17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа е безнадеждна. Чак щяли да се състезават със САЩ и Китай за световно лидерство. Смешни социалисти. Дори Китай разбра, че трябва да заложи на свободна инициатива, колкото и да държи на централната власт.

Поляците не могат да бъдат обвинени с тъпото и бая изтъркано клише ,че лелеят за соца.... така ,че явно КАПИТАЛИЗъМА нещо не работи! Ако няма кой да експлоатираш и откъде да гепваш ресурси на безценица става проблем ,за който лекарството е войничка ,но такава - поне в класическия и вид - невъзможна и става бая проблем,ама ГОЛЯМ проблем.Капитализма трябва да се промени ПРЕДИ света да се е изцяло покитайчил!! 80те и 90тте на миналия век минаха и няма да се върнат !

Държавата да изкупува и да продава под себестойност. Аз така си го тълкувам. Форма на скрито субсидиране. Това ще доведе до изкривяване на пазара и стандартна корупция, защото държавата няма да може безкрайно да налива пари.

Я питайте германците защо като социализма е толкова лош за България, Централна и Източна Европа , по времето на канцлера Меркел ГЕРМАНЦИТЕ НАЦИОНaЛИЗИРАХА 70% ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ПРОИЗВОДСТВО за последните 30 години под хибридната формата на ПУБЛИЧНИ КОМПАНИИ –ВИЖ ИНТЕРНЕТ АДРЕЗА ОТТОЛо. https://en.wikipedia.org/wiki/State-ownedenterprisesof_Germany https://business.dir.bg/ikonomika/london-spasyava-strategicheski-vazhni-kompanii-s-proekt-breza 2020-05-25 16:34:49 1 (нерегистриран) Как може ! Това е светотатство с панацеята на капитализма -комунизъм под маската на национализация ! Ако трябва да загинем, ще го направим заедно с любимата си пазарна икономика и нейния венец -демокрацията, голямата лъжа на два века ! https://business.dir.bg/kompanii/makron-obeshta-znachitelna-podkrepa-za-frenskata-avtomobilna-industriya 2020-05-26 01:30:10 Олеле (нерегистриран) Ха така! И къде отиде пазарната икономика, забраната за държавна помощ, частната инициатива и т.н. евроатлантически простотии ? https://business.dir.bg/ikonomika/angela-merkel-se-reshi-i-spasi-lufthanza-germaniya-naliva-v-kompaniyata-9-mlrd-evro 2020-05-26 09:25:55 Комунизма (нерегистриран) Е изобретен в Германия, следователно е актуабен защото това е национализация. Германия се върна при Маркс и Енгелс

Те ги същите популисти като нашенските левенти- едните бензиностанции, другите магазини. Да живей ! Не сте мръднали с йота напред и си ви тегли назад към комунизъма

Aз си мислех, че има епидемия от коронавирус, а то било епидемия от простотия сред водещи политици в света. Поне не сме сами в глуппостта си...

0

Руските отрепки са умрели от страх, че ще им вземат монопола над горивата и ще реват под всяка анти-монопол новина, па била и тя от Полша. Няма вече само ваши хора, другари - световна тенденция е да се вземат монополите от ръцете на боклуците, коитж три поколения ни чукат. Сега е нашето време и дори Лукойл няма да спаси червените мафиоти.

К'о речи?!

Дженди, монопола ни го взеха, когато дадохме "Лукойл" в чужди ръце. Другото е герберастко празнодумство.

В статията дума не се казва къде точно иска да навлезе тази верига. В Полша ли, в България ли? Ако е тук ще може да си пробутват салмонеленото пилешко без проблем.

Европейски Социалистически Съюз.

Коментарът на заместник-министъра предизвика насмешки онлайн и сравнения с комунистическото минало, когато търговският сектор бе под контрола на държавата, допълва ДПА. И тези ги тегли назад като Боко бензинджията.