17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве, к'во ни бъзикате през един ден? Запасите намаляха, след 10 часа - има супер запаси. След 2 дена същото! Цената на петрола изобщо не зависи от никакви запаси, ами от алчните гъзове на мангалите ,Сащ и проклетия Лондон!

Ти се радвай, че "краварите" разработиха технологията за добив на шистов нефт и газ, та да укротяват цените, щото преди това братушките и арабите с охота ти прибираха по над 100 долара за барел, че и до 150 стигаше цената на моменти. В момента тази цена от 60-70 долара за барел е факт единствено и само, защото САЩ възстановиха собствения си добив....

Не четохме ли същата новина (почти дума по дума) нещо като преди 2-3 седмици? Със същите заклинания и "знания" на пазара?

В Шел не е мръднала надолу...само скача цената. Обикновеният бензин вчера беше 2,14.

Вече е 2.19 лева

Здравейте другари комунисти. Кажете как фалиралата САЩ произвежда най-много петрол. Нали уж са фалирали според вас ? Как става това.

САЩ произвежда най много петрол ама по докумнти и заявления в туитър , като всичко друго.Иначе ако произвеждаше нещо щеше да има някакъв баланс вътре а не колосални дефицити върху още по големи дългове.Големият проблем е долара ,защото лека полека бавно но сигурно света разплаща търговията си с валута различна от дорала и дори извън Суифт-последните включили се са ЕС/Германия Франция Италия -даже те бягат от тази корумпирана яма/.

Велика Америка само да пръдне и променят цените на петрола. Само един туит на Тръмп и падат цените и на петрола и на смешната рубла от руската кочина. От алкашите с ватенки нищо по света не зависи, а те самите се молят на запада за заеми.

велик е курника ти не село.От Америка и още повече от Тръмп нищо не зависи и най вече петрола ,защото е над 70 долара за барел и на руснаците им е все тая защото и при 40 долара/барел , те пак имат излишък в бюджета и вторият най голям в света излишък в платежният си баланс,а Тръмп има дефицит и бюджетен и търговски.Факт.Туити и фейсове са за цирковите последоватали на клоуните

А причината е паническото бягство на инвеститорите ое Московията...

тия "смешни" руснаци със "слабата рубла " за 5 години направиха от мерирак бананов тигър и го наритаха от всички геополитичски зони от света.върнаха ги в детската градина.Що така бе миме

Какво е "мерирак"?

Не е нужно да ги превъзнасяме. Велик им е имиджа.

Велика, велика, колко да е велика? Колкото и да пърди цената на петрола в България си е колкото си иска!

Хм, да, хубаво е да знаем, че "велика Америка" явно от никого не иска заеми. А дългът им расте с трилион долара на година просто така, защото искат да са щедри към останалия свят...

..."От алкашите с ватенки нищо по света не зависи,".....дали знаеш " Великата Америка" от кой купува ракетните носители за комическите си апарати?

и у нас днес стане така. Че то излиза, че родните петролни магнати снощи разсеяно са гледали шампионска лига :)) Иначе като увеличават винаги в международните цени е причината. И бързат, всичко забравят !:))