17-11-2017 20-11-2018

Коментари

генерираме впечатляващите 163 лева по глава население на българските банки . Ако щели да ги внесем по всеки ден по едно левче за нашата банка , ефектът щял да е , че банката още на шестият месец ще е без пари . Даже за една година (365 дни по един лев) не стигат такива вноски ! В Запад техните банки генерират печалби от порядък 10.000 по всеки един гражданин .

BRCK

Ами почвайте да избягвате банките. Варианти има за който търси. Transerwise , Paysera, paypal. Не може изцяло да се избягват, но поне колкото може повече.

Грабежа е бил успешен

Вдигнаха таксите и комисионните , и никой не им държи сметка за това ! Повечето банки са чужди , изнасят парите на българите , и даже се хвалят с това !!! И това всичко е на нашия гръб !!! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА !!! Няма ли БНБ ,банков надзор , или някоя институция , която да разрови " лайната " в таза ПРЕВИЛЕГИРОВАНА институция , наречена -БАНКИ !!!

Толково възлиза една от най-простите сметки : Колко държи средно статистическият българин от общагта сума ? 167 лева по банкова сметка ! Впечатлен съм , наистина . Тоест , даже пенсионерите имат ресурс и потенциал .Вместо дючеци , безконтактна електронна карта .С двойна защита както и задължителен ъкаунт при facebook . Страната на ол-енклюсиф ...

Браво . И от това трябва да сме горди .Печалба на гърба на собствения си народ

Собственият народ? То има ли българска банка? Може би само две.

Ако са скрили 60-70 % от печалбата, тогава милиард и малко са приемлива сума за печалба. Тези пари са изстрадани и изгладувани от българите - реалната има стойност 4-5 милиарда. Колкото по-голяма е печалбата на банките толкова по-големи са загубите на българите. С така печелещи банки - изключително с държавна помощ, чрез купуване на закони, с лобистки текстове в правилата - българите са обречени на вечна криза и никога няма да сме извън жалката класация на най-бедна държава!

Значи от всеки работещ българин банките са печелили по лев на ден!

Даже не по 1 а по 2 лева на ден, защото работещите са не повече от 1,8 - 2 милиона.

На практика взимат от всички ползващи банкови услуги без значение дали са работещи или пенсионери.

защо вместо прогресивен данък от който нищо няма да се събере да направим корпоративния за банките 50%.

Банките в Германия,са обирали така народа,а са били само еврейски,а така се е появил Хитлер,а после знаеме краят.Но с тези големи печалби,а народа бедства.Дъжавата с нейните калинки нищо не знае да направи.

Печалбите се вдигат, но заплатите в банковата сфера падат

Дето не знае от къде е дошло за банково дело да не говорим на там напъва...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

...ся ква яхта да си купя или па самолет да си купя? Аре теглете кредитчета бе пиленца, че не ми достигат няколко милки за летяща чиния! Депозити вземам при -10% лихва, кредити давам при няма и 35% лихва, нищо работа, айде всички в банките!

Отписвах два автомобила в КАТ. Платих и за двата по 10лв отписване и по 3 лева за банката. Това са 30%. Няма такава такса в света, може би само в Русия.

Печелят само от гърба на народа,с парите от депозитите и нийаква лихва ,раздават кредите с огромна лихва.А сега гадовете иска да наливат пари и в мафиотските застрахователни дружества,като посредници в здравна каса.Ненаситни обирджий.

Така е. Превеждаш 10 евро от еврозоната и ти вземат 10 евро за валутен превод,

Европейска държава е 25 евро независимо колко е малка сумата. За преводи към бнб където е сметката примерно на СГС таксата е 5 лева...5 лева!!!

как продават лошите кредити и на кого....500 млн са продадени скоро.

Разбира се, че ще печелят, след като държавата им гарантира чрез лобисткото изискване всички плащания към държавата (данъци, осигуровки, такси, глоби и т.н.) да бъдат по банков път, като за всяко такова плащане ви взимат такса превод. Това е гарантирана от правителствата ни в последните 20 години печалба за сметка на редовните данъкоплатци. Стига се до абсурдни ситуации, когато таксата за превод е по-висока от задължението.

Хора крайно време е не банките да печелят а хората спестяващи в тях - следвада се помисли за промяна на лихвите по депозитите, че то инфлацията е вече повече от стойността на лихвата - стига фхората са финансирали чиновниците и амбициите на техните началници, влеме е спестителите за получат разумна лихва покриваща поне инфрацията .

Абе колко прави 1000 милиона?

Значи имат ЕДИН МИЛИАРД И СТО МИЛИОНА ЛЕВА ПЕЧАЛБА. Е как да не си загрижен за добруването на акционерите и висшия мениджмънт на българските банки, че с тези пари как ли оцеляват, горките.

Сигурно им е много трудно но вчера химика банкер излезе да говори простотии а по кйсно се оказа че борсата в Милано е спряла търговията с акции на няколко банки включително и тази на шефовете на химика банкер.

Редакторее, редакторе, поради що се срамиш да се наречеш българин?!