Риболовлев съди Сотбис за 380 млн. долара

Бизнесменът се жали от швейцарския арт дилър Ир Бувие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е направо Нагъл. Продали му по-скъпо картина, която той после продал ... на тройна цена. Търгаш, купил е картини за 2 милиарда, ама после ги препродал за 3 милиарда.

Този Риболовлев е дал за картини 2 милиарда долара!!!Малко е пресилена тази омраза към Русия.Няма как да се срине подобна държава.Ресурси,армия и народ,който може и да не яде,ако е наложително.Такава комбинация е невъзможна в друга страна .Така че най-добре е да си изберем друга държава за оплакване

Казва се Сотъбис, не Сотбис!!! Пишман ДЖурнализъм...

Смотаните милиардери дават милиони за цапаници а народа по африка и по бедстващите районо да го духат. Скапано човечество

Бедните руснаци се нагълтали с картини от световното културно наследство. Ама чакайте бе, с какви пари бе? Нали само боярщик и шишарки имали в менюто. Какво се оказва сега, че имат и милиардери, имат и газ и нефт... и пшеница произвеждали колкото 50 Българии, че и отгоре... Ало, Козяк, ЗВОНИ В ПОЛИЦИЮ!

А, имат, всичко имат. Само, че не ги свърта и всичките искат да емигрират. Да оставят голямото имане и да отидат на нямането.