Подкрепят ли европейците дигиталното евро?

Хората искат виртуалната валута да бъде конфиденциална, безопасна и евтина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами за дигитални хора нека да има дигитални пари . Аз предпочитам нещо да ми шумулка в джоба . Само че не хората а банкери престъпници лансират тази идея

Ке моем ли да го копаме с видеокартите?

същото са казвали за хартията на времето. Друго си е златото и среброто. А преди това и за тях - злато и сребро не се яде, само дрънка. по-добре стоки, вместо тях. Така че зависи от еволюцията на човека и кой до какво ниво е стигнал.

Сичко подкрепят европейците. Квото им кажат и почват да се държат като кучето на Павлов.

По-големи кучета на Павлов от русоробите, антиевропейци, като тебе, не съществуват

Да но тогава, никой не е искал да те ограби. А сега, с тези електронни пари, какво става? Ами как какво. Първо всеки един банков работник може да види колко пари имаш. Всяка една институция може да види колко пари имаш. А сега, дали може някой да види, колко пари имаш в бурканбанк? В банковата си сметка може да имаш 1000,00 лв. а в бурканбанк 30 000,00 лв. И ако някой иска да ти запорира сметката, пример за неплатени данъци, ще ти запорират и ще ти вземат само тези 1000,00 лв., а останалите 30 000,00 лв. никой не ги знае, само ти. А ако минем на дигитални пари, не си си платил тока, опа веднага от сметката ти се изтеглят парите за тока, парното или телефона. Парите няма да са твои, ще ги държи друг. Ти само ще ги изработиш. За да видиш колко пари имаш, трябва да влезеш в сметката си. Такса проверка на салдо - 5,00 лв. Такса плащане с карта - 1,00 лв. Пари, като хартия няма да има, в не може да си ги преброяваш всяка вечер, както ако са в бурканбанк.

"Да но тогава, никой не е искал да те ограби. " ти сериозно ли????? Спрях да чета на татък след това. Нямаше смисъл след приемане на абсолютно грешни факти като основа на размишление.

са пътя към електронния концлагер...Както пишат в библията "времето е близу"

Новият световен ред ще има: - Социален рейтинг - Електронни пари, които всеки момент могат да ти бъдат спрени според социалния рейтинг - Липса на лична собственост (и чорапите н краката ти ще са под ипотека) - Светът ще бъде като в казарма - Няма да има пътувания (екскурзии, почивки и пр.) - Хилищата ще са изключително тесни, тъмни и студени - Хората ще се преместват в друг град, ако там има нужда от бачкатори там (няма не искам, няма недей) - Липса на местна храна; протеините ще се набавят от насекоми (справка-разработките на Бил Гейтс) - И прочие прекрасни неща... За справка, прочетете книгите на Клаус Шваб. И всичко това трябва да е в сила до 2030 година.