Пускат отстъпката за гориво до дни, тестват ще може ли да се комбинира с още намаления

От намалената цена ще могат да се ползват само граждани с леки автомобили, мотори и мотопеди, но не и фирми и товарни автомобили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ве аз оня пред мене диван чапраз ще го чакам да ходи три пъти до касата. 1. Да пита 2. Да се върне до колата да си вземе талона 3. Да си забрави документите на касата и пак се прережда щото ги бил забравил.

да си заврат тая далавера някъде при резервоар 40 л и цена 3.50 на л много ще ми спестят 10 лв (при условие , че 10 лв в днешно време са НИЩО две неща не можеш да купиш от магазина) А аз дали давам 140 или 130 за резервоар гориво е все тая... Пак се прелива от пусто в празно..> НЕЗАБАВНО САНКЦИИТЕ ДОЛУ И ДА СЕ ПРЕСЛЕДВАТ ТИЯ СЪС СПЕКУЛАТА И МОНОПОЛИСТИТЕ...

Цели 25ст?!? Уатдафък ми тя стотнката вече е два пъти по евтина все вдно 12ст :) Но пък цената си расте

Против. …просто Затваряне Лукойл и “бизнеса”Газпром у Нас ! + Издължаване на Всички вересии ! Без дискусии. Незабавно.

Спекушантите в затвора и дс им ьатвсрят крадливите фирми! А Киро и Лена да се тричат

И какъв е смисълът от отстъпката, ако някакви мошеници ще решават дали ще я прилагат. Всичко е прах в очите и ПРЪДНЯ, на онези лайноядци от ПРОСТО ПУТКИ!

Интересно в останалия свят, без Лукойл, защо цените растат...

Едно не разбрах - джиповете откога не са леки коли? Мога ли да изкарам СУМПС само за джип?

Да кажат на всеки литър един лев на кой в офшорна сметка отива, защото няма промяна в акциза, няма промяна в цената на доставките.....25 стотинки да си ги....

Изроди на Прокопиев - спрете се

Прочетох новината на сайта на НАП. Какво ми направи впечатление: 1.Продавам на крайна цена (напр. 3.25 с ДДС). 2.Плащането се намалява с 25 ст. 3.ДДС е на крайната цена преди отстъпката и трябва да се плати до 14 число следващия месец. 4.До 14 число следващия месец трябва да се подаде незнайна декларация, дето ще я има на сайта на НАП (нещо като самолетите дето платихме). 5. 10 дена след декларацийката връщат парите Извод: 1.Ако на 1-во число зареди някой, аз имам 25 ст. на литър по-малко пари в касата. И вместо да въртя тези пари (купувам/продавам гориво), НАП ще ми ги върнат чак след месец и 24 дена. 2.Ако нямам налични пари - трябва кредит и от там данък банка (лихва) 3.Допълнителна работа с малкия талон от бензинаджията. От там риск от грешка - въвеждане на грешен номер напр. И невръщане на пари от НАП. 4.Заплащане на допълнителен софтуер в касовия апарат с който НАШИТЕ фирми, вече са готови (и ми се обадиха по телефона).

Между другото ДАНС имат доклад по темата и е в деловодството на народното събрание.

Свалете цената на бензина до 2.15лв каквато беше 2012г. при същата цена на петрола, а не ми давайте 25ст, че да падне на 3.35!

Като карам колело за мене ко ?

Е само за дупетатите на пп ГЕРБ БСП и ДПС бе партийна книжка не се изплаща. Баси идиотите!

А дупетатите на Израждане?

Със портрет на бате Бойко и Кирчо прегърнати по брежневски!

Пешеходци

И със обезщтетението ще плащаш пак толкова то левчето не се губи!

Тия се гаврят с народа. Да излезем поне 50 хиляди и да ги изметем.

В Аруба да се вози на асансьор

обаче въпреки ДДС-то ще скачаааа.... трябвало още поне 50-60 стотинки нагоре, реколтата слабаааа... айде сега познайте кои държат бизнеса със зърното и хляба в България на ЕДРО... еми не са кирчо и кокорчо... няма да се отървете от слугите на Мордор...

Това ми изглежда като пъклен план на НАП да съберат данни кой колко гориво ползва за автомобилите си. Тези данни все ще измислят за какво да ги използват. Ще има и хора безработни и социално слаби заредили по 5-10 резервоара на месец, таксиметрови автомобили и т.н.

добре че откакто пепетата са на власт няма картел в горивата, че щях да съм притеснен..

Отстъпка от фиксирана цена мога да си сметна. Как се формира отстъпка от пазарна цена???

па купи си 10 хиляди декара и почвай да жънеш.

Тоест цялата държава плаща свинете да се возят

Кирил Петков е използвал службите за лична изгода. Това заяви в ефира на NOVA лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. „От петъчното заседание на НС стана ясно, че има двама души, които се крият по темата. Казват се Кирил Петков и Асен Василев. Те бяха длъжни да присъстват на петъчния блиц контрол.

Ще знаят къде пътуваш ти ще ги информираш.

Бензинджиите с гражданите да следят и да гледат сеир те нали карат без да плащат -плащаме ние!

Аз такова.... 1. Акциза на газта пада до нула; 2. ДДС-то на газта пада от 20 на 9%; 3. Отстъпка от 25 стотинки... Това, което не ми е ясно и трите мерки едновременно ли се прилагат и ако не то защо? Все пак ако и трите точки се прилагат цената на LPG-то трябва да спадне до около 1 лв/л., а това си доста сериозно намаление!

Такова, майката на българите. А според коколевия,, да го духат бедните "..

При пазарния принцип на ценообразуване нищо не пречи на бензинджиите да вдигнат цената с 50ст и така да вземат 25 от теб и 25 от държавата, а ние пак ще плащаме повече.

Защото съм тъп не разбирам изобщо какво се случва! Някакво стотинки,талони,номера на коли,някакви 50 литра,данъци разни. Па ти можеш па ти не можеш да имаш отстъпки! Аз ако ви чакам 25 стотинките по добре да се гръмна бе идиоти! Два резервоара по 80 литра и 40 литра газ трябва да пълня изроди мръсни!

Да наречем тази мярка с правилното име - купони за гориво. Навлизаме в тоталитаризъм с оруелски мотиви и купони, т.е. ваучери или иначе казано - "насочени" пари, целеви средства. Сиреч, пари с ограничения. Междувременно инфлацията ще яде всичко в следващите години и въпросните целеви купони ще придобият 50%+ от търговския оборот.

продавам крадена нафта, 2,50 лв, пишете на Л.С.

При поскъпваме в последно време ОКОЛО 1 ЛЕВ //100 стотинки // дали 25 ст.компенсация е ???????. Сложете каквото искате на мястото на ?- жокер! НИЩОПРАВЕНЕ.....

Пълен майтап.

А бе що за намаление е това като търговеца щял да преценява дали ще намаля? Правят ни на маймуни. Богаташите не им пука сиромасите да му мислят. Водят ни слепци.

140 за резервоар? Последно 137лв за ПОЛОВИН резервоар в неделя- 3.97/л дизел с отстъпка 15ст/л. 50л х 4лв са 200, а масово резервоарите са по 50+ литра. Иначе и за 50лв отстъпка няма да си размятам талона и да давам лични данни на куцо и сакато. Просто не знам с какво зареждаш и къде, та ти излиза под 3лв/л цената.

До тогава цената ще е вдигната с мин 10 ст.

Сега тези с фирмите и камионите няма да вдигнат цената с 25 стотинки .... Цената ще е + плаваща нагоре добавка от левове ! И къде е Киру на Кирия . Малките бензиностанции ще затворят ! Тези са антиреклама на Харвард !

Аман от Харвардския простаци. Толкова глупави че и един третокласни ще им се смее. Ами дайте по 30 или 50 лв на всеки притежател на лека кола и всички тези подробности отпадат. На гърците им дадоха по66 лева и хората си джиткат.

Колкото ще е задълго поевтиняването на хляба, толкоз и на горивата. "Няма да има поевтиняване на хляба след намаляването с 20% на данъка му добавена стойност, както и ДДС на брашното. Това заяви пред Нова производителят Димитър Бакалов. Дори от септември или октомври ще има нов ръст, който може да достигне 3 лева, посочи той. "Цената не се образува само от това - в него влизат брашно, сол, вода, транспорт. Чак тогава се сторнира колко да внесеш в бюджета. Много от производителите работят на ток или газ. Никъде не се говори за увеличение на заплатите на хората. Много трудно това ще се случи, ако намаляваме цената на хляба. Малките фирми по селата няма да успеят да го направят", обясни Бакалов."

Ще го търсим тоя търговец от бензиностанция на бензиностанция. Нещо като тука има, тука няма

Днес се прибрах от Гърция... Не знам по колко са им дали на калпак, но цената на бензина навсякъде е малко под 5лв./л. и си мисля, че и тук това ни чака за съжаление.

То не бяха промени в сроковете, не бе чудо от приказки и уверения, а откакто се обяви намерението за тази отстъпка цените на горивата скочиха с повече от 50 стотинки на литър и изядоха отстъпката и отново продължават да растат! Та какво ще спре този постоянен ръст на цените на горивата при положение чевъв воюваща Украйна горивата, храните също, са с по-ниски цени!

Това си решение вдигаш с левче ,но пускаш компенсация от 0.25ст. Не правете хората на балъци .Хващайте си пътя .

От кога я чакаме тая отстъпка. Нинова, съвсем се изложи.

Е пълна подигравка с народа. Повишението е много пъти по 25 стотинки, а упавляващите са изпуснали тотално всичко.