17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най мразената ззаедно с Тиквата в България

А от теб само боклук става. Хахахахаааааа

Sara

Интересно за какво я готвят. След като точно французите така я подкрепяха. Май не го искат точно сега този пост, нещо пари ли, горещи кестени ли има да се вадят от огъня? Защото равенство между половете и зелени енергии точно като антикризисни мерки звучи като подигравка. Ама Кристалинка май не се усеща или не я интересува, че точно на това няма кой да повярва, а просто си казва урока като примерна уменичка.

Явно може!

То сме си в същото време, птеди живково, сега бойково. Ако медиите са обективни. Бойко си е с Русия и със САЩ. От два стола, не му пожелавам да падне на земята. Но мисля, че няма, защото ще, ще за президент. Цветанов дясна, а рр лява, а ниновица си е седесарка

БЪЛГАРКА!!!!! За повечето коментиращи никой нищо не е чул, няма и да чуе, защото са сиви мишлета.

Това е направо смешно! Когато някой е назначен (а не избран чрез избори) ясно е, че по-главен/влиятелен от него е онзи (онези), които са го назначили.

Нали ни е ясно, че когото Вашингтон е похвалил , това показва признание за добър слугинаж. Сталинка работи против България, това не е трудно да се провери.

Завършва политическа икономия и социология във ВИИ „Карл Маркс“ през 1976 г., а през 1986 г. защитава докторска дисертация на тема „Екологични политики и икономически растеж в САЩ“. Е, кой беше пускан току така по бай Тошово време да ходи и да специализира в Краварника?!?

Нищо не ти е ясно! На американеца ,такова"мъдри" мисли никога няма да му хрумнат,просто са други хора.

Това, за което няма талант тя, е да понася глупаци, твърди изданието....? ....и как понесе две номинации за отговорни постове от Боко Тиквата?

Койчо, не се става министър-председател три пъти току така. Който е подценил бат Бойко жестоко се е излъгал. Визирам червената паплач основно.

Браво!Можем само да се гордеем с такава българка.

Лени, тя само по паспорт е българка. Направи самостоятелно разследване да видиш за какво българо-предателство става дума!

Разкажи!

Безразличен съм към тази новина , но искам да си кажа мнението ! Мнението ме е че не трябва да ни занимавате с това безличие и попитайте Българите колко процента искат да знаят за нея !

Тогава защо не я харесаха за генерален секретар на ООН?

Да е жива и здрава леля Сталинка но ми е през шнура колко е влиятелна а родината и най мизерната и крими държава в ЕС

тва некъв виц ли е?!?

И смешния ти живот.

Абе българина си обича за проститутки да чете те са лесни безвредни и предлагат зрелища ако не хляб. Иначе някои ако се издигне българина го мрази

Браво, чудесна статия, страхотна българка, истинска гордост за България! Но сигурно не е добър шофьор, нали е жена, надали може да затрие 5 наведнъж!!!!!!!

Ако ти се обядат и ти кажат, че са от полицията, а пък ти искат пари, не се връзвай.

ОЛИГАРХИЯТА ВЬРТИ СВЕТА А ПОВЕЧЕТО ХОРА ЖИВЕЯТ В НИЩЕТА

Хайде българи, отворете си сърцето! Можем само да се гордеем с тази успяла българка! УСПЕХ!