Поласкан, руският шпионски шеф Наришкин отрече за атаката по SolarWinds

Представителят на Русия дори отбеляза, че тактиката е сходна с използваната вече от американски и британски разузнавателни агенции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да давам оценка на това кой е лош и кой е добър. Ще кажа само че има една очевидна разлика. Руснаците не крият че имат служби и че работата им е да се занимават с диверсии и операции в чужбина. Западните служби обаче, отричат причината поради която съществуват а понякога дори отричат че самите им служби съществуват! Лицемерито си остава западен специалитет!

Само погледнете заглавието, няма нужда да четете материала, за да разберете, че е писан от полуумни.

Значи ако не е бил Наришкин значи сто на сто или Петров или Боширов. Според западната пропаганда други няма.

Това, да се осереш и после да кажеш.... -Друг ми сра в гащите!..., направо си е голяма работа.

ЦРУ призна 538 опита за покушение срещу Кастро. Накрая решили да изчакат да си умре от естествена смърт. Ако някой се опита да направи 1 покушение срещу президент на САЩ, като какъв биха го окачествили? И всичките забравят тук презумпцията за невиновност и се изпикават на правото. Някой се счита за виновен, чак след изнесени доказателства и осъдителна присъда.

Това бе за долният питащ за Кастро, но коментарите тук работят отвратително и работи от 10 опита.

Значи, седи си Альошката в кръчма някъде в Сибир , лочи самогоня, цъка на таблета ... и ,,ебава май...,, на амерканските петролопроводи?! Това и на Шекспир не ще му дойде на ума.

По повод отравянето как това било патент на руснаците, Фидел Кастро колко пъти е правено опити да бъде отровен? А във филма от САЩ "The Interview" 2014 се развива идеята за отрявяне на северно корееца. Но ако е от САЩ може. Двойни стандарти, нали?

Интервюто, не беше ли комедия със Сет Роган?? :))))

А Фатбой в Пхинян умърлушен седи и се чуди каква нова атака да направи, но този път да стане ясно, че това не са руснаците, а неговите кибервойни...

...Дааа, ама Сибир им е ,,греда в окото,,! Що ли?

запада и неговите пудели си живеят в друг век и друга реалност.Те не знаят на кой свят са натикани някъде в ъгъла и редят сълзи и сополи.Единствето което могат да направят е да приемат поредната декларация в някоя говорилня и да си направят обща снимка за спомен.

То и ЦРУ само се дънеше, а КГБ успех след успех, пък сега СССР го няма, а САЩ успяха дори и Тръмп да преживеят. Може пък да не знаем всичко, а? :)

Започни със сграда 7 от комплекса на Световния Търговски център в Ню Йорк, която се самосрути с контролирани имплозии, без да е уцелена от самолет, без дори да има пожар в нея?!!! Може и да ти се поизясни нещо, но не вярвам... Тъпанар безполезен.

Ти дори не си за Карлуково,там са безполезни за такива като теб и само ЕГН-то ще ви спаси да почивате в мир:))))))))

Щерков, що си хабиш времето с безполезни тъпанари? :))) Така и така имаш интернет провери какво е имплозия, защото явно не занеш какво е. Със сигурност, не е империалистка експлозия, обаче. :)

Щерев, Щерев, защо си губиш времето да коментираш идиотски исания? Не виждаш ли, че пишат каквото им диктуват козяците, защото нямат собствен мозък!