Поскъпва застраховката "Гражданска отговорност"

16 лева става общата вноска към Гаранционния фонд на всяко едно застраховано МПС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези застрахователи когато и да ги пречукаш все е късно.

Думичката "поскъпва" вече не е новина за нас. Това стана ежедневие, благодарение на "умните" ни политици.

Айде въвеждайте бонус-малус. Ааа пардон, ако го въведете, сигурно бая хора ще започнат да карат по-внимателно, и съответно бая сервизи ще затворят. По-евтини ГО - по-малко постъпления при застрахователите. По-бавно каране - по-малко разход на бензин - по-малко акцизи в хазната... Бе май по-добре да не се въвежда :)

Мушенници.

Над 20 години плащам застраховки и слава богу не съм имал произшествие. ВЪПРОСЪТ е тези пари за лекарства ли ги дават или за ковчези.

чумицата да ги тр@шне. 100+

Раята търпи.

А заплатите ще поскВт ли_-

Това е лъжа... Нищо в този сектор не поскъпва.... Ако нямате произшествие и им кажете че ще идете на друго място даже и по ефтини стават. Това е истината на свободният пазар......

Като правите статия за цените на гражданската, направете и една таблица с цените за труд на всички сервизи на официалните представители за дадена марка, както и на няколко произволни доверени сервизи, че да се получи някаква база за размисъл. И примерно какви са им били цените преди 2 години. Иначе е едно размахване на плашила за лековерните.

Тези господа от КФН,няма ли кой да ги размърда и да поработят в съответствие с европейските изисквания за въвеждане на " бонус- малос" системата и то със задна дата,а не от тук с натрупване на данни за следващите 10 години,та да се ползват отстъпки от безинцидентно управление на МПС?. Имат огромни заплати и си живеят безхаберно! Къде е министъра на финансите и да видим отчет за събрани застрахователни премии и изплатени щети.

Ден блъснат трамвай. Остава и да не поскъпват

Идва ГЕРБ и започчва кожодера...

Къде видяхте тези цени?

ЕЖК.

Поскъпва с 3лв. Всяко по-голямо поскъпване е алчност от застрахователите.

Gugnelid

Много е яко, когато ламери се изказват по въпроси, от които не отбират...