когато нещата опрат до живо представяне на ново оръжие на площада - ПЪЛЕН ПРОВАЛ. Теглят Арматите на буксир, не смеят да пуснат су-57 да лети, няма хиперзвукови макети, няма адски торпеда... всичко е старо съветско желязо, някое уж модернизовано, с пришито отзад буквата "М" ... и толкоз.Без аналогговно...Бла, бла, бла...очередной фэйк от МО РФ, вся эта статья опять развод тупого ватного пролетариата. Вече никой не купува руския оръжеен боклук.

Само дето Панцира не се управлява в Сирия от руснаци. Абе, що не летят евреите нещо в последно време над Сирия? Нали фърчило 35, абе, що и говедата спряха полетите с него?!?

Кефи ме как сащианците заставят разни малоумници да им купуват старите железа. Пейтриът е абсолютно неефективна система. Иран с ракети СКЪД от 60-те години я направиха смешна.

колко била не ефективна системата Пейтриът.А Скъд е немското ФАУ2” Да времето си супер оръжие и първата балистична ракета.Нов ръцете на пияндурници и кратунковци ислямисти не е много ефективно!

доста си тъп. по-добре не се обаждай и няма да ти личи толкова.

PEYTSCH

Без да питат...Нинова ?

тиквата гуменката и чехъла...или пък са ги питали от къде се смучат най добре макарите...

че щели били да станат мишени на руските ракети! Приготвят се да им разпорят на руснаците ,,ветровете” без да им мигне окото

на всяко действие - противодействие; ние купуваме самолети, а румънците ще се защитават от тях с ракети; стратегия луз-ту-луз-ту-уин (съответно българия-румъния-уса)

Луз-ърите са ,,братушкити” щот с техните безаналогови копия на ФАУ-2 са в ,,тва”

То за вас всичко е копия. Ама що не летите говедата с ваши двигатели бе, гринго?

Евала на румънците! Ние не на празно им дишаме прахта вече по всички показатели. Тук ще си остане една руска кочина.

МДААА ТЕ Саудитска арабия Индия Иран Китай Пакистан Турция са малоумни да си купуват С 400 само мамалигарските и тукашните соросоиди сте най умните да купувате боклуци на петорни цини ХАХАХАХА

кочина е..., щом има такива свине като теб!!

За благодарност, САЩ ще ги хвърлят на първа линия срещу Русия.

бах ти дупелизците...по бетер от гуменката и чехъла.

ние некой самолетоносач требва да купиме и ще ги ударим мамалигите у земята!

Ще си ги ръга системите ..... !

производителя се хвали че това е най-успешната система....може да е най-продаваната и като продажби да е успешна, но се съмнявам по-характеристики....по принцип клиента трябва да каже колко е успешна ама нейсе.....

важното е бедните да плащат сметката на богатите!

Стотици пилоти на Су и МиГ от Ирак,Иран,Сирия,Йордания,Египет,Либия,бивша Югославия,Съвецкия съюс и так далее още кой знае колко стотин хиляди мъртъвци поразени от Пейтриът-те !И няма кок да ти кажат по обективни причини

Йеееее,музика -реклама,важното е тук: "Румънското правителство е подписало договор с американската армия и е превело необходимите средства към правителствените институции на САЩ за покупката на още три системи за противовъздушна и ракетна отбрана Пейтриът." "Като малък мислех ,че всичко е пари,като пораснах се убедих в това"... Браво и на американските хитреци, и на глупаците мамалигари.

Много да не злорадствам,,че ние ще ги подпомогнем със закупуване на стари самолетчета… Той МУТРАГЕНЬО СИ ЗНАЕ УРОКА!

Това е ПВО с ограничени възможности и доста лоша слава. Най-много се дънят в Ирак, където се спори за успеваемост от 0 до 10%. Може и да са ги подобрили, но е неясно.

Дори да ти са верни смешните цифри, пак в пъти са по-добри от с-400, на които им пречи релефа.

А ние купуваме Китайски прашки...

Че е тактическа системата , така е, но дали е балистична много се съмнявам

Интересно срещу кого би ги използвала Румъния? На пръв поглед срещу Русия, но исторически погледнато Румъния съществува като държава именно благодарение на успешните руско-турски войни. Освен това след ВСВ Румъния получи огромни австро-унгарски територии въпреки че Румъния беше победена страна и взе активно военно участие в хитлеровата коалиция срещу тогавашния СССР. От България традиционно няма никаква военна заплаха срещу Румъния. От Сърбия също. Остава Унгария, на която отнеха големи територии и има унгарско малцинство в Румъния. Има едни налудничави идеи за някаква мнима иранска ракетна заплаха към Европа и в частност към Румъия. На практика обаче румънските национални интереси са на втори план в сравнение с американските интереси в района. Румъния действа като типична окупирана държава (в случая от САЩ), но след ВСВ при подялбите на сфери на влияние в Румъния на СССР се полагат 50%.

Просто това е рекетът, който трябва да бъде платен, за да имат мамалигарите достъп до пазарите на Кочината. Нищо друго. Плащат си, мамалигите.

Силта на деня е да купиш нещо ефтино и ефекасно, което да прецака не само противника ти, но и тези които ти се пишат приятели. Защото днес приятели, утре врагове. Нещо подобно като онази кутийка на руснаците която струва 10 рубли и прецака американските самолети и реши войната. Нещо като 46 млрд. военен бюджет срещу 800 млрд. и да си победител. Защото винаги защитата излиза по ефтина от нападението.

днес за защита - утре за нападение. да не берем после ние мамалиги заради мамалигарите.

за да спастрят за тая покупка.

Да купуват, полза от тези системи Румъния няма. Но нека се натискатна САЩ. Така някога през социализма бяха купили от САЩ някакви стари техноогии за прозводство на електрника което така не им влезе в употреба. Изглежда че тия гонят урките по мозък.

""Румъния купува най-модерната, успешна и ефективна тактическа балистична система в света", заяви Майк Елисън, мениджър в американската компания "Рейтиън". Хиля се с глас :))) Мамалигарите от лизане на задници, са ослепели от кафяв налеп :) Ще стоят 30 години и ще ги нарежат. Далавера.

Те ако бяха най-добри, дали турците нямаше баш такива да купят а не ц400. :)))

"Най-модерната" за ЧЛЕНОВЕТЕ от НАТО е имал в предвид. За какви "членове" ги имат си е друг въпрос.

Пръдльо не ги мисли румънците, че имат два пъти по - добър стандарт от ГАНЬО като теб с външен кенеф на село.