През 2020 г. обучават безработни според търсенето на пазара на труда

Информацията за нуждите на двете страни ще идва както от заявените работни места в бюрата по труда, така и от работодателските анкети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе имам някакъв спомен, че съм виждал тази физиономия, но в друго качество. И тая ли е дялан камък? Здраво закъса Баце с кадрите.

С медийна изява,може нищо да не свърши,важно да имитира дейност и да заблуждава дебилите

В това министерство може би най-много симулират дейност. Май месец се прибрах от чужбина, записах се, викам някой курс да изкарам - ми нямаме. Викам нещо език, квалификация - няма. Имало някакви ваучери за курсове, ама и те свършили. Свърши ми борсата, през това време - 6 месеца, ходих на подписи 3 пъти. Работа не ми предложиха ни веднъж, просто за моята квалификация няма нищо, има за бачкатори по курорти и за кабелджии в едната кабеларка. Само стоят и си вземат заплатите. Иначе трябвало да продължа да ходя на подписи докато си намеря работа и да отчетат, че те са ми я намерили. Направо са за заличаване на целия им щат, безсмислени нищоправци.

От дълги години е така. Не предлагат никакви курсове за преквалификация или квалификация. Ако има нещо такова, то е за младежи до 29 год. Курсовете по принцип са за големите градове, за малките областни градове, ако остане нещо. Много скоро от борсата ще ти кажат да се отпишеш сам. Така ще отчетат спад на безработицата в Бг.

Абе тая що ми прилича на травестит?

Петков защо не си е взел и заместничките, не трябва ли новата министърка да си избира сама екипа за работа и за раздаване на награди не че не е работа ма по отговорно е някак си.

проблема е не за който яде зелника а за който му го дава, искам да кажа рибника

само за ченгел пред нои докат превеждат обезщ-то след това ти обясняват любезно колко по-добре за теб е да се отрегистрираш

този фил сме гогледали ,самода попитам пенсионерите на море ще ги водиш ли?