Премиерът даде още 19 млн. лв. - този път за зеленчуци и вино

Пари ще има и за розопроизводителите, които тази година са пред фалит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или по чекмедже?

трилион и двеста. Кво?

на месо и зеленчуци не е спаднало по време на Ковида, въпреки че цените спекулативно нарастнаха. Това е нова провокация срещу протеста. Виж, за розовото масло, не знам. Минавам без него, защото е скъпо и не се яде. Сигурен съм, че правителството не само не иска да потуши политическата, здравна и икономическа криза, а да я усили. Кой му плаща за това?

ще обясни някой от троловете.

Премиерът даде... Какъв арабия само... Премиер - мечта...

Премиерът даде.....Не познавам друг народ с толкова силно изразен робски манталитет. Това са наши пари, смешковци, наши пари, които трябваше да се разпределят прозрачно и при спазване на обществения договор, а не някакъв си дерибей де ги раздава както му скимне, след като е заделил голяма част за герберските марионетки.

Някакъв лизач на властта Eistee е изтаковал маса коментари. Ще има стотинки !

е ковпютърна програма. Платена с парите за електронно гласуване.

Какво си дал бе, капут? Да не би от джоба си да си ги дал!? Това са мои пари и на всички, които плащаме данъците и шибаните осигуровки. #оставка изрод

Дал е. Защото измекяр като теб не плаща достатъчно данъци. С твоите данъци дори и здравната и пенсионната осигуровка не можеш да си покриеш. От тази гледна точка не виждам причина за оставка - само защото ти не схващаш как се управлява държава. Това е все едно аз да ти поискам оставката, само защото не разбирам какво е да си платена подлога и интригант.

Кажи си името и сумата на данъците? Шегобиецо...

От чекмеджето ще да ги е извадил...

Което го има е от ВРЪЗКИ през СОЦИЪЛИЗЪМЪТ (милиционерски около Симеоново)и бой с бухалки през постСОЦИЪЛИЗЪМЪТ. Парите са от държавната ХАЗНА, получени от данъците на гражданите.

Странно е, че го споменавате. Да, съгладсен съм, но той все пак е бил военен летец. От тях не се очаква да си заработват парите в мирно време, а самото им съществуване и присъствие да осигурява мир и просперитет на нацията. Не съдете прекалено строго Радев. Има професии, които в мирно време нямат пряко парично изражение, но ано ги нямаше - нямаше да има и мирно време.

единият е учил в САЩ, а другият в Симеоново.

Мисирки, стига му целувахте гэза на този бандит. Оставка веднага иначе ще фалира страната мръсен некадърник.

Точно обратното. Страната беше пред фалит, когато той пое властта и след 11 години управление БВП е двойно по-висок, заплатите са със 182% по-високи, пенсиите със 75%, хазната е пълна, Здравната каса, Пенсионните фондове са пълни, няма спряни евро-фондове, 90% от сивия бизнес е на светло и плаща данъци, по границите се събират мита и такси, инфраструктурата, транспортния парк - всичко се обновява. България върви напред и нагоре. Толкова ли е трудно да го забележите?

Тролче, пропуснал си нарастването на цените, вероятно си бил малко разсеян, нъл тъй? Абе по ниско айкю ли ви избират да хвалите шайката, или по това, да не ставате за нищо друго, освен за трол.

Ало, мисирки? От къде ги даде Премиера? От нощното шкафче ли>

19 милиона за пиене и за мезета, не е ли множко?

Множко е, затова и БСП и ДПС не са на власт. На власт са хора, които дават парите целево и постигат прогрес. Ако имате глупостта на следващите избори да възкачите отново мизерните крадци и некадърни упрваленци от БСП и ДПС на власт - тогава отново ще започнат да изтичат парите - къде за пиене, къде за мезета, къде за автомобили, за апартаментчета, ремонти, сметчици в чужбина. Този филм сме го гледали до 2009-та година многократно.

Абе, ти сериозно ли???!!!!!!

Чужди пари лесно се раздават. Тоа тиквеник ще фалира държавата.

Чужди пари никой не дава. Дават се пари от бюджета. Те са заложени в бюджета ЗА ТОВА. Ако не схващаш как функционира финансовата система в държавата - питай. Или прочети малко. Не се излагай като кифладжия.

се гласуват и решават от Народното събрание, не от шефчето.

Отвратен съм от вас ,Дир!!! Поредната наведена медия!!! Очевидно нямате нужда от нас читателите на вашите новини...справя те се в това отношение да ни отвратите от себе си!!

Че какво правиш тук? Като ти е толкова отвратително - взимаш си шапката и марш в "Дума", "Работническо дело" или друг парцал пълен с лъжи и фъшкии. Като не ти понася реалността - има доста заместители.

ти сам ли ще си говориш?

Опънах една плевенчанка докато съпругът и разхождаше децата из Созопол. Ще поспя малко...

Преди "докато" си "проспал" една запетайка. Иначе другото добре.

ла!!!

Без никакви аргументи правителството изведнъж реши от 1 септември да повиши с до 30% заплатите на неизвестен брой служители в общо 28 министерства, държавни агенции и стуктури. Дори ще се публикува проект на постановление за обществено обсъждане. Това обсъждане трява да приключи до следващия петък. Абсурдното обяснение за спешния срок е, че "Съкратеният срок е обусловен от необходимостта положителните въздействия от нормативната намеса да бъдат постигнати по най-бързия начин." Разбрахте ли? Положителните въздействия да бъдат постигнати по най-бързия начин. Което означава стотици хиляди чиновници да бъдат осигурени като гласоподаватели на управляващите в задаващите се предсрочни избори. Даваме им пари и те пускат нашата бюлетина. Просто, нагло и ясно. Още по-абсурдно е, че т.нар. "положителни въздействия" са твърдение единствено на Дирекция "Модернизация на администрацията" – и такава има! - в Министерски съвет. Забележете: в един от съпровождащите документи, наречен "Частична предварителна оценка на въздействието", в графата "Посочете дали са извършени последващи оценки на нормативния акт, или анализи за изпълнението на политиката и какви са резултатите от тях" е написано: "Не са извършвани такива". Не са! И никъде не са посочени параметри за това какъв конкретен брой служители ще засегне, за какви заслуги и какви конкретни суми за бюджета. Просто „до 30%“.

Абе, бунак, ти въобще можеш ли да разсъждаваш или само си плямпаш тук? Хайде и за най простите медузи да стане ясно: "Посочете дали са извършени последващи оценки на нормативния акт, или анализи за изпълнението на политиката и какви са резултатите от тях" Така, до тук ясно ли е? Думата "Последващи" видя ли я, Мунчо? А думите "Изпълнение" и "Резултати". Е, като си толкоз ербап, я ми кажи как може да имаизвършени "ПОСЛЕДВАЩИ ОЦЕНКИ" на нещо, което още не се е случило? С машината на времето на Черепа ли, протестърче? Абе, всякакви гниди се навъдиха тук и устите им по-големи от мозъка. Чети, бре! Чети и мисли! Защо вечно ние трябва да го правим вместо теб?!

ТОЙ даде! Целувайте ръка! Май не става въпрос за чекмедже, а за гардероби!

Не виждам какво те притеснява. За човек, който до сега е целувал задните части на Президента-изпитател и на Черепа, да целуваш ръка би се явило като приятно разнообразие.

Премиерът ти целуваи министърчето му. Ти тогава къде беше? На коя барикада? С какво име се подвизаваше?

Този скапаняк продължава да раздава пари. Явно са решили преди да си тръгнат солидно да захранят фирмите около тулупа. Едва ли някой се съмнява, че повечето от тези пари ще се откраднат от техни фирми.

Ъъъ, как? Дай някаква бегла идейка как ще стане това? Ти прочете ли статията? Има ли Борисов фирма или фирми, които са сред " производителите на плодове, зеленчуци, маслодайна роза и с винени лозя.". Дай моля те името на фирмата, моля те. Ако нямаш такова име, значи само си плямпаш. Защото ти плащат.

"Премиерът дава пари ...." и тако дале и тако дале... Негови ли са та дава? От нощното шкафче. Нивото на журналистиката не е нулево - на минус ниво е. Ако медицинската ми сестра има такъв изказ ...Бог да и е на помощ....

Добре, ти си поредният глупак, който не схваща как работи финансовата система на една държава. Добре, хайде да е твоето. Нека да има правило, че премиер-министърът на една държава има право да използва за програмите за подпомагане на производители само лични средства. Така. На света има 195 държави. Дай ми за пример ПОНЕ ЕДНА, в която министър-прадседателят използва и работи само с лични средства. Чакам. Ако не ми дадеш поне едни пример, освен глупак ще излезе, че си и лъжец.

Хайде на пазара - ще раздават нашите пари на техните хора! И после на избори.

Вашите пари? Кои са точно вашите пари? Как са попаднали в държавната хазна? Дали пък случайно не сте ги дали като данъци и такси? И срещу тях сте получили сигурност, транспорт, здравеопазване, обучение? Щом сте се съгласили на тази размяна, значи парите вече не са ваши, а на държавата. Тогава какви точно претенции може да имате? Поредният въздухар с мозък като грахово зрънце. Защото се е подул.

Народното събрание е еднокамерен парламент и се състои от 240 народни представители, избирани за срок от 4 години. Пълномощията, работата и задачите на парламента са описани в глава Трета в Конституцията (чл. 62 – Чл. 91). Сред тях са приемането на закони, контрол над изпълнителната власт, одобряването на бюджета, насрочването на президентски избори, избора и отзоваването на министър-председателя и други министри,

И да дава пари и да не дава България вече го отхвърли.

И тъкмо да го отхвърли и хоп! Ще го преизбере. Защото България не са 2500 човека съдрани измекяри и платени протестъри. България са хората, които ходят на работа и които не могат да се придвижват от блокадите ви. България са производители, на които се помага, работодатели, чиито фирми се спасяват, работници, които вместо да изгубят работата си продължавата да взимат заплата. Та, ако животът ти е слушане на "Говорит Москва", ходене по пленумите на БСП и прибиране на парички от сметките на Черепа в Дубай - очаквай изненади. Реалният живот не търпи платени протести, Президенти фигуранти и баздарни политици, които не могат да се справят с управлението на една 7 милионна страна дори когато няма криза. Всеки нормален човек, който е с ума си помни каква беше България преди ГЕРБ и Борисов и няма НИКАКВО желание нещата отново да се срутят и страната да изпадне във фалит.

Кой е той, че да дава нашите пари?

А кой си ти, че парите които той раздава да са твои?

Премиерът си купува избирателите с парите на данъкоплатците. Много интелигентно!

Schilo

"Премиерът даде още 19 млн. лв. - този път за зеленчуци и вино"...Заглавието кърти! От чекмеджето ли ги извади?

Омразата е вечна. Тулупа е пътник. Няма да го бъде, след като хиляди пъти обижда хората сега е пътник. Страх го тресе. Чуди се на кого по напред да даде, но късно много късно.

Омразата върши работа само докато си в опозиция. Ако омразата ти е вечна, значи ще си вечно в опозиция.

и мачка? Ние ли?

Началник, не раздавай парите ни с такъв замах. Не разорявай страната преди да сме ви махнали и осъдили.

Има само три партии, които са разорявали България - БКП и БСП и ДПС. Всъщност ГЕРБ прави обратното - за пореден път спасява България.

Ах подлоги!!! Докато пишете така ще сте на 200място по свобода на словото... Даже ви е много, но пък ви итива...

Откъде ги даде? От личната си банкова сметка ли? От нея може! А иначе това са нашите пари. "Аз дадох; Аз ще дам; " завършена байганьовщина! А някои се радват и му се дивят! Пък други в Брюксел му се смеят, а следователно и на нас, защото той е наш представител!

Да приемем, че са вашите пари, въпреки че се съмнявам да сте платил 19 милиона данъци. Какво предлагате? Хората да мрат и бизнесите им да фалират, а работниците им да гладуват, докато вие се накумите да сформирате партия, да създадете партийна платформа, да спечелите избиратели, да влезете в Парламента, да сформирате правителство, та да може вие да управляваш финансите на България? Хайде малко по-сериозно, моля! Даже тъп трол знае как функционира финансовата система в държавата. Попрочетете малко, поинтересувайте се, преди да пишете глупости по форумите.

Харчи кат за последно!!

Сега ще започне пак с брифингите, колко лоша е пандемията, как е засегнала цял свят, как страшното идва и той се бори да спасява народа..... ама този филм сме го гледали.

Да ги свалят! Добри момчета и момичета са на протестите, умни. Тия (в управлението) се оказаха големи крадци и измамници! Секой драпа да се уреди на служба, или да уреди децата. Срамота! Не мислят за хората. Бойко да дойде на нашата улица, да го накарам да изхвърли торбата с боклука, да го видя как ще мине през дупките и ямите! Ще си счупи краката… Не виждат ли, че не ги искаме Много хора казват, че не могат да оставят животни, дворове и градини, за да се вдигнат на протести в София или други градове. Но подкрепят с две ръце исканите оставки.

Администрацията не смее да излезе на протести защото ще ги уволнят А сега им вдига заплатата и те си кротуват като мисирките журналисти освен TV 7/8 Боко Харем го допуснахме да вземе властта в собствените си ръце и сега прави каквото си иска за да продължава да краде здраво Затова не ги искаме ЕДИНСТВЕНОТО решение да ги махнем е ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ и да ги испратим не в затвора а при Луканов

Добре сте го намислил. Вие там ли ще ги чакате?

Докато седим у дома и чакаме на готово друг да ни върши работата и не ги изгоним с тояги все така ще ни ебат Ето затова сме били токова дълго време под Турско робство И добре че са дошли Руската империя да ни освободи независимо с какви интереси те са дошли сега бяхме да говорим на Турски И в момента Агата от Банкя е готов да доведе Турците само за да остане на власт Какви ли не ни бяха Турците побратими полу братя истински братя Феса в Турция затвори черквата Света София а нашият Ага дава 10 милиона от НАШИТЕ пари за реставрация на Турските джамии в БГ

Хората, които не са на протестите не са непременно инертни и пасивни. Дали ви минава през ума, че може просто да са на друго мнение от протестиращите? Не всеки би се съгласил да си цапа ръцете с парите на Божков, за да блокира трафика и да притеснява съгражданите си, за да може да Президентът национален предател да спаси кожицата? Хората, които не се на протеста носят на гърба си протестърите. Ако всеки опъне палатка и се излегне и чака петдесетачки да му падат в устата, България за която твърдите, че се борите, ще регресира до нива, които са познати само от времето на управлението на БСП и ДПС.

От къде ги е дал ?!

Много дашен стана тези дни тиквата

Еййй, това шкафче с двойно дъно ли е?! Или може би раздава бюджетни средства? Ама иначе звучи като голям арабия тоз наш т.н. премиер.

Егати нахалството, раздава пари да потуши напрежението и да си купи електорат. Защо не ги извади тези пари през месец април и май ? А сега му пари под краката и започна да раздава пари. Дано хората не се подвеждат.

Ах подлог!!! Докато пишете така ще сте на 200място по свобода на словото... Даже ви е много, но пък ви итива...

И да дава, и да не дава, пътник е горкия. Пак не го разбра тоз неблагодарен софиянец. Пък и повлия и на други градове. Ужас, лошо, много лошо.

То всеки е пътник на практика. Само дето Борисов който е тръгнал да го изпраща - все сам се е озовавал там, където му е пожелал да бъде. Та, по-кротко с предвижданията. Да не се окажеш поредния "ръководител на траспорта", който е пристигнал на крайната гара преди "пътника".

Премиерът НИЩО не дава, той разпределя нашите пари... това че дълго време даваше нашите пари само на тези дето му целуваха ръката по телевизията не означава, че това са негови пари и той дава.... скоро и това ще престане....

Е, хайде де! Блокирайте още две алеи в парка.

АЛО МИСИРКИТЕ!!! ПРЕМИЕРА НЕ ДАДЕ... ПРЕМИЕРА ВЗЕ И ТО МНОГО НЕЗАКОННО ПРИ ТОВА Т. Е. ШОКРАДЕ НИ!!?? НА ТЕМАТА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ РАЗПРЕДЕЛИ ОТ БЮДЖЕТА, ИЛИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ОДОБРИ ОТ СРЕДСТВАТА ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ... ТАКА СЕ ПИШЕ МИСИРИ И МИСИРКИ.... А ИНАЧЕ ПРЕМИЕРА ОКРАДЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НЕ СИ ОТИВА ЩОТО ЩЕ МУ ВЗЕМЕМ "КРАДНАТОТО",!!?

А,отделно от това бая си е заделил за изборите! Трябва да дава на електората си!

Защо смятате, че ако вие бихте гласували за някого само ако ви подкупи, в България няма честни хора, които биха гласували НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, само за да продължи развитието на държавата напред и нагоре и никога БСП и ДПС да не се връщат на власт? Жалко е, че в мозъка ви се разиграват единствено подобни жалки схеми. Но явно това са ви възможностите.

Утре елита на бат Бойко в Те парка! Защо там, далечко е малко, да не се уморят. Но за сметка на това има хубаво кръгово. Нали?

а такааа бойко удриии давай париии а вии опозиоционери грозни завиждайтиии:)))

Като наша дащна Бойкя няма друга на света!!!

Абе "ПРИМИЕРА ДАЛ". Ей капути журналисти- продажна паплач! ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ!! А НЕ НЕГОВИ, ДА ГИ ДАВА! ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ПОДЛОГИ!!!

Мунчо, това е работата на правителството на една държава - да дава там, където финансирането би дало най-голям резултат и да взима от там, където трябва. Това е нормална, функционираща икономика. Естествено е да се дава. Как може да не схващаш елементарни неща?! Как може първични финансови концепции да са ти непостижими?!

Много дашен тоя премииер бе?! Ми що не даде 19 милиарда за зеленчуци и вино? Ехеее, колко зеленчуци и вино щяхме да имаме. Да не е пък стиснат? Или не "дава", а "взима" и после разпределя това, което неговите хора не са могли да "усвоят"? Не става ясно от заглавието.

Стига с тези заглавия "Премиерът даде". Свои пари ли дава или от чекмеджето? !?!. На ваше място бих се засрамил. Чували ли сте за 111-то място по свобода на словото?

Той се е отприщил откъм раздаване на пари, защото усеща че нещата отиват към оставка и сега се цели в 2 заека, да се хареса на електората си и да остави хазната без пари за тези, които дойдат на власт след него - т.е. да им извърти гаден номер.

Тиквата може да дава пари само от чекмедцето, всичко друго е злоупотреба с бюджетни средства

Би могло да сте прав, ако парите не се дават целево. В случая обаче парите отиват за подпомагане на засегнати от COVID-19-кризата сектори на стопанството. Тези пари ще се завъртят и отново ще влязат в държавната хазна, като междувременно ще спасят бизнеси, работни места, пазарни позиции, инвестиции, застрахователи, заемодатели и ще се отразят благотворно дори на крайния потребител, защото тези фирмици ще останат на пазара и ще създадат конкуренция и ще държат цените ниски. Концепцията всъщност е проста, но не е за прости хора, та ако имате въпроси - не се срамувайте, питайте.

Гьобелс,Гьобелс

"Премиерът отбеляза, че правителството продължава да работи усилено за справянето с последиците от коронавируса в името на запазването на здравето, живота и поминъка на българите." - как можеш да продължиш нещо, което не си започвал ?!?!?? за лекарства и ваксини и дума не може да става; за предпазни средства дори скъпият ни вожд не си мръдна пръста, а с цялата си наглост обикаляше и се надуваше в частни фирми, които със свои сили и средства започнаха да шият маски; дори с чуждия труд и средства скъпият ни лидер се дуеше .... такова чудо не се е чувало; "Борисов се срещна и с животновъди, на които обеща 82.5 млн.лв. за справяне с последиците от кризата и за борба със сушата. На туроператорите пък обеща 10 млн. лева." Борисов обещава с лека ръка; раздава също с лека, но само на 'нашите' хора; а какво всъщност е направил, все още никой не може да потвърди; милиони .... милиони .... какво постигна Борисов с тези помпозни милиони, за които говори ?!? и какво с онези, които раздаде на раята, но на своята ... а шкафчето сигурно е било за най-крайните случаи, до които той никак не допуска да се стига; щото и да ги има, то те не са такива, че да не може да изчакат неопределено време ......

Критикарство и празнословие, породени от скудоумие. Едно примерче ще ви дам само: Написал сте "как можеш да продължиш нещо, което не си започвал ?!?!??". Гледал ли сте щафетно бягане 4х100 м? На всяка ваша глупотевина може да се отговори по същия прост и лесен начин. Защото сте некадърник, който без да разбира се опитва да припечели като трол и пише изсмукани от пръстите безумия. Ако бяхте учил и чел, сега нямаше да се излагате по форумите. Най-вече, защото щяхте да имате добра и високо платена професия и нямаше да звисите по този жалък и презрян начин от паричките на Черепа.

Ние, данъкоплатците, дадохме, а не Боко. Хайде стига сте се подмазвали!