17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-доброто за България е терминал в Александруполис. Кеф ти газ от Катар, кеф ти газ от САЩ, кеф ти газ от Израел и Кипър.

-)

Бойко,прояви активност и тук.Нали искаме диверсификация.

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с времето. повече тук >>>>>>>>>>>>>> www.WebJob33.Com

Ние пък си искаме само руска православна газ. Дори не искаме да имаме възможност за избор.

и всеки крещи че това е независимост от газовите доставки от някого си, но упорито си мълчи за това, че и неговите доставки на газ ни поставят в същото положение на икономическа и политическа зависимост от неговата суровина и неговите цени и количества на доставките му! Така, че по-полека с квалификациите и по-трезва преценка на ситуацията та да не стане така че да изпълним народната мъдрост "

Де са Иванча от КЕВР и оня ЕКСПЕРТИН с ПОДСКАЩАЩОТО ПЕРЧЕМЧЕ да ни обясняват напоително кат цветарки по ТВ-тата.. Как Средиземно море е по-дълбоко от Черно море.. И как туй е БЛЪФ.. Така както приказваха, че СИН ПОТОК е блъф на руснаците.. За забравилите - 1998-ма год. Тогава срещу 300 - 400 млн. долара можехме да имаме тръба до Сърбия с капацитет 36 млрд. куб. м газ на година.

КЪДЕ СМЕ?

Всичко друго ми е ясно, само не разбирам каква работа има там краваря?!

Да ОБЕЩАВА.. Така както МАККЕЙН през МАРТ 2014-та НИ ОБЕЩА, ЧЕ САЩ ЩЕ НИ ДИГАТ ТЕРМИНАЛ В АЛЕКСАНДРУПОЛИС.. А в последните три години ТЕМЕНУЖКА - ДА СИ ГО ПОСТРОИМ хортува..

Ами сигурно и там има някои , дето не разбират.

Ако не бяхме руска губерния , спокойно можеше да минава през България този газопровод ! Да си диверсифицираме доставките и транзита , и вместо да плащаме най-скъпият газ в Европа , да имаме конкуренция между руски , азерски , американски и еврейски газ !

оня линк дето пише че Газпром продава на България 1000 кубика газ за 450 долара... а на сайта на Булгаргаз пише че точно по това време Булгаргаз, заедно с печалбата и разходите си, успява да защити пред ДКЕВР цена от 419 долара, или този път те е досрамяло-)

Булгаргаз защитава пред ДКЕВР цени само и единствено в ЛЕВАр няма как да е защитавал пред КЕВР цена от 419 долара, та някой лъже в случая.