17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но инвестициите са пълна сръб. Некачествени, скъпи, не навреме. 1. Магистрала тракия - новия участък - все едно си на офроуд 2. Цена за километър магистрала спрямо , Румъния? / тишина / 3. Околовръстното на София е пълна скръб - половината го няма... -> задръствания, дори има и пешеходен светофар - това в върха на сладоледа.... 4. електронното управление, къде е ? 5. БНБ се ослушва да премахне таксите за основна сметка. В Румъния ги премахната, а в БГ ще има "разумни такси".. ЗАБЕЛЕЖКА: таските няма да са обвързани с резултат за % достъпност на населението до основна сметка ( примерно 99% от цялото население и да кажем че искаме 100% от пенсионерите да си получават пенсията на карта, за да се премахне чакането по гишета - няма ли да е прекрасно?) - а са обвързани с средните такси в на Банките - т.е. банките ако се договорят може да си държат таксите високи и даже да ги увеличат?!? Парите се харчат, но ефектна е отрицателен защото некачественото строителство е по-лошо от нищо - ще гълта много повече пари по-късно....

Да те измерим на избори с външни наблюдатели! Давай оставка, тикво!

Цитира Стъкмистиката. Бяга от обяснение ЗАЩО СЕ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ НА ТОК, ПАРНО И ВОДА.

Да мерим - БВП на ББ =0 , Харч =80 млрд .

с граматически и словоредни бисери. Както винаги. Но раята обича да я управляват прсти хора, които приличат на нея.

да обясни на този пожарникар, че всички правителства по света имат нулев принос в създаването на БВП!

Защо не отговори на въпросите колко пъти е намаляла покупателната способност на българина, с колко се е увеличил държавния дълг вътрешен и външен, колко % от българите живеят на прага на бедността, колко българи напуснаха родината си завинаги, защото родината не им предлага нищо, освен дългосрочна мизерия?

срещата в Монтана? Или Видин? Или Враца? И там да чуем нещо за ръст, за преразпределение на БВП към населението. Да чуем нещо за инвестиционен климат? Да чуем нещо за 18% безработица? Да чуем как "някои хора не искат да работят", или изобщо къде могат да работят? Или за 10% данък, въведен от Правителството на Станишев. Или за 20% ДДС, въведен от Правителството на Иван Костов. България не е само София, Пловдив, Бургас, Варна и Севлиево. А в Северозапада хората са като живи трупове. Да ги оплачеш!

Вече започвам да се учудвам колко дълго коментираме наглостта на премиера?! Ами тя е безкрайна, той не може да се измори да диша. Явно някъде докато е учил в Симеоново е завършил някак си икономика, създал е проспериращ бизнес и не е бил член на БКП. Спасението за сега е само през Терминал 2.

22 милиарда нов външен дълг 16 милиарда несъбрано ДДС 4 милиарда КТБ 2.2 милиарда от пенсиите затова ровят в кофите 1.8 милиарда от ЗК хората умират по коридорит 20 милиарда евро от еврофондове и т.н.

Той е имал предвид собствения си БВП. Офшорките се цепат по шевовете от милиардите МУ

Да си мерим шланговете, казваш? :))

Нека си го кажем директно. Добър-лош, докато ББ е на власт поне знаем какво с еслучва и кой носи отговорност за това. ББ има директен контакт с всички лидери на ЕС - те го познават лично, и което е по-важното, му имат доверие. И затова има и инвестиции. Затова има и работа. Затова, безработицата в общините, в които управлява ГЕРБ ( и не само те) е минимална - няма работа само за който не иска да работи. Ето това не могат да понесат от БСП. Всъщност никой за нищо не ги пита. Даже и в Русия. И там разбраха нещо просто - БСП може и да става за подривна дейност в стил БКП, но никой от ЕС няма да й разреши да управлява в България докато там на руководнои постове с еподвизават екземпляри като Курнела и Антон Кутев. Може би в Русия много им се иска да докарат БСП на властъ, но и те вече разбраха че тази няма да я бъде. И ако искат все пак някой руски проект да се реализира ще трябва да работят с ББ. Веднаж видяхме какво се случи с България по време на управлението ан Обущарски - за 1 г само преките щети са за над 15 млрд. Косените щети никой не знае колко са. с колко изостанахме в инфраструктурата - също. Колко инвестиции загубихме - дявол знае. И хората, даже и да не обичат ББ, предпочитат той да ги управлява, отколкото продажните некадърници от БСП.

"...то е с..." Това Бойко ли го казва или ти го написа? Ако е Бойко, простено му - просто момче.. Ако си ти, избърши си задника с дипломата си!!!

Баце, сигурен съм ,че на средно статистическия българин,в спаднало състояние е по-дълъг отколкото твоя изправен.

Пази боже, сляпо да прогледне, троле!

няма ли да се намери кой да го гръмне този завършен идиот, да спре да се мъчи да мисли...

Боко си отива наесен !!!

stankow

10% данък е идеален за инвеститорите. И убийствен за държавата ! В нормалните страни данъкът печалба е 25%-29%. 3.5% ръст, къде го видя ? И ако го е имало, то е само в една от вече 30 г. разруха.

Като го слушам изявите на този ,,герой на нашето време,,все по-често си мисля, че едно от любимите занимания на по-вечето хора с комплекси е ,,да си меря,, нещо....

stankow

И кой ще дойде, по-добър ?

stankow

Къде пък видяхте 15 милиарда преки щети ?!? Това либералите са имунизирани от математика !

Борисов никой не може да го стигне по кеш вече. Прав е тук, по БВП никой не може да го докосне дори. Ако реши ще си купи каквото си иска.

Той ЕКОНСТАТС - статистиката на МВФ от 1970 год. насам ви го мери.. Та там ясно си са вижда.. Че туй дет си наследил от 2008-ма, с пълзенето на охлюва са движи.. Та едва миналата година сколаса да достигнеш бай Ташо от 1998-ма год. А "растежа" по българската стъкмистика си го ползвай да си оценяваш прираста на магнолията..

Е защо толкова да чакаме?

След първото изренчение ти пиша мимнус... Знаеме да - никога не се е крало толкова. Това знаеме със сигурност.

Тоя пък откога започна да разбира от БВП ? Разбира така както Бай Ганьо е разбирал какво означава ,,фатално"!

и кой колко милиарда заеми направи и колко милиарда открадна!

Абе не знам какво мериш, но на хората им писна от мизерия и неразбории меко казано!

Всичко това сме слушали 1000 пъти. Кажи кога ще получаваме евро заплати. ??? ЗАПЛАТИТЕ ....КО !

около 70 000 българи работят при гръцки инвеститори Ето как в увеличил работните места ГЕРБ ?Даже и им е издействал и заплати в евро като на европейци.