Пенсионерите ще получат по 50 лева добавка и през юни

Това съобщи служебният министър на труда и социалната политика Гълъб Донев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

100% лъжци. Предишните били си купували гласоподаватели с тези 50 лева. А вие какво правите бе? Или за вас може?

Под 7 млн. население, а имаме 2,88 милиона пенсионера, които ще получат по 50 лева. Един работник издържа/плаща/ пенсията на един пенсионер. Ето затова са ниски и заплати и пенсии.

А после?

Значи когато Боце даваше по 50 лв. това беше голяма простащина, подигравка с възрастните и купуване на гласове. А сега какво е? Въобще оставам с впечатление, че всички критики за политиките на Боко по време на пандемията са били едни празни приказки и глупости. Служебните продължават на 90% тези политики, единственото което правят реално е да сменят хора из администрацията. Голяма промяна, голяма борба с "модела ГЕРБ"!

Служебното правителство няма възможност да прави политики и нещо по различно от приетите вече от преди управляващите ЗАКОНИ и ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ. Служебното правителство няма възможности да променя бюджета и да променя закони, пенсии ... Единственото, което може да направи е да рздава "бонуси" към пенсии и заплати от икономии или не ги дава тези "бонуси" от 50 лева на пенсионерите. Но това означава, че Румен Радев, ще загуби изборите на есен. Само ще отбележа, че лошите закони и устройство на държавата ни, не са рожба само на ГЕРБ. Лошите закони и устройство на държавата ни е повече рожба на коалицията БСП+ДПС+НДСВ.

Когато Бойко Борисов - МРАКОБЕСЪТ, гдаваше по 50 лева, това беше подигравка и купуване на гласове! Когато Партията дава по 50 лева - това е грижа за народа! Четете Оруел, учете новговор, скоро ще ви трябва!