Отбой: Великобритания смекчава правилата за шофьорите на камиони от ЕС

Така правителството са надява да разреши проблемите с недостига на работна сила и снабдяването преди Коледа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кремлинската пропаганда.Безспорно може и да има някакви проблеми в този или онзи сектор в английската икономика.Но в никакъв случай не е криза.Каквито кризи постоянно се сменят в Русия и каквито изкуствено ни налагат от Русия и на нас в България.Чрез голямата си и вярна агентура.Последната се нарича ,,служебно правителство на Радев”

Тия па не разбраха ли, че няма кой да се дигне да им работи само за 2-3 месеца, за да спасява Коледата им.

Да годух атангли чаните!

Това Е Английски Театър Уж Са Зле ! Па туку виж Европа Се Разпадна ! Не Случайно БаБа Ви Меркел Каза има сили които готвят разцепление в Евросъюза Даже не каза че са Американци и Англичани е Поляците нали са слуги на Американците и те искат Полекзит !!!

Брекзита да си го наврат в дирника бозав. Не ме интересува вече острова им мъгляв и мухлясъл, нито злобата им към източно-европейците. Да са факат!

Mada faka UK ;)

"Кур"-ът оставихте, ама "Бойкот"-а го изтрихте ... мизерници!

Бойкот и да се оправят, нали това искаха.

Поздрави на.....

Двадесет години живях и работих в Великобритания,не съжалявам за нищо,ама дето викат старите хора"Подирния акъл,пари ме прави"! И знаете ли защо напуснаха EU,защото са най големите и долни расисти на света,не към индо-пакитата,ами към източно европейци,защото сме хиляда пъти по умни и работливи от тези джънкита-англичаните!Да са живи и здрави,аз отивам да си заколя двете прасета и 350 килограмовото ми теленце,и винце има!

Англичани да ми ядат розовия дебел крив ХУР!!