Разходите нараснали двойно повече от доходите

Средният доход през третото тримесечие е нараснал със 7.7%, а разходите с 13.3%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Разходите нараснали двойно повече от доходите" Пък инфлацията била ниска! И всичко това благодарение на управляващата коалиция.

Бат бой каза ,пе доходите са нараснали двойно,ама забрави ,че и РАЗХОДИТЕ НАРАСНАХА ТРОЙНО.В БЪДЕШЕ ЗА ДА КАРАК СТАРА КОЛА,КОЛКО ТРЯБВА ДА ПТИГОТВИШ/увеличиха свинетка,екотакса,пътен данък и с 400%гражанска задължителна ,а по надупчен асвалт,,ама всичко е точно,,

Проблем е че ''приходите'' растат САМО в бюджетната сфера.

Може да се спори по темата. Защото не е ДВОЙНО, а ЧЕТВОРНО

Отивам НСИ да си искам дохода от 1500 лева месечно.Ако отидем повече хора и носим съответните "документи" ,дали няма да успеем да идгоним крадливото правителство.

Недей да пишеш подобни неща, че да не ти почукат на врата едни с качулки ... Всички се оплакват и после пак гласуват за ГЕРБ. Избрали сте си ги, сега си трайте.

Всичко написано от чичко е вярно и малко занижено.Много сме, силни сме, сити сме.

Ох ще се удавя в кафето си! „Общият доход средно на лице от домакинство“

Днеска си купих баничка на цена от лев и двадесет! Оня ден Беше левче!!! Това е 20% отгоре бате Бойко. Може да изглеждат малко 20 ст. , особено на вас, но са си 20%. Поглежадм към фиша ..... нищо, от пет години нищо!!! Това е реалноста за останалите които не са част от мафиотската ви върхушка.

"Поглежадм към фиша ..... нищо, от пет години нищо!!! "...… ами напусни бе, ако си струваш парите ще ти ги даде някой друг. Никой не може да задължи работодателя ти да ти вдига парите с 20% годишно.

И ти не си кой знае колко за мирисане, щом седиш в дира през работно време.

Само не ми казвай, че работиш през нощта, а остроумничиш през деня.

ЦИТАТ "КАКВА ОСТАВКА НЕ ВИЖДАМ ПРИЧИНА"

Да благодарим на Партията и лично на Вожда за светлото бъдеще, към което ни водят по ширналите се бойкострали :)