Пазарите на акции от двете страни на Атлантика на печалба, в София на загуба в края на януари

На БФБ най-голямо седмично понижение отчете широкият индекс BG BX40 (-0.68%), следван от измерителят на "сините чипове" SOFIX (-0.60%), равно претегления BG TR30 (-0.18%) и секторния индекс BG REIT (-0.06%)

Обратно в новината

Коментари - Пазарите на акции от двете страни на Атлантика на печалба, в София на загуба в края на януари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията и тя е като акциите в България - съвсем безинтересна

Нацизма в САЩ и Европа се възражда с нова сила.

Лондон Сити,Ню Йорк Сити,Токио Сити,София гладни….

Сравнявате картофи със кактуси. Или краставици със караконджули. Все тая.

Всичко закрихте и закрихте. От какво очаквате акции.

Затрихте.

Ами докато онези на запад си менкаха акции от над 200 години , България дремеше като провинция на Османската империя. И те така . Онези на запад докато завладяваха нови колонии, в България си чоплеха носа. И така. Няма място за сравнение. Все едно да сравняваш краставици със компютри.

ПО НЕКОМПЕТЕНТНА СТАТИЯ ОТ ТАЗИ НЕ Е ВЪЗМОЖНА. НАИСТИНА НЕГРАМОТЕН ЖУРНАЛИСТ, КОЙТО НЕ ЗНАЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ INTEREST RATE AND DISCОUNT RATE!!!

Индекса SOFIX е най-зле представящият се за всички времена. Не знам защо ги пишете тези статии като в България никой не инвестира.

Русия няма някакви напредничави технологии и единственото, с което уж можеше да се гордее, това е страшната и всемогъща система на репресия на секретните служби. Когато и този мит се разпада, на Путин не му остава нищо

Това по телевизора ли ти го казаха? А атомни технологии? Космически технологии? Производство на всякакви тежки машини? Или да се върнем на опорката "не прави телефони".

Аз пък си купих нов дрон. DJI.

Страшно интересна борсова статия.Ще си я закача на стената за да я препрочитам.

То кваталната баклаия има по-голям оборот от БФБ