17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Требе малко яйца ди домати да се хвърлят по офиса на ристю на драган цанков. Да опита и той от лайнат-а

Баце явно включи и Ковачки в цирка си! Кой управлява,че да носят декларация в офиса на "Да България"? Ковачки да не е приел оставката на Баце и да знае,че Хр.Иванов ще наслеби Тиквун? А и синдикатите тия продажници и те отишли за тяжест. И без това са най- голямата тяжест на бюджета тия хрантутници и хайлази! Манолов да не се облизва за министерско кресло? В нашата Мутроландия синдикатите са патерици на властта!!!!

:))) Ми ибрикчиите от профсъюзите си заработват благинките... Нищо ново. Едно време, при БКП беше така - "възмутени трудови колективи".

Крайно време е България да има конкретна и ясна политика по спиране на добива и използването на въглища. Нужни са реално работещи програми за преквалификация на хората, работещи в тези индустрии, а не да продължават да бъдат плашени с това, че ако не гласуват за еди кой си ще дойдат на власт хора, които ще им затворят мините и ТЕЦ-овете. Колкото по-скоро се случи това, толкова по-безболезнено би било за всички.

Е тоя отворкото, с биреното коремче, къде се скри?

мекерета! да си покажат фишовете за заплата, да им видим осигуровките

нямат такива и това се знае от години. Великиат бизнесмен ковачки е превърнал хиляди българи работеши в мините и ТЕЦ-овете в съвременен вариант на крепостни селяни или чисти роби. Видя се и на едни по-предишни избори : "Искате заплати ? Еми знаете как да гласувате в Неделя..."

Спиране използването на въглища е световна политика, няма да ни се размине. Енергетикатасе насочва към ВЕИ. Работниците да искат преквалификация към ВЕИ и социална защаита, а не спасяване на въглищния отрасъл. Той е обречен.

Тези добре ли са? Кога Спондж боб ще се изправи срещу Ковачки

.......Бокич вкара ли в играта (а той това го може) миньорите и работниците от ТЕЦ-овете е тогава тия от хепънинга на Орлов мост ще видят "Кон боб яде ли" оня с квадратните гащи ще трябва да внимава много, защото ще има БОЙ на психодесните изроди, БОЙ до почервеняване на уж сините им задници!

Замеряйте ги с яйца и им трошете стъклата бе брикети

Спондж боб ли са търсили?

Стари социалистически номера от 1985. Собственикът е заплашил работниците, че ще ги уволни, ако не се разреват пред "отговорните другари". Смех на буци.

Нека тези еднакви като братчета близнаци хорица кажат колко пари им дават заплата. Колко години са на тая хранилка. Колко пари краде ковачки и колко пъти са му на колене само и само да запазят работата си, тогава да правят тея циркове. Факт е, че на хиляди снимки се вижда какво е в Гълъбово. Като пустиня. Това, че селяните от Гълъбово и околностите стоят и си траят, защото няма къде да намерят такава работа за що годе добри пари, а накупват земи в Стара Загора и се преселват там, като едни бъдещи новодомци да не се прикрива също. А въпроса ЗАЩО ДОСЕГА не видяхме АМЕРИКАНСКИят тец да прави така, не знам, не съм видял и Марица Изток също. НЯМА по долно качество от Българина. Да продаде и майка си и баща си само и само да изкара някой лев , да има СИРЕНЕ и РАКИЯ за вечерта и да се бие по тумбака, ама да псува Бойко иначе. АМАН ОТ ВАС МРЪСНА ПРОДАЖНА СГАН !!!!

Нормално разпалване? - колко часа го разпалват тоя котел? Или то тамън го разпалят и пак го гасят и след малко пак така? Разбирам ги що са толкова нагли - държат си на топлите столчета - дреме им за това какво дишат хората покрай тяхното "разпалване".