Проект: 49 млн. лв. за държавната петролна компания

Над 2 млн. лв. са предвидени за заплати и осигуровки на персонала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм съгласен с парите от моите данъци да се създават такива безмислени предприятия. Основната цел била да регулира цените на горивата, които щели да спаднат евентуално. Питам: Ако това понижение не се случи и цените продължат да се движат от междунаридните пазари, кой ще понесе персоналната отговорност за изхарчените публични средства?

Бензинджийте държавни служители ли ще бъдат? ОСТАВКА!

Все си мислех че си правят майтап, че хора в партия-членка на ЕНП не може да расъждават по такъв начин и е само за да замажат очите на Марешки, а то какво било. Не било шега!

Еха какво голямо крадене уж в услуга на обществото накрая ще кажат че са на загуба и някой ще ги преватизира за без пари разбира се! Някои лапат мухи надявайки се на химери.

Шах и мат за Лукойл и русия. Браво на Борисов!!!

Ко разправяш, предвиждат се колективни самоубийства в Лукоил, дано да съберат сили и кураж да излязат от дупката.

Много тъпо парче си, да знаеш! Че нали тази държавна петролна компания ЩЕ СЪХРАНЯВА горива, а НЯМА ДА ГИ ПРОИЗВЕЖДА. И като държавна, трябва да обяви търгове за доставката им. Ха сега познай кой ще спечели 99,9% от търговете - производителят Лукойл, разбира се. Ктана ли ти ясно сегжа, че това се прави не срещу, а в полза на Лукойл?

мощни задкулисни интереси стоят зад това "мъдро решение" и за чий беше нужно? Нали уж имало от 30 и кусур години отворена пазарна икономика? Тогава върнете СИВ, не се свенете. Гледай ги убавците - вместо да стъпят на врата на няколко мошеници, спретват си и те нещо като фирма да цоцат! Но пък не е нещо ново, навсякъде е така - има леви партии, бъкащи от милионери-капиталисти, има благородници, кълнящи се в републикански закони, има бюджетни излишъци когато народът мизерства и рови кофите за боклук, и какви ли не още куриози и безумия, та това въобще не прави впечатление.

След година ще се окаже, че е на загуба и ... какво ще я приватизират и ... КОЙ ще я придобие. Само като чуеш Фурмите и Бездомника става ясно, че е далавера в полза на ДПС.

Изхарчиха едни 50 милиона за НИЩО = 4лв по-малка пенсия за месец! - чакайте по-големи ПЕНСИИ, ама друг път

Хората електрически коли, правят и забраняват петролните двигатели, те наще бензиностанции правят! Малоумна работа!

Това не е държавна компания, а компания на мафията! Това, че е държавна е просто причина да взимат пари от данъците и да плащат с тях грабежа. ОСТАВКА ИЗРОДИ!

Кражба!

Поредната корупционна схемичка