Парижките булеварди са пусти, Covid мерки се отразяват на коледното пазаруване

Eдва шепа хора могат да се видят на булевард "Осман", където се намират прочутите луксозни магазини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корона истерия, какво да се прави

А зелен коридор за индобългарете - кога? Избори идат ...

са отишли на ебане в град Шоле

А нашите улици и магазини - препълнени с пенсионери, които се чудят как да си похарчат 50-те кинта преди да се даврандисат ...

А горката Швеция, вместо вече да е пуста територия е на пето място по смъртност на милион души в Европа.

На колега съседка почива от инфаркт. Пишат я ковид, а на протестите на съпруга и отгора е, че докторите трябвало да вземат повече пари, че били преуморени!

ГЛУПОСТИ!

Овце осъзнайте се! Карантина, вечерен час, хомоти, домашен арест! Вадете гилотините, няма време!

са починали с Ковид и последици над 920 човека. От това по-голяма гилотина... Ти ще тръгнеш да се буташ в тълпите ли, като знаеш, че около теб е пълно с вируси и в болниците избирателно приемат на лечение и на кислород. Сега си смел, ама знаеш ли как треперят краката от страх какво те чака ако го пипнеш и почнеш да се задъхваш...

Оставете го сър, ковид идиот!

Не се свършвате бе, апокалиптици. Светът се инати, но НЯМА друг път, освен да се мине през тази пандемия. Колко още светила трябва да излязат и да Ви го набиват в главите, докато проумеете, че карантината и ограниченията имат само ефекта на РАЗТЯГАНЕ на пандемията. Тоест докато се карантинираме, единственото което правим е, че това положение ще продължи 4/5 години, вместо 2/3, нито ще се спасят хора, нито ще избегнете заразяването. За ваксина да не говориме - не се надявайте, още след първата масова ваксинация ще стане ясно, че ваксината ще убие повече хора от болестта. Вече се чуват слухове за “леките странични ефекти”.

Във Франция и 9 не са починали от Ковид, и говорим от март до дега, на за ден:)

И като се карантинираха, зтвориха и маскираха какво стана? Намалиха ли им се случаилие? Май не само не се намалиха, ами се и увеличиха..... Навсякъде, където е "строги мерки", вечерни часове, маскиране и така нататък - бройката расте, и "чупят рекорди".

Да!

Много дисциплинирани държави се справиха!

доказателство - пролетта. Да не мислиш, че вирусът така ни остави по желание да си отдъхнем. Помогна локдауна за паузата. Ако нямаше пауза, досега няколко града да са си заминали.

Дир-а (DIR) " Галери Лафайет (Galeries Lafayette) и Прентан (Printemps) " Пропуснали сте оригиналното име на булевард "Осман", А дано и някой ден се усетите колко е малоумно да пишете имената и на кирилица и на латиница ... Щото в някои статии са буквално 10 имена едно след друго, дето ги пишете ПО ДВА ПЪТИ. И то имена като Амазон, Майкрософт, Гугъл и т.н.

контролират ги въоръжени до зъби джихадисти

Поредната манипулаторска статия на тема "COVID". Някой щракнал три снимки на част от един булевард вероатно в 3:00 през нощта и - БАМ - имаме гръмкото заглавие "Парижките булеварди са пусти". Хайде другия път поне снимките да са правени през деня, и на повече местоположения.

да има работа и пари

Пък тук - рахат. Кеф ти кръчма, кеф ти кафене. баце, мерси, умен си. Не си като французите или германците, а и икономиката е в подем. чудничко.

Който иска газ за отопление ще ми дава гъз /по-добре космат/

Предайте се пред великия КРОМИД

За да излязат трябва по телевизията да кажат че вируса си е отишъл.Балъците това ще чакат ,дори да умрат от глад.

не са заумирали от глад, или греша? Гледайте си кочината там. И не че не беше красива, ама я направихте такава.

Да стоят вкъщи до края на чипирането.

Спи града и циганите краднат

Франция приключи като държава, тя е едно гето, в което скоро французи няма да има.

Идиот. Идиот си роден и като идиот ще умреш в скапаната си колиба

Я сподели с какво не си съгласен? Париж смърди на урина и е пълен с търкалящи се бездомници по улиците. Нищо общо с Париж от 90те години (за разлика от Рим например).

СТЪПВАЛ ВЪВ ФРАНЦИЯ, А В ПАРИЖ СЪВСЕМ! ОЩЕ ПРЕДИ 15 ГОДИНИ, КОГАТО ХОСИХ, ПОЛОЖЕНИЕТО ВЕЧЕ БЕШЕ БЕЗНАДЕЖДНО ОТКЪМ ПОПУЛАЦИЯТА КОЯТО ГО НАСЕЛЯВА! В МЕТРОТО И ПО УЛИЦИТЕ-САМО ОТ НАЙ-ЧЕРНИТЕ ЧЕРНИЛКИ, СЕНЕГАЛЦИ И ПР. ПАПЛАЧ! СЪЩОТО Е В БРЮКСЕЛ, В РИМ, В МАДРИД, АТИНА,НАВСЯКЪДЕ! И ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ДО ПЪЛНОТО ЗАЛИЧАВАНЕ НА БЯЛА ЕВРОПА!