Прекратяват концесии на плажове заради нарушения през лятото

Слънчев бряг е дестинация №1 у нас за чуждестранните туристи, обяви Ангелкова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори родителите ми, които са в почти пенсионна възраст и са закърмени с идеята за Златни Пясъци и Слънчев Бряг, преди 4 години откриха Турция, преди 3 пробваха Гърция и вече не искат да чуят за българското Черноморие.

от 20 години се бях заканил да не ходя в созопол, но реших да заведа детето извън сезона за 22-24 септ., за му покажа "родината" и родното черноморие... Кошмара почна преди още тръгване... Созополските алчни гадове обявили цена 36 лв за стая, която като резервирах стана 40, после и това не им стигна, почнаха едни въртели по телефона, ама прати капаро, ама това, онова... оказа се че искат 45 лв. теглих една майна... В Созопол празно, обаче и на място ходят малки алчни бабички и дедовци.. няма оправия... даже не искат и стаите да покажат... само цените е важно... и да не се минат с по една нощувка...още една майна на всичките... В Приморско попаднахме на 1-вата къща-хотел, любезни, - 25 лв стаята, за детето пари не искат, отделно легло му разтегнаха... няма пазарлъци, ама колко нощувки... после и на други хора из града попаднах - любезни, чак се очаровах... изкарахме си чудесно... Аз морето и родните мурафети на детето му показах... изпълних си дълга...

Така и не разбрах на кои плажове ще бъде отнета концесията.

Но като дойде сезона ,пак на същите мутри.Просто зимата няма да плащат

И у нас да изгрее слънце. Нека министърката да даде своето за България; НЕКА се учи от съседите ни. Бяхме в Гърция, обслужването им премерно, любезно, ПЛАЖОВЕТЕ им НОРМАЛНИ, без запъхтяно и зад ъгъла дебнене, как печалбата им да излезе ПО-ГОЛЯМА от тази на хотелиера. В Турция не сме били още, но който е отишъл там от нашенците, ни казва, че е още по-добре и от Гърция, и че само у нас сме за резил по начин на обслужване и по алчност нищо да не дадеш, колкото се може повече с тарикатщина да вземеш. А иначе и този вид бизнес е като всеки друг, дали ще продава обувки, дали храна, дали здравеопазване, .... иска се добро отношение И чрез него да печелиш, а НЕ с лъжи и хитрост и най-важното по плажовете ни НЕ е чисто. Там където е е изключение. Евтини на брашното, скъпи на триците. Иначе Господ ни е дарил с чуесни плажове и с чудесно море, и с чудесна природа, която нашите печалбари бастисаха в последният четвърт век.

Тя посочи, че повече българи се ходили в Турция през лятото, отколкото обратното. Obratnoto e da otidat prez zimata.

Тази плещи пълни глупости ,къде е видяла и един турчин на нашите скапани курорти ,тези които са дошли са за да си видят роднините и близките ,няма толкова луд турчин който да дойде на нашето скапано черноморие при положение ,че имат стотици по хубави курорти и плажове ,както по евтини така и в пъти с по добро обслужване и храна.

Чисто море,сянка много по евтина,няма мутри да те гледат накриво,няма кражби .Много българи вече избираме и Турция.Нека мутрите търсят скандинавски пияници.

Мутраците направиха милионите и през зимата им "спират" концесията :) ГЕРБ е такава трагедия :)