Прогноза: Кризата този път ще тръгне от Европа

Експерти, предвидили събитията от 2008 г. пак предупреждават за опасност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментарът ми не е спам и е ТОЧНО по темата - повтарям - кризата вече е подготвена. Скоро ще я задействат. Редакторът да се събуди и да мисли (не първосигнално).

Т.е. вече сте я подготвили, остава само да я пуснете в обръщение?

Обиколила кризата света, и след като дошла в България, въздъхнала и казала: - От в къщи, по хубаво няма

Бързам да споделя, че не съм специалист по макро та дори и по микроикономика, но въпреки всичко ще споделя мнението си.Та криза настъпва тогава когато има драстично разминаване между парите в обръщение и стоящите срещу тях стоки.

petrovito

стоящите не срещу, а зад тях е по-правилно... и не само стоки, а и услуги...за разговора по телефон си плащаш - преноса на думи/информация е услуга, стока няма...

Кризата винаги тръгва от САЩ - и по-точно НЮЙОРК - стоковите борси, Лондон няма сили да направи сам финансова криза...

Италия - външен дълг - $2 589 292 529 853 , Франция - външен дълг - $2 402 616 174 811 - към днешна дата. Излиза че и двете държави имат почти еднаква задлъжнялост , но интересно защо се съобщава че проблемът може да дойде само от Италия.

К'ви са тези цифри, бе?! Нещо май си иузпуснал дес. точка (в Европа "запетая"). К'ви са тези задълженбия в трилиони щ.д.? Май си се унесал, а си има предвид ит.л.

към модераторите да не банват линкът поне малко време за да видиш лично. Където има разстояние го слей просто и чети преди да пишеш глупости. ht tps://countrymeters. info/ bg/Italy/ economy

Най-вероятно заради различната сила на индустриите им . Както беше казал Бил Клинтън - икономиката глупако . . . и спечели два мандата .

"задлъжнямолст " перфектно изрзяване, да не говорим за пунктиацията.

Последната ми заплата беше 2500 щатски долара за работа онлайн 12 часа в седмицата. Сестра ми приятел е средно 8k за месеци сега и тя работи около 30 часа в седмицата. Не мога да повярвам колко лесно беше, след като се опитах. Потенциалът с това е безкраен. Това е, което правя......>>>>>> Ecash10.COM

Но не се увличай, за да не останеш само с кайметата, като всичко останало да е минало покрай теб... А ти стоиш самотно на гарата, изпуснал влака!

ти със сестра си ли ходиш бе ?

Италия спешно да излезе от еврозоната. Може след това да направи валутен борд и фиксира лирата към българския лев. Дългът си да изплатят за сметка на по-нисък стандарт на трудолюбивото си население за период 20-30 години.

След следващата криза, която най-вероятно ще бъде опустошителна. Света няма никога повече да допусне една валута да бъде издигната в такъв доминиращ култ, който да е в състояние да управлява света, да сваля правителства, да унищожава държави, да срива умишлено икономики и най-лошото, да убива хора. Никога повече!

без рубли, якооо а дано!

Има и готово решение - Биткойн :-)

А ние от бедни,накъде по бедни,африкански начин на живот не ни мърда