Печалбите доминират по фондовите борси в София и от двете страни на Атлантика

Най-голямо повишение отчете индексът на българските "сини чипове" SOFIX (+1.77%), следван от равно претегления BG TR30 (+1.07%), широкия BG BX40 (+0.96%) и само секторният BT REIT е със спад (-0.40%).

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При едно предстоящо управление на Възраждане, на всички тез спекуланти ще им бъдат отнети в полза на държавата и народа така нечестно спечелените пари. Борси и други подобни капиталистически пирамиди ще бъдат забранени. Както и вече Костадин Костадинов ясно и красноречиво заяви - всички ИТ специалисти подобни другни упражняващи неправославно-славянски професии ще им бъдта отненти заплати, имоти, коли в полза на народа и възрожденските патриоти на България. Нито един ИТ специалист няма да може да живее на гърба на обикновения народ и няма да може да печели повече от 1000 лв. Но всеки един истински патриот, който подкрепи Партия Възраждане, ще може да се наслаждава съвсем заслужено на всякакви блага и привилегии в една нова неколониална България.

Малоумник ли си или тотално неграмотен идиот. Ако това е сарказъм срещу Възраждане е плоска идиотска врътка. Ако това ти е реалното интелектуално ниво си за доктор.

Петрола пада, внасят евтин руски нефт, обаче цените по бензиностанциите не мърдат. И няма сила в България да застави руският монополист да намали цените!

Така е, но за да ползваш благата, ще трябва да му врътнеш дудук!

Така изглежда отстрани защото петролният пазар е манипулация в момента. Цена на барел на хартия и цена на барел с доставка е малко различна.

Хахахахаахахах, ще умра от смях. Даваш ли си сметка, че IT фирмите са единствените в България, които си плащат данъците до последната стотинка и спазват закона до последната му буква. Нямаш си и на представа какво блато ще стане тук, ако всички ИТ фирми и техните служители си дигнат чукалата и напуснат територията.

Никой не мой ми каже за колко да си продавам петрола. Барелите са си в мене паза ги с Калашник ше ги продааам за колкот си искам ела ми духай ако не ти изнася

Абе на вас в последно време доста ви се вдигнаха акциите. Ще напуснете страната, ако някой ви возволи да напускате. Тъкмо ще се научите на честен труд в урановите мини, които ще октрием.

Абе познавам доста от Възраждане и изобщо, този коментар е пример за лъжа и клевета. Възраждане да се отказва от ИТ? Май ти хлопа дъската.

Тези хартиени печалби като онези, на биткойновете. Освен това като са спитили борсата до земята, ами надигнала се един сантиметър.

стига с тия глупости. По добре информирайте че: В Прага се състоя най извъртеното парти на Света 60000 болни хора от 47 различни пола демонстрираха за свойте права. Най честата проява бе да се облечеш като долна кучка за 5левя. Гай партито бе облечено с мистерия на наркотици и порнография та за това мили граждани не искахме да ви информираме за това светло събитие спонсорирано от сащ и съюзо.

селото софинистан и борсите зад атлантика.. ббаахаха кои борси на кюмюра и старите гумета за огрев ли... ббаахаха

Марш в Сибир, бляд!

Софийска фондова борда - звучи като виц Папагали.

ей са тръгвам. само са източим на машкати у устангера.. ббаахаха

Толкова е смешно…