Повече от 9000 души ще връщат на НОИ 6.5 млн. лева за фалшиви болнични

НОИ издал 9000 разпореждания за възстановяване на 6,5 млн. лева за неправомерно получени болнични и обезщетения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ги върнат ама друг път.Любопитно е как ще стане!

Фалшивите болнични вероятно са много повече като абсолютна стойност. Бил съм свидетел как млади и здрави хора се водят с месеци болни и не ходят на работа, а работят в големи престижни частни организации или дори в държавни учреждения. За работещите в държавните учреждения е най-лесно да се взимат такива дълги болнични, защото там на никого не му пука дали някой не идва месеци на работа. Що се отнася до етноса. Повечето са си чистокръвни българи, като много от тези, които крадат ток и/или имат фалшиви телкове! И не, не са виновни ромите, защото не те управляват страната! Нито Цацаров е ром, нито Гешев е ром, нито някой от министрите, нито мин. председателя, нито депутатите, нито Мавродиев, нито Цветанов, нито Пламен Георгиев, нито Цачева, нито Фидосова (да, не сме я забравили), нито Лъчо Мозъка, нито Симеонов, нито шкембе Паша, нито Апартаментгейт, нито КТБ, нито Суджукгейт, нито роми са в основата на загубените милиарди покрай Белене, изтребителите, ремонтите за стотици милиони!

Дрънкаш идиотщини!

Няма ли сега да попитате от кой етнос са, а, байганьовци!

6,5млн лева за 92х. дни, от тях 5/7 работни. При 80% от НОИ се получава среден надник над 120лв. Та за кой етнос е това?

Ше върнат ама друг път

Само някой да ми поясни ми що тогава като са зимали болнични не са преценили че са фалшиви а би трябвало личната лекарка да ги връща все пак тя го е издала седи нейния подпис под личен лекар. И още нещо има една поговорка след дъж качулка

България е пълна със селски тарикати !

Болничните се издават от лекари. Те са престъпниците.

Само възстановяване на парите? Това си е кражба, трябва и присъда и глоба!

Браво,така трябва!!!Трябва да се спре тази безотговорност!!!

Издавам болнични, пациентът трябва да почерпи, големината на почерпката е съобразена със заплатата не е почтено скъполатен компютърджия и беден пазач да черпят еднакво за три дни болничен.

9000 фалшиви болнични листа, 5000 фалшиви декларации за пътуване , колко ли още фалшиви неща ще се излязат наяве?

Според мен фалшивите болнични са много повече

Стига глупости! НОИ е най- голямата злоупотреба в бранша. Бюджет за заплати и други разходи над 2млрд. евро. Вместо да редуцират персонала си с поне 50%, тук се разтягат локуми като за световни избори. Повечето от персонала е абсолютно неграмотен, ксрадлив и безотговорен. Типичен НАП.

НОИ е нашият МИ6!