Правителството на Кирил Петков оповести сериозни нарушения при "Балкански поток"

В рамките на вчерашния ден Кирил Петков е разпоредил да бъдат сезирани МВР, ДАНС и МОСВ за последващи действия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Киро е голям манипулатор!!!

Оака се татовото оака се бегай у лево ся!

Дори в идеалните държави не всичко е идеално . Нарушения винаги има,стига да са безобидни. Петков се изложи !

Поредния фишек.

Не всички се разработиха ПОСЛЕДНИЯТ ДЕН можело значи!

Незначителни, направо смешни нарушения... В такъв огромен обект - "не е дадено копие от документ", "според едно НПО там имало защитен комар, който е изчезнал след строежа".. Кирчо, Кирчо.. какъв пълен смЕх си!

До последния си момент това “правителство” се държаха като стажанти в някакава фирма, всички с жълто около устата. И с последното си гвно го показаха

Май само за закриването на Балкански Поток не му достигна времето на този послушник на САЩ. Ако по този поток течеше газ от САЩ, никога нямаше да има никакви нарушения понего, даже по подобие на американските марици държавата щеше да я купува по специални и по-високи цени. Петков е абсолютен национален вредител, който е на власт, за да изпълни определени ангажименти в полза на САЩ, но не и на България.

Кирчо се превътна в лъжливото овчарче ( канадче)

Големия глупак Кирчо ни мисли и нас за такива. Това са поредните измислени и изчоплени от някакво административно чиновниче "големи проблеми" с които Кирчо ще ни замазва очите. А тръбата си работи и България си получава парите за пренос!

Тоя още ли си вярва че някой се хваща на измишльотините му?????

Просто Киро няма да го съдят за нарушения при строителство. Той не построи дори къщичка за птички. Крадеше със задникът си без въобще да строи. А другите купища поразии дето направи и ни струват милиарди няма да ми стигнат часове да ги изброявам. Остави държавата без природен газ, разпертушини енергетиката и какво ли не, купуваме газ пред 10 посредника и какво ли не още. Ако бай Тошо беше жив цялото правителство на Киро вече да е разстреляно.

Айде у ендека ...

Намеренията на този харвардски примитив се разминават с реалности. При такъв проект неминуемо има пропуски дори и да е строен в Германия, дори там корупционни схеми са по-вероятно. Напомняме ареста на Борисов.

Аз,Нинова, и проксито Кирил Петков си живеем в паралелен свят.

Прав си. Всичките строежи са такива на герпаджиите и техните приятели от ДПС. Така изпират и много пари, които взимат чрез подизпълнителите.

Тролите са най-отвратителните индивиди. Пожелавам им бърза и постоянна полова немощ и импотентност.

Баси "нарушенията". Тук била изгубена някаква хартия, там не била представена друга хартия и прочие. Смешки. Ми то тез бумаги може да ги е имало но да са изгубени при управлението на просто Киро или служебните правителства. Тези "нарушение" първокурсник студент ще ги направи на пух и прах в съда. Ако въобще се стигне до съд.

От гледна точка на дебили и папагали е така.

Простото Инфантилно Напушено Нагло Корумпирано и Лъжливо Киро ОТТЕЧЕ в канала!!! Никой не се интересува повече от лъжите, инсинуациите и кьорфишеците му!!!!

Киро се надява да се курдиса в Парламента с депутатски имунитет докато пакостите и поразиите му се позабравят. Ама на да ли. То той се надяваше да управлява 4 години но Чалгата му ритна столчето на 6тия месец.

Киртак, сега теб те почват.

Що ли си мисля, че руските тролчета педерастчета и гербаджийските тролчета педерасчета смучат от един и същи дудук?

Айде де, адвокат на тулупа ли си или само си пийте ичкията заедно, в киреча е за покритата пътна карта простия ти авер.

Я някой от вас да ми каже по турски поток къде тече газ за България?

Тези се докараха до там, че да вярвам повече на Баце, отколкото на тях.

Най-обичам междуведомствените комисии, защото служителите на ведомствата пишат каквото им разпоредят ръководителите.

Просто търсене в интернет ще ти покеже къде е свързан със старата мррежа. Пробвай, може да успееш да се справиш. :-)

Ми всичката газ която ползва България идва по Турски поток. Да не мислиш че я карат в дамаджани с ТИРове? На Неа Месемврия постъпва много малко.

Това се казва хваща се за л@йняна клечка, злобен до последно.

Констатациите в доклада са абсолютни глупости и най-вероятно , ако ще го отнася някой,това ще са експертите от съответните РИОСВ , които са си правили съответните проверки , но никой даже не им е обръщал внимание. Тихомълком на всички институции,имащи връзка с реализацията на проекта като контролни органи им е било устно разпоредено да си затварят очичките. И те са го направили. И сега,ако нямат късмет, ще има да ги влачат по разпити разните експертки и експерти от РИОСВ,РЗИ , ДНСК , ГТИ и прочее,ще се вадят констативни протоколи,неизпълнени предписания и ще има кършене на пръсти.Още повече,че изграждането на газопровода се случи с ударни темпове ,под личният надзор на Борисов . Като казвам личният надзор - Баце долита с въртолета , на поляната го чакат пожарна,линейка и джип,нашият се качва в джипа и тръгва да обикаля по трасето . И това нееднократно. Най-малоумното в цялата история е ,че газопровода не е предвиден да доставя газ за нашата страна . А,да -как не са се сетили в доклада на тия канадски недоразумения да има и отделна глава за разрушаване на археологически обекти при строежа на газопровода-явно не им е стигнало времето ...

Като изпращат този доклад в ДАНС, да не би да си мислят, че някой ще го прочете? Освен това бил изпратен в специализираната прокуратура, която вече е обхваната от липсата!

Като чета какви били нарушенията, виждам, че някакви буквояди са се напъвали, напъвали и ....... стигнали до извода, че има Пътна карта, ама тя не била както те я разбират ?!?! Чудя се Специализираната прокуратура как ще придаде съставомерност по НК на тези глупости.

всичката газ която ползва България идва по Турски поток. Да не мислиш че я карат в дамаджани с ТИРове? На Неа Месемврия постъпва много малко. Ако го нямаше Балкански поток сега щеше да е мазало. И връзката с Гърция я изгради Бойко. Киро само ходи да се снима.

Да ама не, по старата мрежа от транзитни такси взимахме по 180 милиона на година А сега трите милиарда които плати бибитко на късокракия ще се изплатят след 50 години ,сметни си сам колко са загубите на година за България...

Връзката с Гърция бибитко я бойкотира през цялото си управление,а Кирчо за шест месеца я построи. кой ви изпуска тези опорки не знам...

Ще излязат всичките зулуми на тулупа...

Специализираната прокуратура я закриха ,ако не сте разбрал още точно тези смешници.

Неква "междуведомствена комисия" изпратила некъв доклад в ДАНС. Да ви кажа ли къде че замине тоз доклад без въобще некой да си даде труд да го прочете? Нема да ви кажа.

От утре че започнат да излизат золумите на Киро. Золумите на Бойко ако има такива щом до сега не излязоха, няма и да излязат.

Връзката с Гърция на наша територия отдавна е готова. Американски фирми забавиха доставката на оборудване за компресорните станции. Затова толкова време чакаме. И никой нищо не пита. Договорите за строителство отдавна са изтекли, но никой не смее да търси неустойки. Та това е истината.!!!!!

Кирото каза, че двата кораба били разтоварени в Турция. И равен на техния обем газ бил взет от балкански поток и нагнетен в Чирен. Значи има връзка...

Всичкият газ ,а не всичката газ,неграмотник... Природен газ,а не природна газ-мъжки род. Къде ви намират такива малоумници?

Филипе, на теб са изпрали мозъчето и си останал без гънки.

Нали това строителство беше одобрено от ЕК. Значи Кирчо трябва да обвини ЕК, че е одобрил незаконен строеж. И ако има нарушение да го спусне на Кьовеши, защото участват и евросредства. Да, ама не смее. Само пушилка,за наивни глупаци.

На Господин Киро, една усмирителна риза, ще му дойде точно по мярка.

А?

Да не разследват лъжеца Киро, ами да гонят михаля! Фиксиран психопат!

Е как ще излядат наяве зулумите та Боко Бандита след като имаме за гл. Прокурор Кескетачията а над тего е само господ. Така че драго Гербачииско трлолче причината не е че няма зулуми а че няма Правосэдие в Булгапистан. През цялото управление на Гробарите имахме Мафия на Държавно Ниво.

Защото така мислят идиотите!