Отпускат 10 млн. лева помощ за туроператори и агенти, те искат 155 милиона

От бранша искат в проекта за бюджета за 2021-а да се заложат 155 млн. лева в помощ на сектора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи за лекарства против коронавирус 5 млн. и 5 дни хвалби и лакрдии по телевизии и радиа а за туроператорите ей така от нищото и тихомълком 10 млн. без никакви проблеми! Тиквата няма ли да излезе гордо да съобщи че ДАВА 10 млн. безвъзмездно на туроператорите.

А свирки искат ли?

"Моето си е мое, чуждото е общо!" и "Когато печеля - печеля само аз! Когато губя - губи цял народ..." (обратното на Левски)

Е то така много готино! Хем нищо не правиш, база не поддържаш, нищо! Хем ти плащат... Давайте там да не фалират на Маджо хотелчетата по слънчака...

А да им минава през ума на тези туроператори и агенти, че от тях все повече няма да има необходимост. Когато пътувам си резервирам всичко по интернет и не ми е необходимо да имам посредник. Всеки грамотен човек е в състояние, при днешните технологии, да си проучи и резервира местата за настаняване и да си организира транспорта.

На туроператорите не трябва да се дават никакви безвъзмездни пари, това означава да се финансират пътуванията на някои чрез данъците на всички. Никой не им е виновен, че са изтеглили късата клечка. Има обезщетение за безработица. При добра зпалата и реални вноски, и обезщетението е добро.

Само при това правителство се обявява, че се отпускат едни милиони, преди да са обсъдени и гласувани ! Боже, прибери си вересиите

Те това е верига за крадене. Що не си искат парите от тези , на които са платили предварително? Въртят-сучарт- и накрая пак ние чрез помощи плащаме на всички крадци и мошеници.

Всеки иска пари. В Белгия има 600 оператори, а в България 3000. Май са множко за БЪЛГАРИЯ. Каква е гаранцията , че операторите няма да вземат парите, да не върнат парите на клиентите, да обявят несъстоятелност или фалит и по този начин да изгорят и гражданите и банките.

Не само, че засраха черноморието, ами сега и огромни пари искат?!?!?

Те може да искат и 200 милиона. Държавата не може да замени липсата на туристи.Фалит и това е. целият свят е във фалит. До не би да само те. Още хиляди фирми изпитват трудности. тиризъм та туризъм. ще субсидираме прането на чаршафи , барове и дискотеки. Мжем и без тях. Трява да се запазят смислени работни места. Ревът огромните бетонни гиганти по морето и планината. Перачницата спря. Който е.. е... кака се ожени и банките си искат парите.

Аз продавам фиджет-спинъри. Заради кризата имам нереализирани продажби в размер на 20 милиона. Искам държавата да ме компенсира. За 2022 съм заложил 50 милиона, ама за тях ще мрънкам догодина.

Има хора, особено по селата, които никога не са ходили на почивка - крайно некоректно е да се плащат от бюджета помощи за туризма, тоест всички солидарно да плащат за нещо, което само една част ползват. Като имат загуби, нека коригират цените нагоре и който реши да ходи на хотел по морето, да си плаща да си плаща за съответното удоволствие.

И аз искам да карам Бентли, нои нямам възможност. Така ще е и с туроператорите, ще се простират според чергата си.