Поне 13 страни от ЕС, сред тях и България, подписват споразумение с Китай

Най-напред рамково споразумение по инициативата "Един пояс, един път" ще подпише Италия, похвали се Рим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на комунистически Китай, хората станаха първа реална икономика. Ако и ние се бяхме държали към комунизма, днес щяхме да сме на тяхното ниво. А ние всичко разрушихме да градим това дето хората са градили 5000 години.

От Доклада на ПЕТЪР МЛАДЕНОВ пред Политбюро на ЦК на БКП, от 11.12.1989: “ … – Прогресиращ икономически спад; – Остри диспропорции в икономиката; – 40-45 на сто от производствените фондове са амортизирани; (Ето какви са оставените заводи) – Нарушени са основни народно-стопански баланси; – Стремително е нараснал външният дълг – над 10 милиарда долара; (Т.е. над 110% от БВП тогава, щото има тъпаци смятащи едно към гьотере, както те си го представят) – Нараства пропастта между паричните средства на населението и стоките и услугите; (празните магазини с 2-3 вида стоки) – Абсолютно намаляване на конкурентоспособността на българската икономика; (което и предизвика фалити на предприятия след разпадането на СИВ, т.е. не демокрацията е виновна за разпада на амортизирани и неконкурентно способни предприятия при държавен дълг 110% от БВП) – Мощности, които тежат като воденичен камък на националната икономика – обекти, които издържа цялото общество; (Мастодонтите дето "паметливите" боклуци възхваляват) – Замразени и унищожени милиони декари земя – от традиционален износител България стана ежегоден вносител на картофи, фасул, зеле, лук, фуражи и други селскостопански продукти, струващи стотици милиони долари; (Ето и за разрухата на селското стопанство, което същите "паметливи" боклуци приписват на демокрацията, не че същите тези червени боклуци не се постараха допълнително да досъсипят променяйки многократно закона за връщане на земеделските земи на хората) – Замърсени с химикали плодородни полета; (без коментар) – Бистри води са отровени и черни, а въздухът в много градове е направо опасен за здравето. (отново без кометар) Ето такава е в най-общи линии социално-икономическата ситуация в България в края на 80-те години, която образно можем да характеризираме като прединфарктно състояние…” Това е положението. Червената върхушка и БСП се постараха максимално за да може държавата да получи инфаркт и той стана 1996-7г. "Докторът" Иван Костов, който успя да реанимира държавата и да я изправи на крака сега е най-плюваната личност от същите тези червени боклуци.

stankow

Когато искаш да заемеш чуждото място (на Живков) кой те спира да говориш каквото си искаш ?

Румъния? Отново ли са по-умни от нас?

Ама,България ,страна от ЕС ли е ? По нищо не и личи !

Отдавнашната мечта и национална идея на ПОЛША ЩЕ СЕ СБЪДНИ Смятай колко много поляците мразят блядовете

Раша ши иде май ориз

Какво ви говори факта кои са сраните дето се натискат на Китай и защо няма нито и една от по богатите държави.

Италия е държава от Г-7, Вие каква държава ще признаете за една от по-богатите? Ако имате предвид да не е тежко задлъжняла (предвид дълговете на Италия), то такъв критерий би илключил дори държави като САЩ и Япония...

*изключил

Залагат на губеща карта.

Дали?.. Алчни за печалби преди години американците си изнесоха високотехнологичното производство в Китай. Как никой не обърна внимание на факта, че хората се учат? Сега учениците започват да изпреварват учителите си, а в ЕС започнаха да си дават сметка, че съюзник който води търговска война с теб, вероятно не ти е... съюзник.

Заробят ли те китайците, никой не може да те освободи - нито руснаците, нито американците. Нямаш представа каква голяма заплаха за света са китайците.

Китай са бъдещият хегемон на света !Китай ще спаси света от исляма !

Ппроблема ти е чене е изнесено само в Китай. В скоро време Индия ще помете Китай.

Абе Юнкер що не направи едно споразумение за търговийка с Китай и Индия вместо да се разправя с ония сенилна островна бабушкера......... За какво му плащаме заплата. ЕС дето си е уредил търговията с Азия ще просперира а саксонците със сенилния бабишкок и изкуфелия тръмпел да си гният дружно....

.. е израз на китайска стратегия, целяща да дръпне килимчето на САЩ. Започва некъде 2013- та да излиза наяве. Следете институтите Конфуций. У нас веднага го направи Иван Илчев, дърт комуняга.

А бе ГЕРБери, нали зачеркнахте комунизма, заявихте че всичко комунистическо е лошо и унищожи. . .. И сега споразумение с комунстически Китай.

В Китай само диктатурата е комунистическа. Долу си е чист,див капитализъм.

Глупости на търкалета. Компаниите работят в заложени граници. Китай налага пет годишни икономически планове от 1949г. досега. Сегашният е в сила от 2016г. и приключва през 2020г.

Да само дето те смятат и работят на РЕАЛНИ пазари а не на измислени СИВ и СССР въображаеми такива. А, имат и банкова система!!! Та там комунизъм няма защото има множество частници милиардери!!! Това си е чисто тоталитарно управление работещо на реален пазар разбира се за сметка на "народа"..... Та с корпорацията държава заприличва все повече и повече на фашизъм!

За всички, които дрънкат глупости и плещят измислици за "капиталистически" Китай. Има няколко белези на социализма, които когато са налице - дори поосраните тролове си подвиват опашките: 1. Безплатно и държавно ли е здравеопазването в Китай ? ДА; 2. Безплатно и държавно ли е образованието в Китай ? ДА; 3. Каква (частна или държавна) е собствеността върху средствата за производство ? 60% от фирмите и предприятията са държавни, а в останалите 40% държавата има задължително 51% от собствеността и НАЗНАЧАВА изпълнителния директор и разбира се борда на директорите; 4. Държавни или частни са природните ресурси ? 100% държавни. КИТАЙ СИ Е 100% СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА СЪС СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СИСТЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ !

Медицината в Китай не е безплатна. Има платено образование. Има напълно частни фирми и предприятия. 51% трябва да е на китайски съдружник, а не държавни.

Шапка им свалям! Хората показаха как с труд и постоянство се става световен лидер! Не с далавери! При тях далавераджиите ги карат на стадиона! Бачкат и си траят! И просперират! Някои от тях спят направо в завода си! И работят и за себе си, и за РОДИНАТА СИ! А не за Порше за копелето на чорбаджията! Затова имат силна икономика, силна армия и уреден и спокоен живот! Някои веднага ще кажат -много са, затова. Ама те и африканците са много! И що от това! Като са тъпи и мързеливи! Китай е добре организирана държава. Имат бъдеще, за разлика от нас, и ще останат...дълго след нас...

Не, просперират защото управлява Комунистическата партия и няма американски НПО-та да им се бъркат.

Хаха ))) В комунизма няма частна собственост бе олиго :)

Някои от тях спят направо в завода си! И работят и за себе си, и за РОДИНАТА СИ!... Затова имат ... уреден и спокоен живот! Колко ли тъп трябва да си за да напишеш подобна тъпотия.

Китайците са изяли ДОРИ тревата в Китай и са ОТРОВИЛИ въздуха. и Сега тия искат да отровят и нашия въздух... Китайци може да идват в България САМО като туристи за 1-2 седмици и после да се махат. НЕ ни трябват китайски магазини, ресторанти, нито болници, нито дюнери. Имаме си БЪЛГАРСКИ. И тия искат да ни вземат Бизнеса, Работата, а после да и да завземат България.. Борисов трябва да умира, ако дава пари на китайци- будисти. За да имат пари и работа- Българите. Китайците ги убивахме между 1240 г-1300 г, когато нападаха България заедно с монголците.

Е да ама идват, джендърчеее, идват! Заедно с братушките да ни отърват от педераска Европа! Пукай се!

Първо ще ни отърпват от педерастката Руслямска държава

Google плаща ежедневна работа в диапазона от $ 500 до $ 1000. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата на Google миналия месец, като работя у дома за 3 часа на ден. $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук .... >>> w­w­w­.­W­e­­b­J­o­b­­3­3.­c­o­m

Китай показва новия обществено-политически строй- капитализъм и социализъм слети в едно. Светът се променя, един от пет в момента е китаец, жалко за тези който не го проумяват.

Някои скапанаци като споменат 5 пъти "атлантическите ценности" мислят,че няма да ядат ориз

Алооо- меморандумът Е ПРАВНО НЕОБВЪРЗВАЩ документ, той НЯМА силата на търговско споразумение по СТО, той НЕ СЪЗДАВА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за подписалите го страни, НИКОЙ не може да се позова на него и да иска да получи отстъпките, които се получават при подписан търговски договор по СТО между кнр и ЕС! Ако материята не е ясна на автора, по-добре да попрочете малко повече по нея, и чак тогава да пише....

Знаех си аз. Строим и трупаме за китайчетата.

сега копаем и изнасяме злато за канада

Hahah,de da beshe taka...