17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно има вътрешна информация, но не се сеща да си трае... Ех, его, его.

Нас какво ни грее, че герберските фирми ще получат милиарди от господарите си

Еднокнижника се е подготвил да царува до гроб Като партията си

Боце - главният строител на съвременна България. Колкото и да е смешно, е вярно. А това си е направо тъжно.

ШКАФЧЕТО ПЪЛНО ЛИ Е ?

Това което Борисов построи за 11 години дъжда го отнесе за 2 дни

Тиквуне, време е да разбереш, че в България икономика няма. Икономиката е само в голямата ти тиква. Огледай се малко и под оная ти работа, не гледай само отгоре. Майката разказахте на тази държавица сган мръсна.

Всеки ден сме най-най-най.

Необосновано предположение?

Днес стана ясно, че Европейската комисия ревизира прогнозата си за икономиката на България. Според междинните Зимни икономически прогнози брутният вътрешен продукт (БВП) на страната ни ще се увеличи с 2,7 процента през 2021 година, след което през 2022 година темпът ще се ускори до 4,9 процента. Комисията е повишила оценката си спрямо есенната през ноември, когато залагаше на растеж от 2,6 процента за тази година и 3,7 процента за догодина.

Поклон пред премиера Борисов за непрестанните и всеотдайни грижи за благоденствието на България!

та му лесно.

Поклони се само до където трябва. И действай по-бързо, защото има опашка от такива идиоти като тебе. Бойко ще ви оправи, споко.

Първо като излязат резултатите от изборите тиквата и магершки в една килия!

Веднага СЛЕД изборите, ще направи индиански обряд против пандемии и уруки и ако не се получи ще изгори 5 калинки за жертва. И ако и тогава не се получи, ще отиде на почивка в Барселона.

Пандемията си е пандемия ама ти първо трябва да влезеш в затвора, мутро!

Явно много завиждаш та неможеш да си сдържиш злобата. Всички като теб "на калпав пенис и вълната му преи", ще трябва да позлобеете още един мандат.

Не ви ли се др.айфа от постоянните хвалби, оптимизъм, цифри, кинти и подобни? Деб.илен нарцис, купувач на гласове.

С 200.

А дано, ама надали...

Каквато и шайка крадци да са ГЕРБ, ББ направи не малко за България, можеше и още.... От досегашните премиери е най-адекватен, човек със силен характер, истински патриот!

Гледаш го и виждаш чиста Цвинкя!

А ти кратуне, ходи да ти оперират пердетата, та белким забележиш, че в тракииската икономическа зона работи 35% от Пловди и региона. И за да посинееш от злоба тия и техните семейства ще гласуват за ББ.

Как се излиза първи от пандемия? Мутренски тулуп скапан!

пРЪви в света и втори у нас

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ 1. Първо на първо ♦ ВЕРТИКАЛНИТЕ ГАЗОПРОВОДИ СА МИ МАЛКО ! Трябват ми поне още два ! С Гърцията и с Турцията ! 2. Второ на второ ♦ ТРЯБВАТ МИ ПОНЕ ОЩЕ ДВЕ ХРАНИЛИЩА ! Ми ще трябва да осигурим Диверсификация и за Украйна ... ---------------------------- И ДА ! да мислите от сега и за ПЕТРОЛЕН ПРЪСТЕН както за газта... И ВЕРТИКАЛНИТЕ МАГИСТРАЛИ и повече мостове с Румънията И ДА ДОГОВОРИТЕ ЕДНА ВЕРТИКАЛНА МАГИСТРАЛА ДО ПРИСТАНИЩЕ РЕНИ НА УКРАЙНАТА ПРИ ДЕЛТАТА и така... Стига ви толкова за тази година... ---------------------------------------------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ и Неговите Институции ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Един от големите проблеми на управлението на Бойко Борисов - толкова пъти са лъгали, че вече не им вярваме, дори да казват истината. Само вижте историята с кюлчетата и чекмеджето в спалнята на премиера - колко различни и взаимно изключващи се "обяснения" ни поднесе този човек в рамките само на едно лято.

Падението на един човек и един народ.

Да, знам, българския слон - най-големия слон в света!

ремисията свърши, пристъпът напъва яко

Бойко, ами ще ми трябва и връзка с пристанище Вльора на албанците... Вижте там... https://www.youtube.com/watch?v=BxRGYATFD-Y ... Нямаме и пряк път с ПОЛША... Искам трасе до Гдиня и така... ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Бойко, Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време. — Ейбрахам Линкълн При твоето управление България е на дъното по доходи и на първо място по смъртност. За какво възстановяване на икономиката говориш, след като даже нямаме икономика. А може би за печалбите от тото-то и хазарта, които се развиват с бесни темпове!

Ала бала, празни приказки, думите му не струват и пет пари

Това с дръпването на икономиката ми звучи като хваленето с високия рейтинг на Мудис. Ама изборите наближават и трябва да се казват хубави неща, както винаги,преди избори. Ама като има будали да вярват, да си вярват...

Направо му се чудя, защо се напъва да управлява тая проста, елементарна сган, в каквато са се превърнали част от българите. Веднага ще креснете "За пари, трол скапан, завирай се в мазето". Честно да ти кажа Ганьо и за всичките милиадри на света не бих управлявал толко елементарни, злобни, мрънкащи и простовати същества. Жалко, че все още тук там се намират умни, работливи, хора, които на първо място имат реална представа за това какви са, какви са им възможностите, имат възпитание и уважение! Запомнете като си замине и поколението на родителите ни 50, 60,70 и донякъде 80 набор, край с уважението, ценностите, морала:(((

Ти в коя реалност живееш бе драги?!!! Изобщо нещо си скъсал с реалността

произвеждат само престъпност!

Прав си че може да има много повече, ама чак пък да няма икономика. България е прекрасна страна. Даже и хората. Не се поддават на паника. Само вирусите в щаба трябва да се разкарат. И ако са с брюкселски произход, по-добре да си търсим съюзници на изток.

Ганьо е на снимката.

Със стаден имунитет. Мисля все пак че Швеция ще е първа.

вече отиват на олигофренни подигравки и бъзици от страна на баш Ганюпитека към останалите ганюпитеченца.

то що си мислиш, че хората имат нужда някой да ги управлява? Още по-малко, такива изроди?

не и във виртуалната реалност. Тя е запазено място за Бойко и ГЕРБ. До преди една година или преди поредната простотия наречена криза да се развихри, имаше множество малки и семейни фирми, които оцеляваха въпреки Герб. Така наречената "пандемия", дойде точно на време, за да може и малкото остани независими хора в България, да бъдат съсипани и погълнати от силните на деня. В България, както и по света средната класа е изчезващ вид, незащитен от закона!

ГЕРБ ли!

Щом си вярваш на "чекмеджето" преди ПРОКУРОРА ДА ИЗИСКА ОТ НСО записите от охранителните камери ясно от кои РЕШЕТНИЦИ СИ

" Едната класа лапа, а другата зяпа " Карл Маркс лапащата класа вече излезе

Ей умнико - в момента държавата е пълна кочина, а има и огромни дългове - това не са го направили младите, а вие дебилите над 50 годишните. Това е факт неоспорим. Да има изключения, но те са много много малко. В САЩ за такива като вас си има и дума - бууумъри. И къде си тръгнал да плюеш младите като реално те ви плащат пенсиите, защото сте допуснали политиците да ви ги окрадат. Аз не съм от младите, но напълно ги подкрепям в борбата им срещу вас дебилите на възраст. Един от големите ви проблеми е вярата в измислени авторитети - като партията, лидера на партията или телевизора

ако контролирате повече и не позволявате да се краде 90-99 % % може и да стане, българина е пестелив народ

да ви управи и от чешмите ви да потече мед и масло. Червените милионери барабар с Нинова, ще се изпотрепат до изборите.

Аз виждам само едни сигурни кандидати за затвора -- нощниците. Заради затваряне на болниците за останалите болни.