Проект: 49 млн. лв. за държавната петролна компания

Над 2 млн. лв. са предвидени за заплати и осигуровки на персонала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната корупционна схемичка

Кражба!

Това не е държавна компания, а компания на мафията! Това, че е държавна е просто причина да взимат пари от данъците и да плащат с тях грабежа. ОСТАВКА ИЗРОДИ!

Хората електрически коли, правят и забраняват петролните двигатели, те наще бензиностанции правят! Малоумна работа!

Изхарчиха едни 50 милиона за НИЩО = 4лв по-малка пенсия за месец! - чакайте по-големи ПЕНСИИ, ама друг път

мощни задкулисни интереси стоят зад това "мъдро решение" и за чий беше нужно? Нали уж имало от 30 и кусур години отворена пазарна икономика? Тогава върнете СИВ, не се свенете. Гледай ги убавците - вместо да стъпят на врата на няколко мошеници, спретват си и те нещо като фирма да цоцат! Но пък не е нещо ново, навсякъде е така - има леви партии, бъкащи от милионери-капиталисти, има благородници, кълнящи се в републикански закони, има бюджетни излишъци когато народът мизерства и рови кофите за боклук, и какви ли не още куриози и безумия, та това въобще не прави впечатление.

След година ще се окаже, че е на загуба и ... какво ще я приватизират и ... КОЙ ще я придобие. Само като чуеш Фурмите и Бездомника става ясно, че е далавера в полза на ДПС.

Шах и мат за Лукойл и русия. Браво на Борисов!!!

Еха какво голямо крадене уж в услуга на обществото накрая ще кажат че са на загуба и някой ще ги преватизира за без пари разбира се! Някои лапат мухи надявайки се на химери.

Все си мислех че си правят майтап, че хора в партия-членка на ЕНП не може да расъждават по такъв начин и е само за да замажат очите на Марешки, а то какво било. Не било шега!

Бензинджийте държавни служители ли ще бъдат? ОСТАВКА!

Ко разправяш, предвиждат се колективни самоубийства в Лукоил, дано да съберат сили и кураж да излязат от дупката.

Много тъпо парче си, да знаеш! Че нали тази държавна петролна компания ЩЕ СЪХРАНЯВА горива, а НЯМА ДА ГИ ПРОИЗВЕЖДА. И като държавна, трябва да обяви търгове за доставката им. Ха сега познай кой ще спечели 99,9% от търговете - производителят Лукойл, разбира се. Ктана ли ти ясно сегжа, че това се прави не срещу, а в полза на Лукойл?

Не съм съгласен с парите от моите данъци да се създават такива безмислени предприятия. Основната цел била да регулира цените на горивата, които щели да спаднат евентуално. Питам: Ако това понижение не се случи и цените продължат да се движат от междунаридните пазари, кой ще понесе персоналната отговорност за изхарчените публични средства?