Политическата нестабилност ще ограничи растежа и ще покачи дълга

Докато в парламента ескалират напрежението, да погледнем спокойно към по-дългия разказ за българската икономика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нали тегли милиарди кво се косите бре,баце за 12 години украдна 10 милиарда,киро за 6 месеца украдна 14 милиарда заедно с мама мустаката

Започнаха да плашат народа с надежда да се задържат във властта. Слава Богу, народа не е толкова прост, колкото те се надяват! ОСТАВКА!

Довиждане Фашистка асамблея:)

Горе главата, Кириле, мафията е с тебе!

Махайте се и ти и бандитите ти от ПП!

Киро ще хвърли България в гражданска война с отказа да отидем на избори,за да се види кой каква подкрепа има,нали твърди че е демократ.Купува депутати,но е против корупцията

Само какъв страх тресе кочината ПП... Оставкааа!

Нда. Точен отчет за прахосаните 9 млрд, моля.

Трябва да спрем лъжите, че догонвахме, в много отрсли Европа беше необходимо да ни дигонва, но децата на връзкарите от соца се уредиха но държавата е затриха.най вече изевяващи се като десни и обслужващ персонал на пиавиците и външниби вътрешни бедите ни доидоха от тези с англиски и математически гимназии "про модерно" образовани

Остават!

И мерките ще вдигнат инфлацията те за това всички държави ги взимат да си увеличат инфлацията , само говорилня

сега сте велики бе боклуко

Влязат ли комунетата във властта икономическите показатели се сриват. Който се съюзи с тях скоропостижно отива на бунището. Многократно е доказано в целия свят.

Това което ПП правят се нарича преврат! Същото се е случило в световната история само при Хитлер! ИМА СИ КОСТИТУЦИЯ - и тя казва при такъв случай, нови избори! А НЕ ПАЗАРУВАНЕ НА ДЕПУТАТИ!

Ти си куку, аз и сороси когато аз говорих срещу сорос ти даже не си и чувал за него

Как е тролейчета на ДПС върви ли събарянето...

Този съвсем е изперкал.

Остават им 2-3дни....кретен - ПП са подли престъпници!

ДПС трол

Така е при капитализма. Нали това искахме?

Асенчо е по-талант от Баце. И кака Корни помага с всички сили.

Боже, Кирчо Канадеца какъв поборник за българщината бил! Едно лайно, изсрано от Радев, ми се прави на български премиер! Жестоко! Шибай Ленчето, а може и да я споделиш и с Радев, той много обича тъмнокожите моми...

Имаш много здраве.

Купуват депутати с парите на Прокопиев а заблудени идиоти ще ходят да ги подкрепят,пълен фарс

Мафията ПП няма лесно да пуснат кокала. Оставкааа!

Как е тролчета има ли циреи на задника

Кирчо спаси олигарсите, сега олигарсите спасяват него. Да видим колко депутата ще му пристанат

Не предполагах че тоя Асан Василев може да бъде такъв измамник и долняр. Кто ги свалят предлагам Гешеф да го завре в сливенския женски затвор.

Според Киро БТВ и Нова е морално да се пазаруват депутати с мръсни пари,но не е морално да отидем на демократични избори да се види кой кой е.Удавници за сламка,облъчените балъци,дето ги подкрепят обаче са най ама най-жалки

И това правителство доказа фактът, че нито една партия, или коалиция, не може да управлява в България. Всички решения се вземат от вън, а нашите власт имащи, които и да са те, само се възползват. На Кирето, Урсула от Брюксел, само около десет дни като стана премиер, му промени настройките, и Кирчо започна да говори неща, които бяха на 180 градуса от това, което говореше преди изборите. А когато Кирягата посети великата Хамерика, такъв ъпдейт му вкараха, че хептен бъгна. България, мили деца, отдавна е спазарена и парцелирана от външни сили. Не си мислете, че тук няма такива, които могат да ни изведът, подобно на всички останали посткомунстически държави, на главният път. Просто от вън не им се разрешава. България е нужна на еврогейският съюз и на великите Хамериканци, само и единствено като територия, като буфер...

Мафията ПП не могат да повярват, че само след 6 месеца кражби вече са аут от властта. А само как се бяха наточили да "усвояват" милиардите от "Плана за възстановяване". Изпоназначиха си цялата рода на челни позиции - и сега ядец!

В това може да си сигурен

"Не предполагах че тоя Асан Василев може да бъде такъв измамник и долняр." Че той случаят с откраднатия от Асан Василев софуер и последвалия международен процес бе известен отдавна. Асан е измамник, ни повече, ни по-малко.

Къде та видяхте този растеж? Под полата на Лена ли? Инфлацията в глобален мащаб тресе цял свят само Киро вижда растеж .

Ще теглят безкрайни заеми. Питат ли ни нас. На тези им е сбъркана представата за финанси и икономика. Ако останат още малко ще задлъжнеем поне с още 15 милиарда лева. Абсолютни лаици ни управляват. По-добре да се махат и ще изтърпим, но тези не се траят. Ако останат, както е тръгнало ще почнат да гонят и сплашват всеки, който не е с тях.

Растежът няма нищо общо със благосъстоянието на народа като цяло, защото се обогатява предимно чорбаджийската прослойка - с евтини заеми, лесни за обслужване в галопиращата инфлация и ръст на цените на имотите, който облагодетелства пак тях. Този прословут "растеж" изгради една нова голяма категория от дерибеи и хитри бизнесменчета, които щедро жънат плодовете на труда на работници и служители.

Тик-так-тик-так-тик-так....

Никога страните от западна европа не са ни догонвали с нищо. Това са чисти комунистически статистики.

За да няма нестабилност, какво се прави? Подава се оставка и се избира нов Премиер, като преди това се извиняваме на ИТН, любезно по френски.

дълга оня с изскочилите след мъжки секс очи! Разкарайте го докато не сме здлъжнели като гърция със стотици милиарди!

Много хубави графики. Ае сега покажате и графиките на Румъния, РСМ, Сърбия, и т.н. !!! Последните 12 години АЛбания ни настига !!!

Наричат го Кейнизианство. Икономическа доктрина, според която, колкото повече заеми взима държавата и ги влага в инфраструктур, толкова по-добре за хората...в целия Запад и така (пи нареждане на олигарсите на К. Шваб). Само, че някой трябва да плаща дълговете. В САЩ са се изтарикатили-колониите да плащат чрез задължителния долар/умишлено инфлация. Иначе другите трябва да чакат Справедливия Цар (юбилей) да им ги опрости.

Не ги ли видя от самото начало, как въртят очички и се подхилват самодоволно, когато лъжеха и лъжат пред камерата?

Бля, бля. Това правителство е най-голямото зло, което сме изнесли на гърба си през трудния ни и нескончаем преход.

Политическата нестабилност теглела повече заеми от крадците дет управляват. Е оляхте се с тъпа пропаганда.

Браво на Кирето (тея дето му дърпат конците де): 1.Ако се махне - ще се увеличи дълга! 2. Съседна "новина" - жена му го похвалила! 3.Трета "новина" - цените по тържищата намаляват! Важното е народът да вЕрва! И тотална обработка на съзнанието на стадото преди вота на недоверия другата седмица. Убеден съм, че ще има доста отсъстващи дУпетати по "уважителни" ($) причини!

Как така дълга ще се покачи, ако не храним политици? Държавата може да работи чудесно, без политици и без това са развъдници на корупция и държавните органи не могат да работят когато тя е в разцвет!

Кириле, Всички от София ПРАЙД те подкрепяме!!! Ние сме твоя електорат!

Точно това искат турците от ГЕРБ и ДПС - нестабилност и унищожение на България!

Ние сичкото цигани исками бат Боико да управлява пак штото ни дава да крадем и да бийм полицаити лекарити и българити и ни дава да богатеем и да ни плаштами ток вода и ништо Само бат Боико чаве