17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искам руски газ - искам Хамериканско-Руски газ!

Как върви плащането с рубли? Някой знае ли?

Нормалните управници мислят първо за интересите на собствените си страни. Изгодно им е да купуват руски газ - купуват го. Само нашите са все надупени пред някой голям брат и продават майка си и баща си за му се харесат и да получат потупване по рамото. Е, срещу геройството, че отказахме мръсния руски газ (а и срещу още неясни обещания, които тепърва ще лъснат), сега ще ни се "отплатят" с приятелски газ от другото полукълбо на много "изгодни цени".

Изгодните цени са важни, така е, но има и по-важни неща от тях! Опитай се сам да ги определиш кои са!

Gugnelid

Той човекът си го е казал, какво искаш да определя - надупването и получаването на потупване!

Кои бе д.. твойта мама! Кое е по - важно? Да даваме да укрите оръжие да трепят Донбасци ли е по - важно бе идиотино! Докато не отворим пак Белене, не говоря за АЕЦ а, няма да има управия в татковината!

Много си наивен, много Или по скоро си добре манипулиран

Ами правилно постъпват умните хора. Нашите са натикани в миша дупка заради войната на Америка срещу Русия. Бесен съм за политическата ориентация на България в този ''уж'' демократичен период,който се характеризира с разруха,корупция,слугинаж и всичко лошо за което се сетите. Възпитаван съм в човешки морал и не мога да приема двойните стандарти на запада. Русия отговори на идиотските украински издевателства,които разбира се се дирижират от Вашингтон и Лондон. Резултата е пълна мизерия за народа на България.Дано скоро фашистите в Украйна да бъдат озаптени.

Повечето достойни хора мислят като Вас, въпросът е колко са останали все още тук.

Глупаци! Купуват скъп руски тръбен газ, а наш Кире ни намери по-евтин течен. Нека го предложим за нобелка по икономика за тази година.

Gugnelid

Хм, как така купуват този недемократичен газ?