17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАКА СЕ ИЗВОЮВАТ ПРАВА И СВОБОДИ! ВИЖТЕ ТЕЗИ ХОРА, НЕЩАСТНИЦИ!!! И ПАК СИ ПОМИСЛЕТЕ НАРОД ЛИ СМЕ ИЛИ МЪРША?!

Нито в България нито в Румъния има пенсионери.Има наведени глави.В Румъния минимална пенсия 700 лева. В България 250 лева ( може би) ,но всички си мъчат ,а някои викат да живее Бойко.

Никои в Франция не работи. А и вьобще в Западна Европа, Америка, Канада, ... Работят само емигрантите. Това да седиш в офис пред компа е псевдо работа. Пари се взимат според происхода.

Нека отговоря на тези от вас, които въставате срещу раболепието на българите : Не може народ , който има поговорка: "преклонена главица сабя не сече" да бъде свободен, достоен и независим !!

един майстор по-бойни изкуства :" какво правиш като срещнеш по-силен враг от теб и той застрашава живота ти?" 'Бягам колкото се може по-далече'

Който се бори ще добрува, който спи ще робува.Това е положението, дечица.

мързелува и не иска да роботи какво ще прави?

,,демокрация" ?

Ето така се прави!

Пак ги бихме франсетата! Нашето правителство клекна пред превозвачите ( най-жестоките експолататори на човешки труд) само от тяхната заплаха за стачка. Е верно за 3 месеца само ама след това ще видим ?

"... мярката, която би принудила французите да работят до 64 години". А в България няма максимална граница. Ако работодателят ти не ти е плащал осигуровки през 90-те (от което много хора са засегнати), ще може'да се пенсионираш на 90 евентуално.

през 2090 година :)

Браво на французите. Показана че не са овце като нас.

Тук всички заявявате "така се прави", но никой от вас не излиза на протест в БГ. Стоите си у дома като мишки! Винаги се оправдавате с нещо - Радан бил такъв, Бойко бил онакъв, но вие нямате собствени идеали. Искате някой да ви поведе! Няма такъв! Вие сами трябва да искате нещо до ви се случи. Плювняри!

Забравяте най - важното във Франция хората са осъзнали свободата и правата си и ги бранят, освен това има кой да ги организира - истински синдикати а не придатъци на властта като в България.

В България е 64 за мъжете без протести и с намерение още да я дигнат. Ще стачкуваме за по-евтини памперси!

Взимай пример, заспало племе!

А Не като нашите мърляви "мирни протестчета"- Крадат ни водата , тровят ни , ПРОДАВАТ ни , заробват ни , пробутват ни всякакви конвенцийки , посягат на всичко свято и стойностно , а ние " мирни и кротички " - Хората се борят и си пазят ДЕМОКРАЦИЯТА !!! Ще клекнат , ако не искат пак гилотини по площадите , ще се кротнат и ще слушат народа !!!

А когато има протест, ти си на ракия пред компютъра, нали?

НЕ НЕ съм ГЛУПАКО , но като ти чета ПРОСТОТИЯТА - Май вярно е по-добре да съм !!!!

Какво да се прави хората във Франция са 100 год. по напред от нас във всяко едно отношение.Много добре са защитени хората с ниски доходи,държавата ги допълва по много начини,като се дава парична добавка към заплатите,плаща се наема за жилищата,100%здравно осигуряване,дават се и чекове за ток и газ,безплатни карти за град.транспорт,изобщо няма база за сравнение със нашата изтрадала държава!

Хората са напред защото НЕ чакат "НЯКОЙ" голям батко да дойде и да им сервира на тепсия " демокрацията " , а са си я Извоювали и ИЗГРАДИЛИ , и затова ЗНАЯТ как да си я пазят !! Едва ли с такава лекота там никой ще приватизира язовири , железници , заводи - Така са и Чехи , Унгарци , Румънци - А не да се ЧУДИМ защо те са по - напред : " Ама как така , нали УЖ бяхме в една система ?! "- БЯХМЕ , ама те имат АКЪЛ , а ние празни тикви като се почне от най-голямата !!!

Нормално. Французите винаги са правили най-радикалните революции.

Във Франция хората показват как се отстояват и извоюват права за обикновените работещи. Ние в България освен да се оплакваме и мърморим друго не можем. Потвърждаваме, че сме изостанали балкански субекти, заслужаващи мрачната си съдба. Кога най после ще се събудим и изметем управляващите ни тарикати и алчни работодатели!!! Време е!!!

БЪЛГАРИНЪТ НЕ Е способен на такава СОЛИДАРНОСТ - Той ще отиде ТИХИЧКО да се ПОДМАЖЕ на началника , да натопи колегата си , комшията си , приятеля си , да се НАМЪРДА за ОБЛАГИЧКА и да се хили като пача , как е БРЕЕ..Л другите , а видиш ли той колко е ХИТЪР !!! Със сигурност ще се намерят и будни и свестни , но те ще се СТОПЯТ на фона на останалата помиярщина !!! НЯМА друга държава по целия свят където да се говори ОФИЦИАЛНО за КУПУВАНЕ на ГЛАСОВЕ от партиите по време на избори - ТАЗИ ТЪПОТИЯ Е ВЪЗМОЖНА САМО ТУК !!! Гнилата ни политическа "класа" ( не е никаква класа а е крадлива сган ) , цъфти и си развява коня , БЛАГОДАРЕНИЕ НА САМИТЕ ВАС , които за дребни парички и облаги слугувате от селски кмет до министър , без дори да се замисляте какви щети нанасяте както на цялото общество , така и на самите себе си ! Мислите си , че като си изпратите децата в чужбина и сте си си решили проблемите - ДА ама НЕ !!!

На никого не се е предал Париж, правителството трябва да изразява волята на народа, това че забравят кой и защо ги е избрал р друг въпрос, при нас положението е направо трагично, народът си избира хора, които работят само и единствено срещу него.

Голяма част от населението работи срещу народа. Политиците са просто лицето на населението нищо повече.

Франция се напълни с негри и араби, а те нито работят, нито искат да работят... Тяхната изява е по улици и площади, така избиват енергия, а и плячкосвот магазини, коли и заведения. В южните райони, Марсилия, Тулуза, Бордо, те са над 50% от населението. Ситуацията там е вече извън контрол... Ислямът постепенно завладява Франция, Белгия, дори и части от Германия...

Нека им така!

Нека ти натебе така!!!

На Французите и англичаните им пожелавам да ги превземат мюсюлманите и арабите.

Вас индийците ще ви превземат къде-къде по и по-бързо,бре!Некъде къмто 2031 година сте малцинство,а до 30 години ще сте претопени на 85%-гаранция Франция,бре!!!

Навсякъде в Париж работят само негри и араби, на рецепциите в хотелите, в музеите, включително и в Лувъра, разпоредители в театрите, виж сред публиката не ги видях, нито в Парижката опера, нито в Мулен Руж, Арабите имат магазини и ресторанти.

Много от тях са лекари , адвокати, счетоводители. И явно не си добре забелязъл но посещават и музей и опери.

Както винаги властта блъфира за да си осигури отсрочка и после пак да наложи своето !!!

Този скапаняк Макарон най-после разбра, че не може да се гаври с народа си в интерес на френските олигарси и богаташи. А кога нашият пожарникар ще разбере същото? Къде са протестиращите у нас,за да изметат от политическата сцена тази ГЕРБаджийска некадърна и корумпирана сган? Явно това е разликата между френския и българския народ.

Малка гражданска война така че и демокрацията вече не помага

...иначе ще се поява на площада....

на французите.Така е когато има будно гражданско общество и синдикати.Българино СЪБОДИ СЕ!!!!

Гемю спи...

Дори във Франция се борят за доходите си,докато в България,където сме с най ниските доходи в света всичко живо спи!!!!

Французите умеят да отстояват правата си и да са единни.

Тези франсета по-ефективни от американски протестъри бе!!!

Браво! Така се прави!

Когато има реакция има и резултат. Но...ние още спим...за съжаление!

Само Перник се не предава. Стискат зъби. Търпелив скот, ей....

Който играе (протестира) печели... Тука изчезват банки, язовири, купуват се самолети само на чертеж, но всичко е ОК. С чакане някой друг да свърши работата вместо нас не става...

Покажи на тия ора как се прави... Ама пък от друга страна революцциите са си типично френско занимание...

Само мрънкяме по форумите