Планът "Байдън" премина ключов етап в Сената

1.2 трлн. долара ще бъдат инвестирани в инфраструктурни проекти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си ги напечатат и готово. Лесно им е да гласуват. Нали ще има за гепене за всички, та са били единодушни.

акумулатори за домашно зареждане и не е необходима инфрастуктура - вж как http://rentelex.tech

Обратно във времето на обонго. Про времето на обонго печаташе по 800 милиарда (милиарда, а не милиона!) долара без покритие на година (прескочи последниет две години когато републиканците взеха Конгреса). Общо за царуването си обонгото "обогати" америка с 4,8 трилиона зелени хартийки. Обяснението му беше че тези хартийки ще се изпозлват за откупуване на вътрешен дълг (който е много по-голям от външния) и получените пари ще бъдат изпозлвани за инвестиции. Което естествено не стана тъй като никой не е луд да сгромоляса пари в кеш, за да започне ново производство в САЩ, когато може да ги инвестира в Китай или Мексико.

Сега да сме реалисти !! САЩ хвърлиха в света Купища Долари .....Русия 1 се отказва да ги ползва . Ами Ако Я последват и Др.....Стани ???? Логиката е САЩ ще Изметат Еврото и Европеиския съюз За да властва техния Долар !!! въпроса е кога ??????

Ние сме по-напреднали. Там ще строят магистрали, а тук вече ще разрушаваме построените. Интересно дали който дойде след Бай Дън дали ще запечата магистралите за да даде по 100 долара на социално слабите.

Икономика се крепи на превоз на товари, услуги и пътници. САЩ са пресечени от изток до запад с магистралите I-94, I-90, I-80, I-40, I-10. Само I-80 е дълга 2900 мили. Магистрали с мин по 2 ленти на всяка страна и повечето вече са БЕТОННИ. Преди да се наложат електронните с-ми за шофьори в САЩ, разстоянието от Сан Франциско до Бостън от 3100 мили съм го преминавал с пълен хладилен камион натоварен с малини за 3 денонощия. Срещу скромните $8200.00. Директно от градините до получателя. По-бързо от влак или самолетно карго. Нямаш на представа какви товари за билиони $$$ пътуват всеки ден по пътищата на САЩ. В Русия няма нито 1 магистрала, не селски път, от Изток до Запад на държавата. Не говоря изобщо за сигурността на шофьорите и товарите. В Русия няма НИТО 1 железопътна линия способна да пропусне корабни детайли с размер 28 метра ширина. Затова в момента Сечинь строи МЕТАЛУРГИЧЕН ЗАВОД в Далечния изток на Русия. Че малко металургични заводи има в русия и стоят без поръчки.

Гласуват си ги,нали сами си ги печатат без каквото и да е златно обезпечение,ще се чусят за кво да ги дадат,самопи само дългът на Сащ да расте.. всяка година си печатат трилиони и ки ги наливат в техни военни,фарма и кви ли не други фирми ..