Путин: Икономиката в света е в криза

количествените улеснения" на централните банки никога не успяха да адресират "същността на проблемите", смята руският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-точно е да се каже, че не "икономиката" е в криза, а банковият капитализъм е в криза, т.е. в криза е схимата - "купи без пари, като изземеш (изядеш) днес парите, които евентуално, хихотетино би заработил утре"! Ами тогава "утре", кво ше правиш , бе , като няма да имаш хептен пари? Тук е прав др. путин - "Дъ Биг Гейм ис оувър"!

Хахаха

този късокрак дрисльо се е пообъркал- руската икономика е в криза

Рускятя икономика никога не е в криза, защото там никога не е било да няма криза :D

Да се разбира:икономиката в руската кочина е в криза!!!

Отново Велик!

"Икономиката в света е в криза"... само в РАссия цъфти и върже,както винаги досега.В РАссия криза не может бьiть.

Казано с други думи вече някак е неудобно да плаче срещу санкциите, промени текста, а мелодията същата!

Точен и ясен !

След срещата с Ердоган може и така да му се вижда. Но светът не е Русия и Турция :)

Ролята на джуджето в световната икономика се изчерпва само с анализи на процесите, обаче анализите му слаби та слаби, като на невръстен комсомолец :) Личи си, че единствено на саботажи и фалшиви новини са го учили в школата на червените хмери ;) По-добре да не се излага, а да ходи да поязди малко гол :)))))

На България е Нужен Премиер с подобна визия ,воля и Интелект като Владимир Путин. Нужен ни е някой който да е Пълна Противоположност на Борисов и групата му. Корнелия Нинова например .

изборите минаха. Изчакай следващите и пак гласувай за нея, ако е някъде по листите разбира се. Щото може и да я няма там. Не се възбуждай толкова. А най-добре отиди и живей в Русия и гласувай за Интелекта Путин.

аааа то интелект да искаш от нашия президент... от крачолите му изтича и му олива зелените чорапи чак

Нямаш проблем. Влакчето, казански вокзал от там за магаДан. под ръководството на любимия премиер ще разбереш, колко ти е гот. Шагом марш, мръсен трол.

А искаш ли такъв ботоксов любовник?

Светът не се изчерпва с Русия!

Важното е ботокса да върви