През юни туризмът се е сринал с повече от 80% на годишна база

Приходите от нощувки през юни 2020 г. са с почти 90% по-малко в сравнение с юни 2019 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предстои Ви ремонт или просто искате да предекорирате Вашата спалня? Магазин за мебели :Мебели Нипес“ от град Варна Ви предлага богата селекция от висококачествено обзавеждане за дома, на конкурентни за пазара цени. Посетете и нашия сайт: http://mebelinipes.com/produkt-kategoriya/spalni/spalni-komplekti/ и разгледайте страхотните ни спални комплекти. Заложили сме на баланс мебду качествена изработка, красиви дизайн и цена. При нужда от съвет винаги може да го получите от нашия екип от експерти! Направете правилния избор с нас!

много е просто: разкарайте бетона разкарайте чалгата разкарайте мaнгaлuте дори със сегашните цени дето са като на Илон Мъск за полета до Марс пак ще дойдат хора. Но не би. Държат си на лайHата. Е, ще се напечелите от селяци, за последно.

Приятел работи на морето. Било фраш, но цените на всичко грозни.

Така е. Защото махнаха Ангелакова този флагман на туризма в България, която раздава пари на чартърни певозвачи само и само да дойдата да пият от водата на Черно море. Между другото - през юни месец не беше ли лошо времето на морето?

Тази новина, направи утрото ми прекрасно.

80%по-малко приходи за хазната. Да му мисли следващото правителство

КОЙ ОТ ТЕЗИ ПЛАЩА ДАНЪЦИ ТИ ДА НЕ ПАДАШ ОТ НЕБЕТО

и не пишете глупости. От къде пари. Никакви предприятия не рботят. Пари няма !

Изобщо не им вярвам.Особено като видях, че през Юли в Созопол не можеш да се разминеш от гмеч. Пълно беше с хора. ПЪЛНО!

През ден статии и коментари, как някакъв сезон се сринал!? Не че ми пука особено, ама дали не е заради малоумната мантра, че на България не и трябват технологии и инженери. Стига ни туризма и чат-пат селско стопанство, а за туй прост народ има.

Нали при внезапната проверка на поредната калинка кацнала на министерският пост не констатира нарушения в сектора . Да констатираш нарушения значи да се простреляш в кракът

Как няма да се срине, навсякъде цените са полудели. Миналата година на Бяла апартамент 140 лева, тази година същия 180 лева, в Албена долна зона стаите са по 300-350 лева.... намалете цените и сезон ще има, но уви туризма в България е в ръцете на идиоти и бандити....

Важното е, че си имат "министерство" и министър. А, с какъв щат от безидейни чиновници. И с какви заплати и премии.

Продължавайте с подпорните стени и след 5 години ще ги бутате.

Е защо се карате, а не се радвате? Нали искахте животи да спасявате. Ето спасихте. Какво му дреме на някой за 80% нали животът е важен ... Празнувайте сега ! Победа! Да живее! Мир и дружба!

30 ГОДИНИ КРАДЕТЕ СЕЛТАЦИ. И СЪСИПАХТЕ ВСИЧКО. НЕ ЧЕ БЕШЕ КОИ ЗНАЕ КАКВО. И ВЕДНАГА ДА СЕ СПРАТ ТЕЗИ 60 НА 40 ...80 НА 20....ДРЪН ДРЪН...ДА ЗАТВАРЯТ И НА СЕЛО. БОСТАНА . А ЗА ТЕЗИ ИЗМИСЛИНИ МНОГОЗВЕЗДНИ БИЛДИНГИ ВЪВ СОФИЯ НЕ МИ СЕ МИСЛИ... ТЕЗИ ГЕИЧЕТА СЪС СТАЧКИТЕ ГИ ФАЛИРАХА НАБЪРЗО. Е ТАКА ЗА КЕФ. А КОЛКО СЕМЕИСТВА СЕ ИЗДЪРЖАТ РАБОТЕИКИ В ТЯХ ???

Долни лъжи. Плажовете и всички кръчми са пълни. хотелите- доста по- скъпи от предната година,ако намериш свободна стая..

А в същото време 30 % увеличение за орди проверяващи освирепели за да са на Първа линия - да проверят една сервитьорка на празна маса , която сервирала хамсия - УЖАС !

30 % на база над 1000 лв. , а момичето иска да изкара 300 лв.

Уважаеми господа от туризма. Като нямате клиенти - фалирате. Някой по-предприемчив и не толкова алчен ще купи вашият бизнес и ще привлече клиенти.

Кило хамсия на магазина - 5 лева. 150 грама хамсия в кръчма 8 лева. При цацата съотношението е още по-либерално - 2/6. В кръчма на самообслужване, с пластмасови, в най-добрия случай сковани от чамови дъски столове и маси и разхождащи се около тях котки. Вонящ безобразно кенеф. Не е единичен случай, а масова практика. Като направят порцията 250 грама за 3 лева /2 за цацата/ и като си направят кенефа тоалетна, може и да вляза.

През юни беше слабо,защото хората бяха наплашени ,а карантината беше отминала скоро-едва на 13 май. Но юли и август курортите ни са пълни като по соца и е трудно да намериш свободни места. Дъщеря ми работи в комплекс край Варна и казва,че до 7 септември всичко е продадено,а записвания има и до края на септември. И защо е тая злоба ккъм труда на всички,които работят в туризма?

Аха,тя тая работа като оня лаф-аз на тъпана ли да вярвам или на оная си работа-та по темата -гледам през прозореца на хотела в елитен комплекс и половината от чадърите на плажа са затворени,преди малко затвориха и съседен хотел заради липсата на туристи,а единичните ги преместиха в нашия хотел! И работите отиват на все по-зле!

Големият проблем е, че 90% от хората по света нямат пари или техническа възможност да се отдадат на туризъм.

А за юли нещо? Или са скрили повече от миналата година. Щото юни наистина беше слаб, но юли...

ЗА ПОД 5 ДНИ НЕ ПРИЕМАТ РЕЗЕРВАЦИИ. ТОВА Е ЗА 4 И 5 ЗВЕЗДИ. 2 И 3 ЗВЕЗДИ СЕ ПУКАТ ПО ШЕВОВЕТЕ ОТ ИСПАНЦИ И РУСНАЦИ. ИМАТ 163 ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ УСЛОВИЯ ЗА РАБОТА . ЗАРАДИ ПАНДЕМИЯТА. ПРОВЕРКИТЕ СА ПРЕЗ 30 ДНИ. ГЛОБИТЕ СА УБИИСТВЕНИ. НА ВСЕКИ ОТ ПЕРСОНАЛА ТЕСТ НА 14 ДНИ. И В РЕЗУЛТАТ НАД 300 000 ИЗРАЕЛЦИ САМО ЗА ЮЛИ. ТАЗИ ГОДИНА Е УНИКАЛНА ЗА ТЯХ КАТО ПРИХОДИ . ВСИЧКИ ТУРИСТИ ХАРЧАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. СМЕТКИ ЗА ХИЛЯДИ ЕВРО В ПО–СКЪПИТЕ РЕСТОРАНТИ.. Е И ТЕ СИ ГО РАЗБИРАТ ТОЗИ БИЗНЕС. УМНИ И ШИРО СКРОЕНИ ХОРА СА.

2-3 черноморски курорта. Останалите са като нас и по-зле.

Пърленка 3,90 Боб яхния Смилянски 14,90 Кашкавал 100гр 9,50 Гелска салата 10,90 Пилешка супа 8,50 Агнешко печено 30,00 Кюфте 8,00 И това не е "сезона" на морето... а село Гела, онази гърчавата мърша "Срам ни е от вас", дето после беше и министърка, качакова... И тя кандидатствала за мярката 60/40 прераснала в 80/20... Какви са тия цени, какъв е тоя разфайлък бре!? 3 души 110 швейцарски франка сметката... Ми то в Швейцария щеше да ми излезе по-евтино!? Ма те трябва да започнат да дават 80/20 помощ на туристите, а не на вас бе шанаджии смотани!

да, ден година храни......догодина , пак отидете.....

Да те питам аз?

щерев, кога беше в гела, и в кой ресторант ти дадоха това меню, бе щерев?

Чудесно ! - тамън Доказва “смислеността” на 80-20 ! , а И на Поредните 10М и то за “наште” “туроператори” ! —— НиеВсички Н.В.Данъкоплатецът - НЕ се справихте с “наште” “курортни” “бизнесмени” ! ..а И МайкаПрирода - НЕ ги погнаДостатъчно с ЕкоКатастрофите ! НО ! - ковидът токуВиж Им ВземеСметката !

Работя всяка година по морето. Тази година си намерих работа в родния град и няма да ходя. Не съм инвалид и няма да чакам на помощи.

Да се срине минимум с 95% дано!!! Това заслужават. Алчни, крадливи, мързеливи и неблагодарни "бизнесмени" са у нас заетите в тази сфера. Обслужването е под всякаква критика, цените са нереално напомпани. Отношението към тези, които са се излъгали да са туристи е като към натрапници. Така не се работи! Не може да искате само да лапате и за 2-3 месеца да изкарате печалба колкото за поне няколко лета напред. Хората (клиентите) не са глупави и правят сравнение. Щом има избор ще предпочетат другаде да почиват, ама истински и да си изхарчат парите с удоволствие. Ай, със здраве! И догодина пак наточете брадвите :-D

кампания " Да спасим БГ туризъм" СМС-и, дарения, абонаментни карти, салтанати..

...а НайВече - Тотално Сриване на “наште” “курорти” ! ...не До основи, а изКорен !

А ДАНО АМА НАДАЛИ

Е пак добре

Поморие е претъпкано, дори чакаш за маса да се нахраниш. Хич не са за жалене. Само реват и просят, без да предоставят някакви прилични условия. На тия все не им стига. Мародери!

Паморие - ета Самъй Центр Кремлинских “турист” на задунайкаю !

От 2 години Варненския залив се пълни с лайна, щели да спират водоснабдяването по морето, заграждения на държавни плажове за лично ползване, цени като в Монако, бетон на плажа за укрепване. Не ги виждате тези неща, а се оправдавате с вируса. Руските туристи се изнесоха за Турция, а нашата министърка щяла да кани турските туристи в България (явно тя досега никога не е била на почивка в Турция, за да направи сравнение на качеството на услугите и цените). Турските туристи, с едни от най-големите и безбрежни морски ивици, натурална храна, безупречна чистота на водата и хотелите, коректно и любезно обслужване, ще ли били едва ли не да дойдат и да се тъпчат на бетонното ни лайноморие, където да ги лъжат на всяка крачка, да ги тровят с престояла храна. Колко трябва да си прост, че да си го повярваш, че и да искаш и избирателите да вярват.

От 5 години не си стъпвал във Варна.

Бочко Тулупов ще ги компенсира, негови стари авери са, няма да ги остави в калта, я. Ама да не си помислите, че ще извади от чекмеджето? :)

Пукайте изроди крадливи и нещастни......

Хотелиетите без мозък казаха: "Няма да намаляваме цените". Ето резултата.

Хич не им вярвай - пълни са и дерат кожи, ама са свикнали да скимтят.

Голяма работа! Хотелите са построени на 80% с крадените пари от народа! Има Господ,затова и ги наказва! Намалял и милионния оборот,когато бяха на свръх печалба пак не плащаха на робите си,които им работеха! Затова всичко си идва на мястото. Отделно,решиха да надуват цените и така изгониха и малкото туристи решили да останат на нашето Бетономорие! Влаайте в хората,а не само как да мислите да трупате в банките несметни богатства,не може постоянно да се печели на чужд гръб,не може само да се трупа нон стоп...

когато изчезне съвремения ТУРИЗЪМ ПРОФЕСИОНАЛЕН спорт Артисти певачки и всякакви звезди и полетите със самолети намалеят със 70 процента на ЗЕМЯТА ще светне...

Какъв туризъм бре? Потните цигани продаващи наплюта царевица по плажа ? Или чалготеките бълващи мюсюлмански ритми? Или мазните бакшиши гледащи като насрани?

ооо не, хайде веднага да ги компенсираме, за да може и догодина да отворят и да дерат 25 лв на ден за чадър и два шезлонга

Абре да отворят пак границата с Гърция... тия на Албена не ме вълнуват

В цял свят е така.

Мутрите фалират - отлична новина.