Полша си върна над 100 тона злато от Великобритания

Благородният метал е бил транспортиран от Банк ъв Ингланд (Bank of England), в която Полша пазеше голяма част от златните си резерви от Втората световна война

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хитреци са поляците съхранили са златото при тъпите англичани, които са достатъчно тъпи да го върнат, както върнаха и Хонг-конг в съгласно съответните договори. А на нас които руснаците отмъкнаха на няколко пъти златния резерв даже и с безумния аргумент, че трезорите на БНБ не могат да издържат атомна бомбандировка познайте, какво ще ни върнат чебурашките умни!

Ние изпреварихме Паляците. Нашето злато вече замина за Америка и продължава да заминава от мина Челопеч. Защо мислите е това цялото внимание от Овалния кабинет... Но нали се отчетохме с 40лв към пенсионерите.Смех

Що 1300 години не ги изровихме това злато бе?

Е защо е тази припряност ? От 1945 г. колко мина,че не мога да смятам...

Навреме са го изнесли за да не попадне в крадливите комунистически ръце.

И колко го държаха честните капиталистически ръце?

и колко злато са върнали комунистите до сега? Удобно забравяш 15 000 офицера разстреляни от СССР и 24 тона злато които ни открадна. Ама дори не знаеш за - цитирам "500 тона испанско злато са прехвърлени с кораби до руското пристанище в Одеса – уж за временно" преди 80 години. Ама да ,,, колко години го държаха капиталистите? това те интересува, нали??? Ех... тежко е да си путлераст.

Еми нормално, за Англия ли са им отпаднали визите или за САЩ а? Я сега златото в САЩ, и без това на поляците злато не им трябва визи им трябват.

По груба сметка - около 4.5 милиарда. За 32 ф-ки - 6.5 милиарда. Не стигат! Търсете още!

А ние кога от Русия?

Въпрос с лесен отговор - никога.

Явно златото трябва да отлети за САЩ скоро. Затова са го изтеглили от Великобритания.