Призив на 100 патриотични милионери: Накарайте ни да плащаме повече данъци

Групата богаташи апелираха в рамките на "виртуалния Давос" за въвеждане на данък върху богатството и обявиха пред участниците: Вие сте част от проблема

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

искаме повече данък оти ще има голем келепир за нас

Вие стоте да речем ще останете да палащате, но другите 9900 ще поемат веднага към Русия - нали там бягат всички богати, когато решат да ги обложат с данъци - Франция и Депардийо, и още там един друг дето не щеше да плаща - там им било много хубаво! Ами как няма да им е хубаво, когато с джобнитеси за деня могат да изхранят цяла губерния - те ватенките се задоволяват с малко.

Това е като да ядеш кюфтета, 10, 20, 30, стомахът ти се гърчи, а-ха да повърнеш, и със сетни ситни викаш келнера: "Накарай ме да спра да ям, че ме гледат отвън едни гладни, а, и донеси още 10 кюфтета."

па тия гладните какво са се наредили да просят, вместо да се хванат на работа. Аре не ми казвай, че даваш пари на всеки мнанго на улицата като ти поиска? та де е разликата?

Проблемът на този свят не е липсата на пари. Парите се рисуват в нужните количества мноо лесно. Проблема не е даже в богатите хора. Проблема е в системата която ПОЗВОЛЯВА да ни управляват калинки и тикви, некомпетентни, безотговорни, алчни. Те това е те.

Аз пък си помислих, че родни милионери са отправили тоя призив. Какъв съм наивник!

превод от Иврит : дайте ни всичките си пари, ние може и ви върнем част като данъци, ама не на вас, а на управляващите ви, пари на р0бете, веднъж взети, никога не се връщат!!