17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този вид плащания са много гнусни и разнасят микроби, чупят АТМ-и и обират инкаса. Абе що саботирате плащанията с ПОС. Как ви идва на акъла докато цифровизирате плащанията от всяка касиерка да искате да пази в класьор всяка касова бележка? Не сте ли чували че всяка трансакция се пази в ПОС терминала, в on-line страницата към банката и в НАП.

Правилният израз е "влизат в обръщение" а не оборот. Стотачките и сега са в банкоматите и наистина на някои места не приемат големите копюри 200 и 500, не само заради страх от фалшифициране , но и защото това им е оборота за деня, не върви да си купиш хляб за 2 евро с банкнота от 200 или 500. Навсякъде се палща с карта или телефон, само малки магазинчета нямат банкконтакт.

Къде ли из България въртят валяците на калъпите с новите каймета докато ловят бандюгите за цигари и алкохол?

Предвестници на инфлацията на еврото,поскъпване на живота в Европа!Йес!Даа...Да!

Друго викаш са рублите и турските лири - желязни валути, а не някакви ментаци!

Не си познал! Друго викам е доларът!Преди него,ако е казано, юанът и еврото ще сдадат багажа.Не съм специалист-икономист. Писах си мнението,ати си обикновен провокатор,който приписва думи на другите,без те да са ги написали.Някъде да виждаш мое мнение за рубли и особено пък за турски лири.Има още много да се учиш,направи го и се изказвай подготвен,ако можеш.Йес!Даа...Да!

PEYTSCH

Но не пише и на...македонскиот язък...

Демек са показали колко е средната заплата в България с едната банкнота, а с другата пенсията. :)))))

изкопирали са ги от българските столевки от преди 97ма

а ще вървят ли тези 200 евро нпкъде или ще бъдат като 500 дето никой никъде не ги иска?!?

Ти 500 евро нацяло си виждал само на картинка май? Вървят си навсякъде по света с изключение на Северна Америка и част от дълбоката Азия. Досега никой не ми е отказвал прием на такава банкнота. Остава само неудобството, че рестото по ния може да е в местна валута. Само това.

Аз съм виждал ,но ти явно не си щом говориш глупости. Нпма евростреана или UK където да тия яреимат в банка! И вече се отказват официално от нея щото никой н еиска д аяползва! Но от години има ядове с тези банкноти!

500 те до края на 2018 ще ги изтеглят, защото се ползвали основно за нелегални дейности, може да видиш в английската уикипедия

Те, че вървят вървят, само дето никой освен в банка не иска да ги вземе. Казват а не - по дребни банкноти, не можем да върнем и т.н, като това на времето ми се е случвало и в скъпарски магазини, а не в магазин тип бакалия.

честито! показаха ви ги, но нокога няма да ги имате в жоба. луд ли е някой да ползва пари в кеш? и то в българия, където убиват хора за пеесе стинки

Спорен въпрос е Андрешко, дали ще ги имаме ...