Продажбите на нови автомобили падат през ноември в ЕС и в България

Заради силните летни месеци обаче българският пазар ще надскочи резултатите от 2017 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време Мототехника продаваше по 5,000 НОВИ коли на година. Сега, при по-малко население, на година в България се продават около 30,000 НОВИ автомобила. Значи живеем поне 6 пъти по-добре след като се продават 6 пъти повече НОВИ коли.

Не. Просто по-лесно се трошат сегашните и се иска постоянна подмяна.

Не ми казвайте, че вдигането на данъка с 20 лв. не помогна и хората пак не си купуват нови коли?Тц тц тц, да не повярва човек.Ша трябва да с вдигне с още 20 явно.

Ако се запиша сега за покупка на нова кола ,след колко години ще ми излезе номера.

Ами вместо да къташ пачки за телефонни измамници, вземи си купи нова кола и си живей старините като нормален човек.

Не си прав младежо, ако не телефоните изедници, и автомобила новичък ще ми гепат. Та спасение няма и от ляво и от дясно все ще ме оберат.

чедо да ти се оплача.Боновата книжка и нея ми гепиха, бях една седмица в болница ,като се върнах бабата ми се оплака ,че са я опердашили и парите и взели, но добре ,че жива е останала. Добре, че пенциите не бяхме взели та си ги взехме и решихме с добавките да си вземем тоалетна хартия за догодина, че ни омръзна с тия какаляшки за многократна употреба изжулиха ни чадо.Та викам на бабата, че единственото ни спасение да се маиняме от тъдева и у Швейцария да си внесем париците които ни останая........

Покупката на нов автомобил е пълна глупост и безмислица. Най-пропадналата инвестиция.

Друго си е да караш 20 годишно бмв нали?

На практика да. Много по-надеждни са, а и по-евтини от която и да е нова електронна кочина.

В дрехите втора употреба, също се намират страшно запазени и маркови... Ама кола на старо, дрехи втора ръка, жена втора употреба... А живота е само енин!

XMRIG

С тези смешни хипер мизерни доходи дори още 2 живота да имам никога няма да успея да си купя нова кола , просто не може да се задели и 1лев настрани. С минимална заплата нямаш голям избор , поне тук в БГ.

При мен само жената ми е първа употреба , ама най-много ядове имам с нея. Всичко останало ми е второ употреба ама пусто все марково. Съвет : Търсете си жена първа употреба ама маркова...

Безлихвен лизинг??? Ценово предимство - ще ти набутаме неща които не искаш безплатно!!! Стелки с лого 200лв. Е как ми продавате кола за 50000лв. Без стелки??? Отивам с пори в брой и след всибки отстъпки ми искат по-висока цена от ценовата листа!!! Доплащане за боя??? Е без боя продавате ли??? Заден парктроник искате ли-600лв. При ниво на оборудване с навигация и всекви лайняни инфотейнтмънти... като че ще живея и ще ме погребат с тая трошка. Не се наядохте...

Колкото и да плащат на продажните депутати да лобират за вносителите на нови автомобили като ни пробутват разни екологични, застрахователни и други тарикатщини трябва да разберат само едно - с нашият нисък стандарт на живот за 98 процента от населението ни е невъзможно да закупи нов автомобил дори на изплащане. Не се пънете защото на хората вече им прекипя и ще ви издухат!!!!