17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами колкото по нависоко толкова по високо си над смога..... а и става за наблюдателница....

Ахам , вече се търсят високи етажи, да има от къде да се мятат брокери и "инвеститори" хахаха, ненормалници....

Ай стига ве? Верно ли се търсят максимално високи кокошарници? Ти да видиш. Нещо като луксозен панеляк, а?

От опит знам,че в момента най-перспективни са Сухата река и Хаджи Димитър.

Продължавай да опитваш...

ж-к ''ИЗГРЕВ'' София квартала на богатите милиционери,ДСта и ВКРта

Тристайни може и за 70 000 с малко пазарени и плащане в брой да се намерят на акт 14. В такива времена рядко хората ще купуват в строеж. Свърши се с цифроманията имотите намаляват хората искат и качество 10.5 кв спалня 18 кв хол ехо строителите съвсем се забравихте .

На 1080 Евро може да се купи някой боклук из Кръстова Вада и подобните кофти локации. В Лозенец, Иван Вазов и Изток читаво жилище под 2000 Евра няма. За голям, обзаведен тристаен с паркомясто трябват минимум 300к Евро, 350к-400к за най-добрите места.

И съседите - все изпечени кадри от новата мутро-ЕнтелЕгенция на Чалгаристан. Не, благодаря.

За 350-400к евро можеш да имаш къща с двор около големия град + 2 коли среден клас за теб и жена ти ... и ще ти останат пари за бензин за транспорт до работата в града за следващите 20 години. Недостатък е това, че ще трябва да се охарчиш за усилвател и колони, от които да си пускаш чалга (няма да можеш да разчиташ на съседите да те озвучават). Също така ако семейните скандали са ти забавни, ще трябва сам да ги правиш с жена си, няма да можеш да слушаш съседите през 12cm стени как се псуват и мятат тежки предмети.

Милиони българи пожелават на Коледа да се скъса въжето на асансьора на Цвъки Рапона /Набожния/, връщайки се от поредната Молитвена закуска.

Физкултурника Цвъки Рапона (професионално уточнение). Поредния висш кадър на мутро-ЕнтелЕгенцията.

Всичко минава на дистанционна работа, който си взел панел - взел, не виждам причина да живееш в София при затворени заведения и всякакъв обществен живот. Успех на който има да плаща кредити по още 30-40 години!

Тия боркери май умряха от глад. За кво да живееш в ново жилище ама на майната си в Обеля или някое друго село? По-добре в някой поддържан апартамент около Южния парк. Да стар, но като изкара още 50г голяма работа За какво ти е даже да е твое жилището? Така прехвърляш заниманията на хазяина, а ако решиш друго си свободен да заминеш и за чужбина ако искаш...

А как вървят цените на имотите в Горна Оряховица???

Интересно , явно фалиралите и фалиращите плащат повече според логиката на броткерите..

Пак се почна - "Една жена ми каза" ! Имотните гурута кълнат и пеят псалми над казана с магията. Да турят малко чесън и нокът от кривогледа кокошка в казана, че магията не става без тези две съставки. И да продължават да пеят псалми и да кълнат - всяка сутрин и вечер по 1 час поне. Само така става отварата и почват да ръсят наред с нея.