Парите за гарантиране на пенсиите вече са 2.9 милиарда лева

Сребърният фонд ще продължи да се управлява консервативно и без рискове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

представям си сега нинова и сие какви езици и лиги са проточили за тоя сребърен фонд,те са спецове по пенсионните фондове

От стратегическите документи става ясно, че... Бандата ГРОП си отива. В Белене.

А за бандата БСП, която ограби предния сребърен фонд, в който бяха пенсиите на всички сега пенсионери, и на тези, които починаха през прехода??? За него нещо да кажеш? Никой коминист не пожела да разследва кой окраде парите, защото всички се облажиха.

те вече гушнаха предния сребърен фонд

Никът "ТЪПАНАРЧЕТО" би ти прилягал много повече. Я се поинтересувай малко как работеше пенсионната система преди идването на власт на гробарите, пък тогава се упражнявай с Нинова и сие. Аман от всезнайковци като теб.

Данните на Управление емисионно на БНБ сочат, че депозитите в БНБ са 2,14млрд лв което е различно от подадената в статията цифра от 2,92 млрд. лв !!! Близо 800 мил. лв. от СРЕБЪРНИЯ ФОНД са във УПРАВЛЯВАНИЯТ ОТ правителството ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ В КОЙТО СА И РЕЗЕРВИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА!! По Закона за БНБ централната банка има право да отпуска заеми само на ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ БАНКИ !!! За такива минават ББР и Общинска банка която от скоро е частна!! ББР премина в разпореждането на Министерството на ИКОНОМИКАТА и на приятеля на ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ министър КАРАНИКОЛОВ. ББР СЕ ПРЕВЪРНА В БАНКАТА НА ДЕБЕЛЯН, А ОБЩИНСКА В БАНКАТА НА ЖОРО ИНСА. Спете спокойно пенсионери. Парите ви са в сигурни ръце. ДЕБЕЛЯН и ЖОРО ИНСА знаят как да ги наместят по подходящ начин.

Бе, я си дръжте тавата на ПЕНЦИИТЕ, ..да ви е мирна главата !..? На мене 600 каймета на месец за пийнье ми стигат!

и как работеше бре червенушко,пенсии по 3 долара,и два пенсионни фонда дали фира при комунистите,затова сега пенсионерите са на това дередже понеже още не могат да прогледнат зад червената мъгла плямпаща с устата на биволици и айдуци правещи се на праведни шайкаджии и завиждащи на другата шайка че лапа без тях

Ако бюджетните храненици започнат да си заплащат осигуровките на 100 % ще са още по сигурни.

Много си е прав дебилът! Всички имаме една уста и един гъз!

Ама, батее, ..човешкото оkо е ненаситно, бе!

Що за пари са това , след като всяка година за пенсии не стигат 5 млрд. А въобще за какви пари говорим след като нашата фондова борса има 30000 пъти по нисък оборот от щатската. ( българия е 40 пъти по малка от САЩ по население ) Каква мизерия.

pompai

Как може да се окраде този фонд? Като се окраде някой частен пенсионен фонд.Така ,че се гответе.

сега пенсиите? Ще има ли повече /поне 20-30лв/ парички? това е важното, другото не го разбираме.

Всички пари на държавата трябвада отиват за пенсии! Младите и работещите да мрат, мамка им скапана!

Не 5, а 12 милиарда

значи, седят си там едни 2.9млрд лева и си седят, значи, и си прашлясват. Аааа, не, по-скоро едни добронамерени тлъстаци ги броят и ги тупат от прахта. Ето затова пенсионерите са без никакви пари, защото откраднатите им пари с в някакви фондове.

тиквата да не ги помисли за излишък и да ги подари на своите хора както прави всяка година,ей изрод в тази държава има и други хора,тъпанар такъв

Адски си тъп

Мерси, колега. Обогатих се. А на администраторите на ДИР-а поздрав с песента "Да ви еб@ м@йките" на Хиподил.

Значи е време да бъдат откраднати!

Значи богата държава е Тиквостан! Има резерв за пенсии за цели 3 месеца! Бравос!

Работил не работил на калпак. Вземаме от внасялите и даваме на мангалите и мързеливците.

Колко време ще се задържат парите в тоя фонд?!?!

Дянков къде си?Има пари!!!!!!!!!!!!!!!

в края на 2012 год. Боко и Вдянков изпапкаха и Сребърния фонд, та се наложи да го попълнят малко, така от.....Здравната каса ! Ония прословути 1, 7 милиарда, които чопнаха от Здравната каса, защото имала излишък (?!??) и го пратиха в Резерва. Менда тогава каза, че парите "не били загубени", а отишли във Сребърния фонд!Впрочем от тогава Здравната каса все е в недоимък!

Хайде пак има 3млрд за крадене..... партия ГРОБ ще ошушка всичко докато сдадат властта. Тези политици мразят и народа и родината си, те ще ни ограбят до шушка до края на мандата и млрдите на Бойко от 3 ще станат на 6млрд..... интересно дава ли си сметка, че на онзи свят няма да му ги признаят, но ще му поискат сметка за всички престъпления спрямо народа си. Да ще остане в историята ни, но като човека затрил собствения си народ!

Бойко дай да похарчим тези пари, стига се газирай а ги извади! ше направим магистралки, да си смъркаме с кеф, ше разцепим сепаретата в знаеш къде съм, абе веднъж се живее айде на купона... само ГЕРБ, смърт на комунистите ахахахахаха

По костово време с промени в КСО ми резнахаа предстоящата пенсия с повече от 60 %- и не само моята. Сега ми е изчислена на 1140лв, а трябваше да е 2600 лв. Клатя се на 910 лв, не е справедливо.

Отдавна съм разбрал, че пенсионната система е една пирамида и държавен рекет. Парите там са предварително похарчени. Да му мислят младите, защото като спре да свири музиката, няма да има столове за всички.

Тази "цифра от 2,92 млрд" от коя бройна система е?

Вярвате ли че тези близо 3 милиарда никой няма да ги пипне и да направи малко доход от тях? Да се намери чиновник с власт да ги поразвърти, че утре може да я няма!

Таварищч, оплачи се на сторизло !

Курнелия яхнала коча с пълен ЧЛЕН шъ ви опрай ! Чекайти само малкУ !

Чемодан, брюксел, таи съ тарси правда....

Зеление чарапки..ДГДухат !

Дойде ми до гуша от глупави хора с тъпи изказвания.