Росен Желязков: С концесията за летище София доказахме, че България е атрактивна страна

Ще помогнем с инвестицията за развитието на по-добрата икономика в страната, заяви представителят на консорциум "Соф кънект" Тиери До

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този път Бойко приятно ме изненада. Летище "София" от много години е хранилка на политически назначени. И от ГЕРБ, и от БСП. А хранилката е питателна, заплатите са големи. Вероятно и при концесионерите ще има политически ходатайства, но в никакъв случай няма да е същото.

Браво! Ред е редуцирането на щата :)

С тази концесия доказахте,че сте за затвор,малоумници прости.

И как точно? Бихте ли пояснили? На мен ми се вижда доста добре оформена сделка за България - или плащат твърдата концесионна сума (ако не им вървят нещата) или плащат процент от оборота, ако този процент от оборота като сума надхвърли дължимата концесионна сума. Доста добре замислено. Някого може да не му е по сърце в България да се случват хубави неща и държавните активи да се управляват умело. Но този някой е или от БСП или от ДПС или някой кръгъл идиот, хванат от гората.

виж колко е печалбата на летището преди концесията и колко е голяма разликата (в чия ли полза) спрямо вноската на концесионера на годишна база

Като си почнал кажи и за концесиите на златните мини, дето плащат по 10 млн на година, а изнасят злато за 1 млрд

Какво да каже? Ти нали схващаш, че така се печелят 10 мил. (ако приемем, че си прав) на година, а иначе се печелят НУЛА милиона на година. Правиш ли разлика между 10000000 и 0? А и се отварят работни места. И се плащат данъци. Много от хората, които недоволстват от тази концесия пропускат един важен момент - нивото на технологиите, с които България разполага НЕ ПОЗВОЛЯВА икономически изгодното извличане на това злато. Т.е. то или ще си лежи в земята, докато ние успеем да създадем инженерния и финансов ресурс за извличането му или ще се направи фирма, която ще завлече държавата с милиарди, защото икономическият й баланс ще е отрицателен - година след година. Та човек трябва да се реши какво предпочита - кокошката в ръката или щрауса в полето.

Ти сигурно си от ГЕРБ щом в няколко коментара се правиш, че не разбираш за какви кражби става дума.

А какво прави тая АФРИКАНСКА маймуна там на тая среща ???? на снимката..

Българска маймуна да пита какво прави африканската ми се струва малко странно. Вие, маймуните, не си ли споделяте? Защо ни занимаваш с вътрешни за вашата организация проблеми?

Ако не бяха стачките концесията беше да бъде спечелена от Турция при полускритото участие на вожда

Може би това е първият търг без комисионно за Агата

Сконцесията на летище София ДОКАЗАХТЕ че сте МАФИОТСКА СТРАНА МАФИОТА БОРИСОВ продава летище на РУСКТА МАФИЯ в лицето на проПУТИНския олигарх ОЛЕГ ДЕРИПАСКХА-Щрабаг и стояшите всянка ОПГ Крими групровка СОЛНЦЕВСКОЯ чийто крими бос Шимон Могиливеч -държащ всики казина,машинки,публични домове,стрийптийз барове бардаци в ПРАГА,Карло вивари и БУДАПЕЩА е най-големия акционер в РАЙФАЙСЕН БАНК държи 40 % от активите на австрйската банка преПИРА парите от мръсния бизнес

абе приятел имас ли представа кой дарзи курвите в праха бе гамен

Ми сигурно имам представа

България винаги е била атрактивна за тези които знаят как да присвояват, това е доказано многократно, поради тази причина БГ е определена като най- корумпираната и бедна държава в ЕС! Не става ядно дали параметрите за концесия са променени поради пандемията, а няма да се учудва ако вече концесионерите са се наредили на опашката да получат своя пай от грантовете определени за БГ, не от заемите, от грантовете!

Кои са крайните собственици на веригите от компании?

ОЛЕГ ДЕРИПСХА-руски алуминиев путински магнат ,произход еврейн хазар от Краснодар Шимон Могилевеч- украински еврейн с изрелски и полски паспорт БОС на БОСовете на РУСКАТА МАФИЯ,оглавяваш Солнцевскоя ОПГ държащ контролен пакет акции 40% в РАЙФАЙСЕН банк ФИЛИП РОТШИЛД- еврейн хазарин бизнес партнер на Дерипаскха в алуминиев конгломерат РУСАЛ и акционер главен в ЛУКойл с 78% контролен пакет акции през ИНГбанк Евразия ,Дъч живее м-у ТИВАТ Монтенегрои Цярих -Швейцария

Смее ли да каже нещо друго ,нали след това ще има бой по канчето!!!!!!!!!!!!!

Чудесно ама се пита капиталите на консорциома какъв произход имат - американски, европейски или турски?

Капитал РУСКО-ЕВРЕЙСКИ-ПУТИНСКО-РОТШИЛДСКИ

Авиокомпаниите скоро ще фалират, туризма в предишния му формат е без бъдеще, така, че каквото вземем, вземем.

С това доказахте, че сте некадърни управленци. След като едно летище не можете да управлявате ефективно, как да ви доверим цялата държава? ОСТАВКА за всички некатърни калинки, мазни политици и Бойкови ибрици!

Че са некъдърни, некъдърни са, но няма държава, в която летищата да са държавни. Дори в Сърбия ги приватизираха.