Работодателите в ЕС против минималния доход

Групата на работодателите в ЕИСК счита, че действията на национално равнище са подходящи и най-ефективни,

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЙ-ВЕЧЕ НАШИТЕ ФЕОДАЛИ!

Веднага ще започнем да драпаме да излизаме от ЕС, ако го въведат това нещо хахахахахах.

e заради тия долнопробни мърши уродливи ,заедно с мутро-политиците тая територия е превърната в гробище

Нашите робовладелци е нормално да са против и каквото и да се приеме от ЕС те никога няма да са съгласни да плащат европейски заплати. По скоро ще излезем от ЕС от колкото да вдигнем МРЗ.

Както и да го въртят чорбаджиите истината е, че никой не иска да работи за заплата, която не стига за наем, сметки, храна, транспорт и дрехи, като това е абсолютният нужен минимум. А да не говорим за спестяване или изплащане на нещо. Докато се стискат хората ще ходят да работят при този, който е готов да плати такава сума, но да е спокоен, че има спокойни и доволни работници. Пък ако ще и този работодател да е на края на света. Но ако нашите работодатели не мислят така - ами нека продължават да се жалват, че няма работници и да молят виетнамци, украинци и така нататък. Само да не забравят, че тези хора също имат Интернет и също могат да сравнят заплатите тук и заплатите на запад.

Но колкото ЕС се справи с правосъдието у нас,толкова ще се справи и а ненаситните комунисти капиталисти ,а сега пилитически подържани от ге.п

но като процент от БВП на глава на населението. НЕ може един Германец да прави годишно 44 500 долара, а Българина 8 064 и после да иска същата минимална заплата. Е ще е 5,5 пъти по-малка разбира се. В България е 204 евро, в Германия е 1500 евро. Т.е. минималната би трябвало да се вдигне на 272 евро. Ама не да ми искате да произвеждате 5,5х по-малко ама същите заплати.

Чудесна идея на французина Макрон. Трябва всички държави членки на ЕС да въведет минимално почасово заплащане от поне €7.65 на час. Във Великобритания от 01.04.2019 заплащането ще е £8.21. Европа не трябва да изостава от водещите държави в света. Така ще се реши и друг важен проблем в ЕС- -вътрешната миграция между страните членки. Така че предлагам новоизбраните български евродепутати да подпишат декларация че ще работят със всяко едно свое действие за реализиране на практика на идеята на Макрон. Ако не изпълняват така декларираните си задължения да бъдат ОТЗОВАВАНИ незабавно.

Работникът има шеф, този шеф управлява ресурса, който има. Ако ти не можеш да накараш работниците ти да изработят достатъчно, че да има и за теб И ЗА ТЯХ спокойно затваряй сергията. А аз отивам при германеца, който знае как да го направи - защото хазяинът ми не се интересува от това аз колко произвеждам. Енергото също не се интересува, вик също, топлофикация също, касиерките в магазина също, тези на бензиностанцията също. Изясни ли ти се картинката?