Половината хотели на морето остават затворени през юли

Хотелиерите могат да наваксат загубите с падане на ограниченията за повече страни, коментира експерт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре стига с тази мантра. Колкото повече са болни, толкова повече тестове се правят на КОНТАКТНИТЕ хора. До сега не е намерен нито един болен от тези които са искали да ходят на почивка навън. Така че тази мантра за многото тестове е тъпа и необоснована. ТЕстова не се правят по ЕГН или с тото. Те се правят спрямо заразените хора. Както в БГ така и по СВЕТА. Аре да не се лъжем. Никой не дава по 60 лева на тест за харабията и да тества всички наред и за това да открива повече.

Противоепидемичната машина на България е надеждна колкото най-слабото си звено (премиера). Нулева стратегия, нулева далновидност и 100 % зависимости. Първо по време на карантината правихме по 700/800 теста на ден и имахме по 30-40 болни на ден. След края на карантината започнахме да правим по 4000/5000 теста на ден само за да покажем колко са ни били добри мерките и как без карантина болните се увеличават (което не е вярно), но се оказа че заради големия брой позитивни (излуствено завишен) България се превърна в рискова страна и чуждестранни туристи няма. Българските туристи не веднъж са сърбали попарата на българските "хотелиери" и "ресторантьори". Не трябва да се подминава и факта, че невероятната магистрала която ни построи г-н Борисов със своите 40 км трасе за състезания по супермото се превърна в препядствие пред летовниците от западна България, които предпочетоха да почиват в Гърция. Но какво разбираме ние от политика.

А ако ти кажа че контактните вече не се тестват? А ако ти кажа, че въпреки това получават болничен лист на който пише корона вирус? Всичко е пунта мара.

АЛО, КЪДЕ СА ВИ МАСКИТЕ? ВЕДНАГА МАСКИТЕ НА АГНЕШКИТЕ МУЦУНИ!

Затваряйте мутрите по морето- нека да фалират! Никой да не им ходи!

Дано още поне 2-3 години е така. И без това хотелите са прекалено много. И са прекалено незаконно близко до плажната ивица. Хотелиерите да си купят комбайни и да гледат жито и картофи.

Мангъзаровците - комуняги у нас успяха да се наложат, затова вируса вилнее и топи малкия ни народ, за кеф на Путкин и българските му слуги.

Вируса е Божието наказание за греховете ни, и единствения начин да накаже алчните мутри, които бетонираха морето.