Рублата се срина до нивата от март 2016 г.

Руската централна банка ще заседава в края на седмицата по повод паричната политика на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е падането на рублата. Ами сега горския евразиец или грух, което е един и същи кирливец, трябва от девет кладенеца вода да мъкне за да докаже колко е гот да си руснак, ама седи тук в БГ а не отива в родината на майка си на хубаво милия. И така ще пропусне огромното зрелище...учението на века на руските войски как стрелят с ракети самолети, танкове...а пардон и един брой кола сглобиха за путя, ама не казват к кой завод или държава, нито пък ориентировъчна цена.

Евразийските ценности позволяват , ако не ти отърва курса на рублата , да получаваш надницата си от Позитано в турски лири или ирански риали .

Съобщаваме на нашите сътрудници, че хонорарите остават непроменени. Във връзка с новият курс на рублата се налага да пишете повече, за да получите същото количество пари, пресметнато към конвертируемите валути.

Има хора в Питера които взимат по 40000 рубли което е мизерия

Падне ли под цената на тоалетната хартия - купувайте.

Преди това ще са ги изкупили за тапети.

Ех, тези руснаци няма да разберат че живота се свежда до салам и долари в джоба за още салам! Тръгнали да отстояват национални интереси :-) Смешници! Салама е над всичко! Веднага да се свали Путин, армията да се разпусне, да се раздаде Русия на всеки който смята че му принадлежи за да може курса към долара да се стабилизира и да се западните салами да станат по евтини и достъпни за свободните руснаци.

А сега платените рубладжии коментиращи тук ще трябва да предоговарят услугите си, че то и за вазелин ве стига вече заплащането им. Мухахаха

Кой се вълнува от курса на рублата и турската лира, освен Сорос? И тези, които ходят на пазар в Турция и Русия. Напоследък търсенето на рубли и турски лири е по-голямо от предлагането. А Руснаците ще спрат да пият уиски Роял Салют и ще минат на Дъмпъл...

Сорос няма нищо общо в случая! Даже се оплакваше преди 2 месеца, че Трърм откакто е президент е отказал неколкократно да се срещне с него, ама на Посирано нещо не могат да се усетят да ви сменят опорките...

Трябва да си изумително тъпо и наивно парче за да си мислиш че някой ще плаща на българи за да пишат кометнари. Кой го интересува? Много по евтино и по лесно е да дадеш 20лв на 1 милиона мангала да гласуват за тебе. Дават се пари да се манипулира обществено мнение тогава когато това общество може да направи нещо. В България НЯМА общество способно да направи каквото и да е така че никой няма да дава пари да му влияе.

Недей, че ако ти повярват ще ни закрият.

Точно така! Гадната и бедна комунистическа Русия дето само се въоражава! Друго не заслужава освен парите им да се обезценят на фона на долара и еврото! Вижте колко е по добре в България - държавата пример. Силна" валута, пратньор на запада, силна армия, умен лидер и народ които иска да стои и да се развива в България. Ей, Русия, погледните ни нас българите, как добре се справяме и вземи пример! Ние сме цъфнали и вързали и най ярък пример какво става когато си пръв слу..пардон, приятел на Запада. И вас това ви чака...само трябва да се наду..пардон, да прогледнете. И да не забравяме гадните комунисти в Китай където Комунистическата Китайска Партия още управлява Китай и стана 2та на силна икономика в света - гадни долни комунисти, как не ги е срам!!!

Пишете глупости, рублата не се разменя за 70 долара а е обратното, долара се разменя за 70 рубли

Жуже №2 падна на нивото на черния турчин.

Нищо пазарно няма в обменните курсове и специалистите това отлично го знаят. А като се има предвид, че всички финансови спекуланти са говеда, напълно обяснимо е кои държави отчитат "понижение" на валутата си. И така ще бъде, докато следвоенната система на разплащания не се децентрализира (почнала е вече) - преди няколко дни даже германският външен министър заговори за собствена европейска система за разплащания. На всички им писна.

рублата пада не само спрямо долара бе. аман от тъпи мурзилки. спрямо еврото пада още повече. виж курсовете бе келеш. само знаеш да квичиш из форума предател смотан.

Тъпотии на тъпаци не коментирам. А между другото, един южнокорейски Вон е 0,0017 лева, ма не чувам соросоидно квичене за това.

само дето в Ю. Корея заплатите се равняват на 2000 долара а в Русия на 200. те за това квичиш тука.

Да тъпако Корейския вон е толкова, ама си е толкова от десетилетия. Нали схващаш колко си тъп? Или не?

НЕ БИ БИЛО ПРАВИЛНО ДА НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ЗА МЕДНИЯ БУНТ ПО ВРЕМЕТО НА ПЕТЪР!

Русофил и путинофил са различни понятия.

Рублата пада и спрямо китайския юан. Да му мислят тези китайци, които са търгували в рубли с руснаците.

При отварянето на пазара по-рано днес рублата се разменяше за 70,16 долара, като по този начин годишните ѝ загуби се увеличиха до 19%. Рублата и турската лира вървят в една "посока".

Когато курсът на рублата се качва, няма статии...

Тя рублата и сега се качва... на долара на...ия

Нищо лошо не се е случило с рублата. Все още кило картофи се купува с кило рубли.

Мисля че техният курс е по добър от нашият. В България с кило евро можеш да си купиш 150 килограма Тиква!

Я си оправете курса, че нещо не се вързва с текста...

ДЕТО Е ТЕКЛО ПАК ЩЕ ТЕЧЕ!