Поредно увеличение на депозити и кредити през януари

Спестяванията на домакинствата са в размер на 55,761 млрд. лева и се увеличават с 8% на годишна база

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данните са на БНБ! Те из за КТБ казваха, че е стабилна, ама я срутиха. На всяка БГ банкнота има мръсна дума - БНБ!

Ама не казват колко от тия левове бяха обърнати в евро. Ей така, за всеки случай.

Изводът може да е само един - когато вложенията се увеличават, значи няма среда за бизнес, в който да бъдат вложени тези пари. Явно, нещо е сбъркано в политиките за стимулиране започването и правенето на дребен бизнес, пардон, такива май отсъстват...

Прочети пак статията. Кредитите се увеличават също и то с доста. Вие се чудите какво да измислите, за да отричате, че българинът става все по-богат. Знаете само да мелите как сме на последните места в ЕС все едно някога сме били на първите. Ние си бяхме и най-бедната и мизерна държава в соц блока колкото и да го отричате. Да не говорим, че партията ви БСП ни докара и две национални катастрофи и два фалита на държавата след 89-та.

Става дед... вия, ама веке МЕК!

Нали и бизнесът има вложения ? Ти като получиш пари, у вас в буркани ли ги държиш ? Изводът е друг, че когато се увеличават кредитите, се увеличават и депозитите. Нали с тия кредити се извършват плащания и тези новосъздадени пари не остават в буркани, а пак стоят в банките. Нараства само илюзията, че общото богатство расте, а то е просто въздух в разширяващ се балон.

Тва като комшята и зелето с месо .... Направете разбивка, дайте да видим как мнозинството държи малка част от всички тия 56 милиарда, а малцинството държи повечето и да е ясно. Че с тия манипулации как ВСИЧКИ държат огромни суми е само тъп ПР колко е добре при Бойко.