Петков обеща по 100 лв. помощи за отопление на нуждаещите се

Под 4 млрд. лева е субсидията за покриване на недостига в бюджета на ДОО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде може се подават заявленията за целева помощ за отопление?! Примерно напишете за първите 20 по големи града в България във всеки един къде се подават тия заявления? Аз от тая държава и 1 лев не съм видял, само аз и родителите ми даваме и плащаме а нищо не получаваме от тая държава, но този път съм решил да кандидатствам. Вярвам че отговарям на условията - 31 годишен който никога не е имал доходи през животи си и не може да се издържа сам тъй като няма работа. А където има работодателите не назначават, трябват връзки и приятели а аз ги нямам. Така е в провинцията. И кои са уязвимите целеви групи? Как сметнаха че са само 210 000 в цялата страна? При положение, че над 40% от населението в провинцията в България живее в истинска мизерия и бедност. Изключвам само София и още два,три от големите градове.

Помощите са само за цигани. Ако ни си от тях хич не си губи времето.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В БЮРОТО ПО ТРУДА

Нагъл и без очен ГРОБАРСКИ лъжец. На кого ги давате тези добавки на ромите за да гласуват през 2019г. за вас отново ли? Всички хора изнемогват съсипахте Българският народ с кражбите си и лъжите. ГРОБАРИ лъжете и за размера на инфлацията. Вън на ГРОБАРСКАТА измет крадлива!!!! МАФИЯТА няма спиране в лъжите си!

Единият дава, другият обещава, а парите ги изкарваме ние.

Все на едни и същи се дават мангизите. Не бачкали бедни били а ние дето бачкаме сме богати с 300 лв. Давайте на циганите ваща мама. Съсипахте България. Дано бог раздаде справедливост

Ей ти скандал, ей ви 100 лева млъкнете. По 40 и за Коледа, а ние ще си правим каквото искаме. Робски народ, може каквото искаме да го правим - той безропотен или се продава за жълти стотинки.

Аз обещавам по 200!!!

ОБЕЩАВАНЕТО НЕ Е КАТО ДАВАНЕТО

която след близо 40 години трудов стаж е с пенсия от 308 лева и практически е под линията на бедността?! Това, че самият аз имам по-висока от нейната пенсия ли е основание държавата да я лишава от такава помощ, която щедро раздавате на циганите, а за сметка на това ми прехвърля на моя гръб цялата финансова тежест за издръжка на семейството ми?! Като сте социално министерство поне наистина бъдете такива и карайте по списък всички пенсионери с ниски пенсии като раздавате тези помощи, защото има хора които дори нямат възможност да научат за тези ваши намерения, камо ли своевременно да подадат молбата си за помощи! Вярно е тома, че идват избори и си подсигурявате гласоподаватели, но само гледайте вместо да си изпишете веждите да не си извадите очите с игнорирането на големи групи от пенсионери за сметка на "социално слаби" от определени етнически групи и хора които няман нито ден трудов стаж!

Има логика. Пенсионерите са работили цял живот, а сега елементарното нещо като топлина през зимата им е непосилно да плащат, така че заслужават помощ. Инвалидите също. А другите, които споменавате, те получават достатъчно помощи + спонсорство от нас, ще минат без такива за отопление.

Манго ще ги изпие за три дена, после пак ще ходи да сече дървета в парка.