Поласкан, руският шпионски шеф Наришкин отрече за атаката по SolarWinds

Представителят на Русия дори отбеляза, че тактиката е сходна с използваната вече от американски и британски разузнавателни агенции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и ЦРУ само се дънеше, а КГБ успех след успех, пък сега СССР го няма, а САЩ успяха дори и Тръмп да преживеят. Може пък да не знаем всичко, а? :)

запада и неговите пудели си живеят в друг век и друга реалност.Те не знаят на кой свят са натикани някъде в ъгъла и редят сълзи и сополи.Единствето което могат да направят е да приемат поредната декларация в някоя говорилня и да си направят обща снимка за спомен.

А Фатбой в Пхинян умърлушен седи и се чуди каква нова атака да направи, но този път да стане ясно, че това не са руснаците, а неговите кибервойни...

Започни със сграда 7 от комплекса на Световния Търговски център в Ню Йорк, която се самосрути с контролирани имплозии, без да е уцелена от самолет, без дори да има пожар в нея?!!! Може и да ти се поизясни нещо, но не вярвам... Тъпанар безполезен.

Ти дори не си за Карлуково,там са безполезни за такива като теб и само ЕГН-то ще ви спаси да почивате в мир:))))))))

По повод отравянето как това било патент на руснаците, Фидел Кастро колко пъти е правено опити да бъде отровен? А във филма от САЩ "The Interview" 2014 се развива идеята за отрявяне на северно корееца. Но ако е от САЩ може. Двойни стандарти, нали?

Значи, седи си Альошката в кръчма някъде в Сибир , лочи самогоня, цъка на таблета ... и ,,ебава май...,, на амерканските петролопроводи?! Това и на Шекспир не ще му дойде на ума.

ЦРУ призна 538 опита за покушение срещу Кастро. Накрая решили да изчакат да си умре от естествена смърт. Ако някой се опита да направи 1 покушение срещу президент на САЩ, като какъв биха го окачествили? И всичките забравят тук презумпцията за невиновност и се изпикават на правото. Някой се счита за виновен, чак след изнесени доказателства и осъдителна присъда.

Това бе за долният питащ за Кастро, но коментарите тук работят отвратително и работи от 10 опита.

Това, да се осереш и после да кажеш.... -Друг ми сра в гащите!..., направо си е голяма работа.

Значи ако не е бил Наришкин значи сто на сто или Петров или Боширов. Според западната пропаганда други няма.

...Дааа, ама Сибир им е ,,греда в окото,,! Що ли?

Само погледнете заглавието, няма нужда да четете материала, за да разберете, че е писан от полуумни.

Щерков, що си хабиш времето с безполезни тъпанари? :))) Така и така имаш интернет провери какво е имплозия, защото явно не занеш какво е. Със сигурност, не е империалистка експлозия, обаче. :)

Интервюто, не беше ли комедия със Сет Роган?? :))))

Щерев, Щерев, защо си губиш времето да коментираш идиотски исания? Не виждаш ли, че пишат каквото им диктуват козяците, защото нямат собствен мозък!

Няма да давам оценка на това кой е лош и кой е добър. Ще кажа само че има една очевидна разлика. Руснаците не крият че имат служби и че работата им е да се занимават с диверсии и операции в чужбина. Западните служби обаче, отричат причината поради която съществуват а понякога дори отричат че самите им служби съществуват! Лицемерито си остава западен специалитет!