17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре че смяташ бе шмоклъо, и ти си една кукла на конци!!!!! правиш само което е изгодно,не смееш да се опълчиш нито на бизнес ,нито на правителство!!!

Този по телевизията ми се видя егати истерика....

За какво да говори с финансовият министър Владислав Горанов. Това решение го взима Народното събрание. Финансовият министър, министърпредседателя.... по закон и конституция правят каквото им каже Народното събрание. Ако Народното събрание каже, че данъците са такива и таки и приеме нов данъчен закон с необлагам минимум. Горанов и Бориов трябва да го изпълнят, а не да се обясняват и налагат. Ако народнот събрание не гласува държавният бюджет внесен от финансовият министър и министър председателя те или променят дъържавният бюджет или си подават оставките, ако не са съгласни. Ние сме парламентарна република, а не министърпередседателска или президентска. Обаче у нас народните представители са мишоци намащи мнение, правещи каквото им каже Борисов, Нинов, Доган, Сидеров ... Защото знаят, че ако не послушат какво им казва редящият партийните листи, ще са аут от парламента. Затова България не се управлява от Народнтото събрание и депутатите, а от самозабравили се партийни лидери като Борисов и Ниноова.

На тази подлога- Димитров спряха да му плащат или малко му платиха, че започна да приказва? Синдикати в България няма- това са едни измислени организации, които са създадени само, за да угодничат на едрия бизнес и мафията. Така че да се скрива където може и да не се прави на събудил се критик. Да отива да им целува вмирисаните задници на гербаджийте и компания.

А проверихте ли играчите на пазара на ток дали не са с произход ДС?

Не само играчите на пазара на ток са от ДС, а и целия т.н. "бизнес елит" е такъв! Технологията е продават евтиния ток от АЕЦ Козлодуй в чужбина, а на нас дават скъпия ток от Мариците - българските и американски мастодонти!

на Ковачки и Доган! На питам дали те имат нещо общо с ДС . То се знае.

За пореден път се убеждавам, че синдикатите са мафиотско образование! КНСБ защитава единствено интересите на олигарсите! За олигарсите тока трябва да е по-евтин, за да печелят по-вече! Ако утре смъкнат цената на тока за фирмите, знаете ли на кого ще нататрузят разликата? Ами на нас - обикновените граждани! Питам аз - а кой ще защитава интересите на обикновения гражданин?